Eşimi boğmak istiyorum

Mnikara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
21
13
3
Arkadaşlar merhaba 1 yıllı evliliğim var bı konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum . Eşim çok inatçı dediğim dedik çaldığım düdük misali bı yapısı var...çok kavgalar oldu oyuzddn bunaldı ama bunaldigi için her kavgalaeimizda ya benim annemi arar yada kendi babasını arar evimize çağırır bu en sonki kavgamizda babasının yanına gidip ağlamış ( ağlamıştır ama dayanamıyorum artık diye) detaya girmicem cnku yazsam roman olur . Örn. Bı erkek olarak iltifat etmez seviyorum demez canım cicim demez yilisiklik gbi adlandrir bu tür şeyleri . Sevgisini belli edemez . Kıskançlık etsem olay olur adama göre herşeyim boş .Esir gibi istiyo beni ağzım olsun ama dilim olmasin . Örn. Kardeşi bana salak demiş o ise hiç cevabını vermemiş öyle konuşma yada söylenmez ayıp degilmi gbi .bende bu mesajı grdum gördüğüm mesajında inkar edio yumusatmaya calisio neden benimde hatamı kapatmiyoda ailelere karşı beni küçük dusuruyo acayip kızgınım beni kaybetmekten korksun istiyorum ne yapmaliyim gizlimiz saklimiz kalmadı adam çok geri kafalı sanki 60 yaşındaki bir insanla evliyim nazimi niyazimi cekemicekse hastayken yorgynken bilmicekse bu evliliğin ne anlamı var esirmiyim ya evet hayır demeye hakkım yokmuş gbi davraniyorrrr

Arkadaşlar merhaba 1 yıllı evliliğim var bı konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum . Eşim çok inatçı dediğim dedik çaldığım düdük misali bı yapısı var...çok kavgalar oldu oyuzddn bunaldı ama bunaldigi için her kavgalaeimizda ya benim annemi arar yada kendi babasını arar evimize çağırır bu en sonki kavgamizda babasının yanına gidip ağlamış ( ağlamıştır ama dayanamıyorum artık diye) detaya girmicem cnku yazsam roman olur . Örn. Bı erkek olarak iltifat etmez seviyorum demez canım cicim demez yilisiklik gbi adlandrir bu tür şeyleri . Sevgisini belli edemez . Kıskançlık etsem olay olur adama göre herşeyim boş .Esir gibi istiyo beni ağzım olsun ama dilim olmasin . Örn. Kardeşi bana salak demiş o ise hiç cevabını vermemiş öyle konuşma yada söylenmez ayıp degilmi gbi .bende bu mesajı grdum gördüğüm mesajında inkar edio yumusatmaya calisio neden benimde hatamı kapatmiyoda ailelere karşı beni küçük dusuruyo acayip kızgınım beni kaybetmekten korksun istiyorum ne yapmaliyim gizlimiz saklimiz kalmadı adam çok geri kafalı sanki 60 yaşındaki bir insanla evliyim nazimi niyazimi cekemicekse hastayken yorgynken bilmicekse bu evliliğin ne anlamı var esirmiyim ya evet hayır demeye hakkım yokmuş gbi davraniyorrrr
Cocuk var mi ?

Henüz çocuk yokken bu problemleri halledin çocuk olunca asla düzelmez , esiniz birey olamamış hep ailesinin gölgesinde kalmış size tavsiyem çok şikayet etmeyerek eşinize sınır çizerek birey olarak davranmanizdir, Ailesi konusunda ise mesafe koyun sınırlar belirleyin ve eşinize ebeveylink yapmayın, annesi rolüne bürünmeyin, kendinizi biraz geri çekin, kadınlığınız en önemli avantajınızdır o size gelecektir emin olun ayrıca çocuk yapmayın biraz düzelene kadar inşallah düzelir herşey ,bu yazdıklarımın çoğu psikolog tavsiyesidir bende ordan alındı yaptım çoğunu, izledigim videoda bunları tavsiye ediyordu

Kavgada anne baba çağırması.. Size hakaret edilince susması.. Ne büyüyebilmiş ne de sizi benimsiyor. Değişebileceğine inanıyorsanız çift terapisine gidin.

Anne-baba çağırmak.
Şikayet edip ağlamak.
İlkokul zamanı bizler böyle yapardık. Eşiniz büyümemiş.
Böyle evlilik zor sürer. İlgisizliği, sevgisini belli edemede cabası.

Kendi isteklerini net olarak önüne koymalısın.
Kavga anında değil. Tam tersi en iyi en keyifli olduğunuz zamanda.
Tartışarak değil konuşarak.
Sonra da Asla taviz vermemelisin.
Ama söylemesi kolay tabi. zaman geçmeden o olgunluğa gelir mi bilmem.

Eşin kaç yaşında ne demek ağlayıp ailesine şikayet ediyor. Kişiliğini oluşturmamış insanlar neden evlenir anlamıyorum biz ne son 13 yaşında ağlayıp annemize şikayet ediyorduk. Çocuk yoksa evliliğini gözden geçir 50 yıl böyle biriyle mi yaşayacaksın?

Ay öylesine saygı da duyamaz insan.
Velileriyle görüşün,
Düşünme paspasına falan yollasınlar.
Ya da arkadaşıyla olan sorununu kendi aralarında çözmesini telkin etsinler.
Tüm bunları göz hizasında konuşarak yapsınlar.
O önemli.

Sizinle kavga ettikten sonra koşa koşa annesine gidip ağlayan ilkokul bebesini akşam nasıl yatağınıza alıyorsunuz ben onu daha çok merak ediyorum.

Allah sabır versin.
Keşke büyüyünce evleneydi beyimiz.
Iki aile ile de konuşun, arasa da gelmesinler, ilgilenmesinler, sizi kendi halinize bıraksınlar.

Inşallah yaşlar 25 üzeri değildir yoksa doktorluk vaka yani eşiniz.

Back
X