• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimi anlamiyorum

deniz621

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
24
7
16
28
Oncelikle merhaba canim cok sıkkn esimle 4. Yilimizdayiz severek evlendk okullari birakip ama esim evlendikten sonra cok degisti gozu disari kaymaya basladi tavirlari cok degisti .... esim daha yeni askere gitcek iki gun once kayinvalidem aradi ben carsiya gitcem bi kac gundur temizlik yapmyorum sen gel temizlik yap bide aksam yemegi hazirla diye ama ben o gun rahatsizdim kayinvalideme konusmann basnda soyledim fakat umursamadi. Bende esimi aradm hani rahatsizim nasil gidiyim diye evimiz uzak oda iki gundur tartisip duruyo neden gitmiyosun dye ve kayinvalidemin huyudur bu o gezerken biriktirir iki uc gnde bi cagrr esimle aramz cok bozuk o yapcaksin mecbursun diye ve belirtmek istiyorum kaynvaldm 40. Yasnda ve cok saglkli herkes 20 li yaslarda zannediyo yani evinin isini yapabilecek durumda rahatsiz olsa basim uzerine ama ..

Oncelikle merhaba canim cok sıkkn esimle 4. Yilimizdayiz severek evlendk okullari birakip ama esim evlendikten sonra cok degisti gozu disari kaymaya basladi tavirlari cok degisti .... esim daha yeni askere gitcek iki gun once kayinvalidem aradi ben carsiya gitcem bi kac gundur temizlik yapmyorum sen gel temizlik yap bide aksam yemegi hazirla diye ama ben o gun rahatsizdim kayinvalideme konusmann basnda soyledim fakat umursamadi. Bende esimi aradm hani rahatsizim nasil gidiyim diye evimiz uzak oda iki gundur tartisip duruyo neden gitmiyosun dye ve kayinvalidemin huyudur bu o gezerken biriktirir iki uc gnde bi cagrr esimle aramz cok bozuk o yapcaksin mecbursun diye ve belirtmek istiyorum kaynvaldm 40. Yasnda ve cok saglkli herkes 20 li yaslarda zannediyo yani evinin isini yapabilecek durumda rahatsiz olsa basim uzerine ama ..
en korktuğum durumlardan biridir bu. sen köle olmak için evlenmedin ki. tavrını koymalısın. yoksa bunun sonu gelmez..

Canim yapamayacagimi anlatmak istedim o zman ayrilalim diyor ve bunu kendini sevsem ailesinide severime yoruyor

Canim yapamayacagimi anlatmak istedim o zman ayrilalim diyor ve bunu kendini sevsem ailesinide severime yoruyor
Merhaba bende hamileyim 7 aylik kizima boseyler almak istiyorum oglum 1yasinda oglumu parla goturelim oyuncaklar alalim fln diyorum yani hayal ediyorum fln ama onun pek umrunda degil hamilelik ten dolayimi abartiyorum bide oglumla oyunlar oynardim simdiye kadar simdi ise aglamasina fln dayanamiyorum yoruluyorum ondan mi bunaliyorum surekli psikolojik mi acaba

okulunu bırak gencecik yaşında evlen sonra işte böyle insanların söylediklerine boyun eğersin

yemin ederim çıldırıyorum ya şu okul bırakıp kendini bir nebze önemsemeyip evlencem ben çok seviyorum diye direten kızlara

hadi şimdi çık işin içinden

Allah yardımcın olsun. Ama sen tüm işlerini de yapsan yaranamayacaksın ki. Mesela eşin sana çok iyi davranıyordur gerçekten mutlu ediyordur. ne olacak sende ailesine hürmet et derim. ama kocanda destekçi değilse ne anladık biz bu evlilikten. zor bir durum. başına gelen bilir. dışarıdan konuşması kolay..

yapma anasına hizmetçi bulsun madem gözü dışarda hizmetçiye baksın bi işe yarasın bu nedir ya erkeklerden nefret ettim bu sitede... zaten bitanesinden ediyordum şimdi bir milyon oldular.

Back
X