esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

Boşan adamda senden kurtulsun ne biçim mantık ile evlenmişsin yazık ya

Herkes ahkam kesiyor ya deli oluyorum ben de. Bi kere kimse kendi evliliğini ideal olarak saymasın, eşinize aşık olmanız bile bunu idealize etmez. Zamanında aşık olmadığı biriyle evlilik arifesinden dönmüş biri olarak söylüyorum ki; bazı şeyler gerçekten kısmet, alınyazısı. Evet keşke evlenmeseydiniz deyince sonuç değişmiyor. Demek ki o zaman evlilik ağır basmış ona karsa verilmiş. Şimdi pişman olmaya hakkı olamaz mı bi insanın ya. Bu ne acımasızlık.
Konu sahibine gelince; ben nişanlıyken eğer evlenirsem bu adamla mutlu olmaya çalışıcam demiştim. Evlenmedim ayrıldım ama bu da bi karar. Bence kendin için en iyi olacak şey karar vermek. Olumlu ya da olumsuz seni feraha çıkartacak yaşadım biliyorum. Ayrılırsan da ferahlarsın çocuk yok yeni bi hayat belki yeni biri, olmaz deme oluyor. Ama diyelim ki ayrılmamaya kart verdin; o zaman ayrılmayı düşünme arkana bakma sorgulama mutlu olmaya çalış. Sevgiler

bir şey diyemedim bu konu için
sanırım yeterince sevmeden iyi bir baba olur düşüncesiyle evlenilmiş
şöyle yapın bir süre ayrı kalın onu özlerseniz dönün özlemiyor rahatlamış gibi hissediyorsanız ayrılın
Öyle etkili bir cevap oldu ki benim için, bende benzer bi durumdayım ancak konu acamiyorum:( yeni uyeyim

4 yıldır bu işi neden uzattın ki... Çocuk yoksa boşan. Çocuğun olursa eğer olan ona olacak

Back
X