eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

umuda_yolculuk2005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
1.683
5.152
108
39
iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.

eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...

boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..

kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;

çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...

sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..

asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.

19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)

gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..

çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..

sen cok guclu bie kadinsin biliyorum seni yorumlarından öfken cok fazla kolay sindirilecek bir durum degil cok haklısın ama şunu soyleyebilirim ikisi de pisliginde bogulsun evet simdi görünürde onlara birsey olmadi hayatlarina devam esiyorlar ama gun gelir devran doner demisler sen sadece hayatina bak ve uzaktan seyret naparlarsa yapsınlar insallah cok mutlu olursun cok sever sevilirsin

2.kadinlarin klasik taktikleri bunlar...genellikle telefon ederler iliskilerini duyururlar...kesinlikle ayrilman icin yapiyor...barisma ihtimalinin onune gecmek icin

sanırım, herşey ortaya çıkınca ayrılmışlar, ki kadın bana biz evlenecektik diyip ağlamaya başladı.
he iyi dedim, nikah şahidiniz olurum çağırırsınız artık dedim :)

Kadınla konuşmasaydın da farklı hissetmeyecektin.

Aldatılma ağır bir travma.Bir haksızlık.Sırtından bıcaklanma.

Hazmı da ağır ve uzun bir süreç.

Onlar da bana yaşattıklarını yaşasınlar faln diye de beklentiye girme .Çoğu yaptığıyla

kalıyor.Onlar için bir, ayrı hayat devam ediyor.Düzeni, evlatları olan sensin.Dağılan

senin hayatın

sen cok guclu bie kadinsin biliyorum seni yorumlarından öfken cok fazla kolay sindirilecek bir durum degil cok haklısın ama şunu soyleyebilirim ikisi de pisliginde bogulsun evet simdi görünürde onlara birsey olmadi hayatlarina devam esiyorlar ama gun gelir devran doner demisler sen sadece hayatina bak ve uzaktan seyret naparlarsa yapsınlar insallah cok mutlu olursun cok sever sevilirsin

çok teşekkür ederim.dilerim hiç bir kadın buna benzer şeyler yaşamaz.
şuan zaten rezil durumda,borcun içinde yüzüyor, yalvarıyor dön diye ama ıı ııhhh bitti.
19 yaşında her türlü sıkıntıya göz yuman ben gitti artık.
en çok üzüldüğüm nokta ise en güzel yıllarımı bu adama harcamam oldu.

O kadın hakkında söylenecek çok şey var da neyse. Siz böyle kötü bir eştiniz, hanımefendi de böyle değerliydi de neden eşiniz sizden ayrılıp ona gitmemiş. Siz yakalamışsınız aldatıldığınızı. Böyle adamlar için olmazsa olmaz kadın yok, hepsi olsun istiyor namussuzlar. Diğer kadının söylediklerini düşünmeyin , ahlaksızların söylediklerinde ciddiye alınacak bir şey yok. Olan olmuş , yaşınız da genç hayatınıza bakın artık. Hiç düşünmeyin onları.

Bir kadın olarak düşün; düşün ki neden seni aradı ve bunu anlatma ihtiyacı hissetti?
Onu ne yıkmış olabilir de gelip sana böyle saldırdı?

O telefon konuşmasında, sen kadar sevilmemiş bir kadının kıskançlığı var. Görüyorsun değil mi?
Seni anneliğin, ev hanımlığın, her şeyinle vurmaya çalışmış. Çünkü seni aldatan kişinin aldattığı haliyle bile kendinin sen kadar sevilmeyeceğini biliyor.

Ha bu dediğim "Ah vah görüyor musun eşin seni çok sevdi, deli gibi severken aldattı affet" manasına gelmiyor belirteyim. İkinci şans, ancak sen verirsen olur, o adamın tek başına bir şansı, hiçbir şeyi yok çünkü şrfnden geçti. Yalvaracak da.. Kaybetti anladı. Çirkinleşecek de, içinde ne varsa dışına da kusacak çünkü acı çekmek böyle bir şey... Onun acı sonradan gelecek, erkek kafası değil mi işte.

Neyse... Bu 2. kadın "ikinciliğin" altında ex olmak üzere olan-eşini gördükçe, sen kadar "Saygı" duyulmadığı için delirecek.
Sonra gelip böyle kendi yozluğunu kapamak için en kibar-bil diye söylüyorum maskesini takıp analığına, her şeyine bi şeyler söyleyecek.

Sen sadece "He tamam" deyip surata kapamalıydın. Bu kadar. Sende uyandıracağı o öfkenin lezzetini almasın. Ama bu teoride böyle, pratikte duygularımızdan arı değiliz; kırılırsın... Dökülürsün... Ama "Takılmamalısın" çünkü onlar ayaklarının altına indiler, onlardan yana bir beklentin-intikam hissin bile kalmamalı. Güçlü bir kadın, bu tecrübeden de geçer. İnşallah geçeceksin.

Kadınla konuşmasaydın da farklı hissetmeyecektin.

Aldatılma ağır bir travma.Bir haksızlık.Sırtından bıcaklanma.

Hazmı da ağır ve uzun bir süreç.

Onlar da bana yaşattıklarını yaşasınlar faln diye de beklentiye girme .Çoğu yaptığıyla

kalıyor.Onlar için bir, ayrı hayat devam ediyor.Düzeni, evlatları olan sensin.Dağılan

senin hayatın

direk kadının ağzından duymak daha farklı elbette konuşmasamda düşünüyordum bunları ama..
katılmıyorum aslında dağılan benim hayatımmış gibi görünse de, aslında düzene girdiğini hissediyorum.

hergün geldimi, gece 1 oldu, nerede kaldı, diye düşünmüyorum en azından kafam rahat.
çocuklarıma odaklandım şuan,

öyleki dönüp dolaşıp yolları bana çıkan onlar. beter olsunlar

Bir kadın olarak düşün; düşün ki neden seni aradı ve bunu anlatma ihtiyacı hissetti?
Onu ne yıkmış olabilir de gelip sana böyle saldırdı?

