eşimi çok dolduruyorlar...

adresini mesajla yolla bana bekliyorum. ben değer diyorum...hotmail adresini yani. burada yazmak istemiyorum özel şeyler söyleyeceğim...

Niye burada değil de özelde? MSN adresini neden istiyorsunuz? Daha 9 msjınız var bu yazdığınız bana enteresan geldi.

Kötü içerik butonuna bastım, hemen döndüler sağolsunlar. İçeriğinde testosteron fazlası var, kötü içerik değil de ne ? :52:
ahahahaha bence de buram buram testosteron kokuyordu, bizim kızlar da yazmışlar, en beğendiğim yer totom falan diye ahahah

Ahh canim ya anlamiyorum neden insanlar boyle neden baskasinin mutlulugunda gozleri.
Boyle konulari okuyunca oyle uzuluyorum ki.
Hepimiz gelip geciciyiz neden birbirimizi uzuyoruz.
Neden esinin ailesi demiyor kardesim oglum mutlu olsun gerisi onemli degil diye.
Insanlar cok fesat cok uzuldum senin adina.
Bu kisiler 3. sahis disaridan olsa bas etmesi kolay olur.
Ama sonucta esinin ailesi..
Allah sana sabir versin yuvana huzur.
Kimsenin aranizi bozmasina izin vermesin insallah...

böyle insanlardan nefret ediyorum...
ne isterler insanların yuvasından huzurundan...
bence sen eşine bak bırak ne halleri varsa görsünler...
herşeyin bi zamanı var eşinde görecektir bunu...

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum
ancak eşime ve ailesine kendimi ezdirdiğim günler geride kaldı
biraz sabır birazz taktik birazda değişim eşimi bana düşkün kendisinede ulaşılmaz yaptı

sansin varmiski onlarla ayni evi paylasmiyorsun. Kapini kapattikdan sonra geriye kalan sen esin ve cocugunuz.
Hic muhatap olma, karsilik verme ve esinle iyi anlasmaya bak. Onlar iyi anladigini gördükce catlasinlar.
Bu insanlar (görümcen) hic korkmuyorlar galiba benim sonum ne olacak diye. Ama allah büyük, hersey dönüp dolasip kendilerini bulur, sen merak etme canim

Back
X