- 8 Şubat 2021
- 21
- 13
- 3
Arkadaşlar merhaba 1 yıllı evliliğim var bı konu hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum . Eşim çok inatçı dediğim dedik çaldığım düdük misali bı yapısı var...çok kavgalar oldu oyuzddn bunaldı ama bunaldigi için her kavgalaeimizda ya benim annemi arar yada kendi babasını arar evimize çağırır bu en sonki kavgamizda babasının yanına gidip ağlamış ( ağlamıştır ama dayanamıyorum artık diye) detaya girmicem cnku yazsam roman olur . Örn. Bı erkek olarak iltifat etmez seviyorum demez canım cicim demez yilisiklik gbi adlandrir bu tür şeyleri . Sevgisini belli edemez . Kıskançlık etsem olay olur adama göre herşeyim boş .Esir gibi istiyo beni ağzım olsun ama dilim olmasin . Örn. Kardeşi bana salak demiş o ise hiç cevabını vermemiş öyle konuşma yada söylenmez ayıp degilmi gbi .bende bu mesajı grdum gördüğüm mesajında inkar edio yumusatmaya calisio neden benimde hatamı kapatmiyoda ailelere karşı beni küçük dusuruyo acayip kızgınım beni kaybetmekten korksun istiyorum ne yapmaliyim gizlimiz saklimiz kalmadı adam çok geri kafalı sanki 60 yaşındaki bir insanla evliyim nazimi niyazimi cekemicekse hastayken yorgynken bilmicekse bu evliliğin ne anlamı var esirmiyim ya evet hayır demeye hakkım yokmuş gbi davraniyorrrr