eşimi anlayamadım

mtlmtsz_566

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
15
4
1
33
ikimiz uzaktan akrabayiz ve isteyerek evlendik. ama sevgililk dönemi yaşamadik. uzun yıllardir sevdigi unutamadigi eski sevgilisi olmuş unuttum diyor ama evlendikten sonra faceden ben evlendim yazmak istersen yazma diye mesaj atmiş . halbuki eski sevgilisi rahatsiz etmemiş oyle anlatiyor. neden o mesaji atti anlamiyorum. benimle çok şakalaşmaz üzerime düşmez ama cok saygilıdır. gezelim demesem kendi gezmeye gidelim demez. hayat enerjisi hiç yok gibi yani beni gercekten seviyor mu ona bile emin değilim çok kötü hissediyorum. sorarsam beni sevdigini söylüyo kötü davranmiyor ama oylesine yaşiyor gibi hayati benimle

ikimiz uzaktan akrabayiz ve isteyerek evlendik. ama sevgililk dönemi yaşamadik. uzun yıllardir sevdigi unutamadigi eski sevgilisi olmuş unuttum diyor ama evlendikten sonra faceden ben evlendim yazmak istersen yazma diye mesaj atmiş . halbuki eski sevgilisi rahatsiz etmemiş oyle anlatiyor. neden o mesaji atti anlamiyorum. benimle çok şakalaşmaz üzerime düşmez ama cok saygilıdır. gezelim demesem kendi gezmeye gidelim demez. hayat enerjisi hiç yok gibi yani beni gercekten seviyor mu ona bile emin değilim çok kötü hissediyorum. sorarsam beni sevdigini söylüyo kötü davranmiyor ama oylesine yaşiyor gibi hayati benimle

Bizde anlamadik :işsiz:

Ben de eşinizi anlayamadım :KK51:

Kocan aslında kızın yazmasını istiyormuş ama kız hiç yazmamış buda sırf dikkat çekmek için kıza yazmış hava atmış ben evlendim diye kaçan kovalanır yapmaya çalıştır herhalde
çok üzülüyorum bende öyle düsünüyorum ama ne yapmam lazim aralarini ben acmadim benden once bitmiş unuttum diyor ama bana da cok ilgili degil

Siz evlenmeye karar verdiğinizde eski sevgilisiyle ayrılalı ne kadar olmuştu, bir bilginiz var mı? Ve siz nasıl karar verdiniz evlenmeye, flört döneminiz olmamış, aileler mi uygun gördü yoksa eşiniz mi size bu teklifle geldi?
Bana sanki sizi üzmek istemiyorum ama face mesajı da öyle hissettirdiğinden söylemek zorundayım, eski sevgiliye inat evlenmiş gibi geldi:(

eskiyi bıraksanız daha iyi olur...
evli oldugunu belirtmiş karşı tarafa ümit baglamasın diye demek ki..
bir de bu erkeklerin beyni nasıl işliyor anlamıyorum
yazdıklarını neden silmezler silecek zekaya sahip mi degiller acaba
yazdigını sonradan itiraf etti cünkü engelleme tarihibden şüphelendim üstune gittim. iki senedir konuşmadik ama yine korktum yazmasindan diyor mantiğim almadi

Siz evlenmeye karar verdiğinizde eski sevgilisiyle ayrılalı ne kadar olmuştu, bir bilginiz var mı? Ve siz nasıl karar verdiniz evlenmeye, flört döneminiz olmamış, aileler mi uygun gördü yoksa eşiniz mi size bu teklifle geldi?
Bana sanki sizi üzmek istemiyorum ama face mesajı da öyle hissettirdiğinden söylemek zorundayım, eski sevgiliye inat evlenmiş gibi geldi:KK43:
ayrilali cok seneler olmus ama uzun süre unutamamış

Bence hala unutamamış. Üzüldüm adınıza, zor bir durum lakin çiftlerin, birbirlerini tanıyabildikleri kadar tanıyıp evlenmelerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.

eskiyi bıraksanız daha iyi olur...
evli oldugunu belirtmiş karşı tarafa ümit baglamasın diye demek ki..
bir de bu erkeklerin beyni nasıl işliyor anlamıyorum
yazdıklarını neden silmezler silecek zekaya sahip mi degiller acaba
Kız adamı arayıp sormuyormuş ki adam kendi kendine gelin güvey resmen

Size ne desem de içinizi rahatlatsam bilemedim ama seneler önce ayrıldığı eski sevgili, üstelik unutmamış, kız yazmadığı rahatsız etmediği halde face'den yazma ben evlendim mesajı, kıza kendini hatırlatıp onun canını yakmak ister gibi bir izlenim verdi bana, size ilgili olsa, aşkını sevgisini belli etse aman üstünde durulacak bir konu değil, takmayın kafanıza derdim ama eşinizin tavrı bir garip, bu olayın kadın versiyonunu biliyorum, kadın eski sevgilisini unutamadığı halde adama inat evlendi, mutlu olmadı mutlu da edemedi, eskiyi yıllar geçmesine rağmen unutamadı da, sizin hikayede günahsız olan sizsiniz, keşke eşiniz sizi mutsuz edeceğini bile bile evlenmeseydi, unutulmayan hayallerdeki eski sevgiliyle nereye kadar mutlu olabilirsiniz:(

Size ne desem de içinizi rahatlatsam bilemedim ama seneler önce ayrıldığı eski sevgili, üstelik unutmamış, kız yazmadığı rahatsız etmediği halde face'den yazma ben evlendim mesajı, kıza kendini hatırlatıp onun canını yakmak ister gibi bir izlenim verdi bana, size ilgili olsa, aşkını sevgisini belli etse aman üstünde durulacak bir konu değil, takmayın kafanıza derdim ama eşinizin tavrı bir garip, bu olayın kadın versiyonunu biliyorum, kadın eski sevgilisini unutamadığı halde adama inat evlendi, mutlu olmadı mutlu da edemedi, eskiyi yıllar geçmesine rağmen unutamadı da, sizin hikayede günahsız olan sizsiniz, keşke eşiniz sizi mutsuz edeceğini bile bile evlenmeseydi, unutulmayan hayallerdeki eski sevgiliyle nereye kadar mutlu olabilirsiniz:KK43:
çok canım yanıyor. onu nasıl sevdirebilirim ki kalbine sözüm gecmiyor ama sorduğmda seviyorum diyor

Kız adamı arayıp sormuyormuş ki adam kendi kendine gelin güvey resmen
konuda eş kişisi msj atıp evlendim yazma demiş...
iki kadına da aranılan erkek imajı çizmeye çalışmış
konuya açıklık getirmiş konu sahibi eski sevgili iplemiyormuş zaten

Back
X