O telefon konuşmasında, sen kadar sevilmemiş bir kadının kıskançlığı var. Görüyorsun değil mi?
Seni anneliğin, ev hanımlığın, her şeyinle vurmaya çalışmış. Çünkü seni aldatan kişinin aldattığı haliyle bile kendinin sen kadar sevilmeyeceğini biliyor.

Ha bu dediğim "Ah vah görüyor musun eşin seni çok sevdi, deli gibi severken aldattı affet" manasına gelmiyor belirteyim. İkinci şans, ancak sen verirsen olur, o adamın tek başına bir şansı, hiçbir şeyi yok çünkü şrfnden geçti. Yalvaracak da.. Kaybetti anladı. Çirkinleşecek de, içinde ne varsa dışına da kusacak çünkü acı çekmek böyle bir şey... Onun acı sonradan gelecek, erkek kafası değil mi işte.

Neyse... Bu 2. kadın "ikinciliğin" altında ex olmak üzere olan-eşini gördükçe, sen kadar "Saygı" duyulmadığı için delirecek.
Sonra gelip böyle kendi yozluğunu kapamak için en kibar-bil diye söylüyorum maskesini takıp analığına, her şeyine bi şeyler söyleyecek.

Sen sadece "He tamam" deyip surata kapamalıydın. Bu kadar. Sende uyandıracağı o öfkenin lezzetini almasın. Ama bu teoride böyle, pratikte duygularımızdan arı değiliz; kırılırsın... Dökülürsün... Ama "Takılmamalısın" çünkü onlar ayaklarının altına indiler, onlardan yana bir beklentin-intikam hissin bile kalmamalı. Güçlü bir kadın, bu tecrübeden de geçer. İnşallah geçeceksin.

o kadar güzel anlatmışsınki,teşekkür ederim.
affetmek, bu konu ile ilgili, lugatımdan kalktı.
kadın kısaca, benimle olmadı, seninlede olmasın demek istedi ama zaten olması imkazsız.

anneliğimi sorgulayacak en son kişi bile değil.
ben ağlarken bile, beni gören evlatlarıma esnedim annecim ondan gözümden yaş geldi demiş bir kadınım.

O kadını dinlemen tuhaf anlattıklarına inanman daha tuhaf.sonuçda evli bir adamla ilişki yaşayacak kadar namussuz bir kadın.boşanmanı garantilemek için yapmış bu konuşmayı.

Boşanarak ve yeni bir hayata başlayarak çok iyi yapmışsınız. Sınavı kazanıp üniversite eğitimine başladığınız için de tebrik ederim.

Görüyorsunuz ki başkasına yaptığımız yatırımlar bir anda boşa gidebiliyor. Bu dünyada en iyi şey insanın kendi ruhuna ve hayatına yatırım yapmasıdır. Bu sizi mutlu edecek, güçlü kılacak; aynı zamanda güçlü ve iyi bir anne olmanız, çocuklarınız için de iyi bir yatırım olacak. Hiç üzülmeyin çocuklarım babasından ayrı büyüyecek diye, ben de boşanıyorum, benim de bir çocuğum var. Eminim çocuklarımıza kötü bir evliliğin ve kötü bir babanın vereceğinden daha fazlasını verebiliriz.

Kadına gelince, keşke onu dinledikten sonra siz de içinizdekileri dökseydiniz. Eşiniz baş suçlu bunu kabul etmişsiniz ve boşanarak gereğini yapmışsınız ama eşinizin suçuna ortak olup, bir de utanmadan arayıp sizinle konuşmaya yüz ve cesaret bulan kadın da “bu ne cüret, utanmıyor musun bir de arayıp bana bunları söylüyorsun” diye bir hesap sorulmayı hak etmiş.

Kafanıza takmayın demek boşuna olacaktır, kendimden biliyorum ama zamanla geçecektir diye düşünüyorum.

Umarım çocuklarınızla birlikte çok güzel bir hayatınız olur.

o kadar güzel anlatmışsınki,teşekkür ederim.
affetmek, bu konu ile ilgili, lugatımdan kalktı.
kadın kısaca, benimle olmadı, seninlede olmasın demek istedi ama zaten olması imkazsız.

anneliğimi sorgulayacak en son kişi bile değil.
ben ağlarken bile, beni gören evlatlarıma esnedim annecim ondan gözümden yaş geldi demiş bir kadınım.

İşte bu yüzden, bu kadın sana kamyon dolu sövse de, sadece o kadına bak; laflarına değil. Çünkü onu muhatap almak bile kendi gücüne hakaret etmek olur. Ne bk yerlerse yesinler, bi kere yediler tadını sevdilerse devamı gelir. Bk yiyen biri de ağzından anca bk gbi laflar çıkarır. Hiç gerek yok tamam mı?

Üzülme incitildigin yerden ne güzellikler karşına çıkacak kimbilir... Şuan canın yanıyor evet, belki zaman alacak ama geçecek .

Acını yaşa yaşarken de kapatma kendini.. geliş kurslara git çalış vs...evlatlarinla güzel bir yuva kur .

Acılarından dersler al negatifleri pozitife dönüştür.

Ve bir şarkı sana... çok severim.. Nil Karaibrahimgil gençliğime sevgilerimle. Mutlu ol.

Back
X