Eşimi boğmak istiyorum

Mnikara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
21
13
3
Arkadaşlar merhaba 1 yıllı evliliğim var bı konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum . Eşim çok inatçı dediğim dedik çaldığım düdük misali bı yapısı var...çok kavgalar oldu oyuzddn bunaldı ama bunaldigi için her kavgalaeimizda ya benim annemi arar yada kendi babasını arar evimize çağırır bu en sonki kavgamizda babasının yanına gidip ağlamış ( ağlamıştır ama dayanamıyorum artık diye) detaya girmicem cnku yazsam roman olur . Örn. Bı erkek olarak iltifat etmez seviyorum demez canım cicim demez yilisiklik gbi adlandrir bu tür şeyleri . Sevgisini belli edemez . Kıskançlık etsem olay olur adama göre herşeyim boş .Esir gibi istiyo beni ağzım olsun ama dilim olmasin . Örn. Kardeşi bana salak demiş o ise hiç cevabını vermemiş öyle konuşma yada söylenmez ayıp degilmi gbi .bende bu mesajı grdum gördüğüm mesajında inkar edio yumusatmaya calisio neden benimde hatamı kapatmiyoda ailelere karşı beni küçük dusuruyo acayip kızgınım beni kaybetmekten korksun istiyorum ne yapmaliyim gizlimiz saklimiz kalmadı adam çok geri kafalı sanki 60 yaşındaki bir insanla evliyim nazimi niyazimi cekemicekse hastayken yorgynken bilmicekse bu evliliğin ne anlamı var esirmiyim ya evet hayır demeye hakkım yokmuş gbi davraniyorrrr

Oturup konuşcaksınız eşinizi hareketlerini düzeltene kadar konuşun
Ağlaması ailesine gidip şikayet etmesi
Her kavgada ailesini katması olayları daha çok büyütür
Böyle yapınca ailesi ne diyor
Ailesiyle konuşmayı denesen de onlarda oğullarına söyleseler yaptığının yanlış olduğunu sorunları çözmen gereken kişi biz değiliz esinle oturun konuşun her problemini gelip anlatma deseler mesela

Okurken ben de boğmak istedim. Kocaman adam utanmadan eşini ağlayarak babasına şikayet ediyor şaka gibi. Koyun kapının önüne ne hali varsa görsün

Arkadaşlar merhaba 1 yıllı evliliğim var bı konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum . Eşim çok inatçı dediğim dedik çaldığım düdük misali bı yapısı var...çok kavgalar oldu oyuzddn bunaldı ama bunaldigi için her kavgalaeimizda ya benim annemi arar yada kendi babasını arar evimize çağırır bu en sonki kavgamizda babasının yanına gidip ağlamış ( ağlamıştır ama dayanamıyorum artık diye) detaya girmicem cnku yazsam roman olur . Örn. Bı erkek olarak iltifat etmez seviyorum demez canım cicim demez yilisiklik gbi adlandrir bu tür şeyleri . Sevgisini belli edemez . Kıskançlık etsem olay olur adama göre herşeyim boş .Esir gibi istiyo beni ağzım olsun ama dilim olmasin . Örn. Kardeşi bana salak demiş o ise hiç cevabını vermemiş öyle konuşma yada söylenmez ayıp degilmi gbi .bende bu mesajı grdum gördüğüm mesajında inkar edio yumusatmaya calisio neden benimde hatamı kapatmiyoda ailelere karşı beni küçük dusuruyo acayip kızgınım beni kaybetmekten korksun istiyorum ne yapmaliyim gizlimiz saklimiz kalmadı adam çok geri kafalı sanki 60 yaşındaki bir insanla evliyim nazimi niyazimi cekemicekse hastayken yorgynken bilmicekse bu evliliğin ne anlamı var esirmiyim ya evet hayır demeye hakkım yokmuş gbi davraniyorrrr
bende 1.5 yıllık evliyim.eşimle şiddetli tartışmalarımızda o da benim annemi arayıp beni anneme şikayet ediyordu.en son ki kavgamızda telefonu elinden alıp annem beni senle zorla evlendirmedi hatta seni istemiyordu deyip telefonu fırlatmıştımAllah sabır mı versin diyeyim yoksa Allah bizi kurtarsın mı diyeyim bilemiyorum

Birdaha kavgada ailesine şikayet ederse sende babasına söylemeyip sakladıklarını anlat.. illa vardir babasından sakladıkları kendiyle alakalı.. laf yaparsa dersin ee herşeyi anlatıyorsun ya babana bunları da anlatayım dedim hala uslanmazsa yedi sülaleye kadar anlatabilirsin.. seninle ilgili işine gelmeyen beğenmediği yönlerini anlatırken iyi ama kendiyle ilgili şeyleri anlatmaz ne güzel ya

Back
X