kızlar konuyu doğru yeremi actım bılmıyorum ama akıla ihtiyacım var. eşimle 2 yıldır evlıyız. cinsel açıdan beni istemediğini düşünüyorum ilk başlarda gayt normaldık en azından 2 gune bir isterdi beni ama bi yıldır falan haftada bir istiyor tahminim bunuda ben kızıcam korkusuylaa.. benim ne zaman istemiş olmamın onun için hiç bir önemi yok o isterse olurr hep böyleee. 4 5 aydırda bebek istiyoruz olmuyor nerde araştırıp baktıysam gün aşırı ilişkiye girmek gerek diıyor eşime soylüyorum ama yine aynı değişen bişey yok şimdi bide tutturmuş çocuk için doktora git dıyor ne dıcem ben doktora ilişkiye girmeden çocuk olurmu yaa yani hangi herkes bebek olsun diye dıkkatlı davranıyo benimkine bak hftada bi ilşki yasıyalım hemen bebegımız olsun olduuuuu.... hani desem calışıyo yoruluyo o yuzden boyle ama değil o kadar rahaat bi işi warkı gece 4 de kadar uyumuyoruz oglen uyanıyoruz hanı bende oyle bakımsız çirkin bi kadın değilim en azından cewrem tarafından begenılıyorum eşimin bu tutumu normal mı