Eşimi çok özledim diyen varmı benim gibi

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
ESİMDEN UZAGIM VE ONU COK ÖZLEDİM.gecmiyor vakit sanki takıldı kaldı yanında uyumayı özledim sarılmayı...kokusunu.szlere bakıyorumbazıları yazıyor işte esim sunu yaptı bunu yaptı ben yanımda olsada nefesi yeter diyorum su an bazısı beni anlamaz.onun kıymetini yanındayken bukdar bilemedim su an hasretlik kadar buda içimi yakıyor neden bazı halerimle onu bunalttım istanbula gelin gittimsıklıdım dedim calısmıyordum sıkldım dedim mide agrılarım ama allhın her günü oluyordu adam beni cekti kalktı cogu zaman derdin ne dedi uykusuz kalma pahasına tabi okula uykusuz gitti.bu böyle 2 sene sürdü mutlu olamadım nedense istanbula alısamadım belki dönünce halen alısamıycamda .ama su an onu bile unutdum esimi cok özledim

Bende eşimle ilk evlendiğimde 1 ay sonra atanmıştım eşimden çok uzaklara ve 2 seneye yakın ayrı kaldık deliler gibi ağlardım çok özlerdim onu ama yaklaşık1 senedir bitti bizim hasretimiz Allah seninde yardımcın olsun bilirim çok zordur.

Eşinle ayrılmadınız dimi ben yanlış anlamadım sadece birbirinize uzaksınız şu an?

sagol arkdasım gece gece kimse cvp yazmadıgı için üzülmüştüm esimden ayrılmadım ben atandıgım için ayrıyız bir yılı doldurmayı bekliyorum bende siz öğretmenmisniz valahi cokzor benim yanımda aalhtan bebegim var su an uyuyor habersiz herseyden babasını bile tanıyamıyor daha tanımaya baslamısken ayrıldık cok özledim ya yanımda olsa sarılsam yeter bana

herkese diyorum esleriniz yanınızdayken degerini bilin olmadık seyleri deret etmeyin su an küsseniz bile gidin sarılın uyuyorken ona evlendignizden önce yasadıgınız duygusal anları hatrlayın su an ne bileyim bir bakıs bir gülümseme içilen bir cayın keyfideniz kıyısında gecirilen bir pazar ya ne bileyim

ah cnm bnm..Insan sevdigi nin yaninda nerde olursa olsun mutlu olur ya..
boyle dusun lütfen.Bak ne kadar cok seviyorsun ozlemiisin ,,degmezmi?

benim esim kaldık iokdar duygusal bile değildir.llk istanbula gelişimdi onu görmek için gelmiştim erkegin ayagına gidlirmi ben gitmiştim esimle biz msnden yazıstık hep ilk kez yüz yüze gelecektik o anı hiç unutmadım sanki o anda belliydi onunla hersey bir hafta kaldım istanbulda rüya gibiydi elimi tutdugundakio sıcaklıgı volkan gibi hissetmiştim bırakmasın istiyodum ama utanıyordumda denizi gördüm ilk kez canlı canlı deniz seyrettim ayagımı suya daldırdım o yanımda hava karamıs kimin umrumdaydı

Allah kavuştursun canım evet ben de öğretmenim. Sanırım adaylığın kalkınca İstanbula tayın isteyeceksin eğer öyle ise hiç sıkma canını çünkü çok az bir hizmet puanıyla dönebilirsin eşinin yanına.

Bende İstanbuldan Ankaraya gelin geldim 25 yıl sonra Ankara bende tokat etkisi yaratmıştı inan aynı bende senin gibi söylendim o ilk bir ay sıkıldım bu nasıl şehir neden kimse gelmiyor neden arkadaşım yok derken bir baktım ki atandım ve taa Bitlise gittim al sana yalnızlık kimsesizlik dedi sanki Allah. Çok zordu 2 kez eş durumu denedikten sonra gelebildim. Senin birde bebeğin varmış bilemedim ki sana nefes mi olur yoksa öyle daha mı zor olur ama her şekilde çok çok zor. Dilerim bir an önce eşine kavuşursun. Sen nereye atandın?

arkdaslar ben esimi cok seviyorum ama daha öncede bir konu acmıstım ailem ve esimin arası limoni hatta gemiler yakıldı okadaryani
o derecede ama ben bunu aileme diyemiyorum anlatamıyorum ben esimi özledim diyemiyorum burda dediğim gibi anne ben esimi özledim diyemiyorum anlatamıyorum anlasalar annme dertlesmek isterdim ama tersler blirim neyini özledin onun der gir göristanbula ne olcak der der allh der bari içimi dökebilisem

Allah kavuştursun canım evet ben de öğretmenim. Sanırım adaylığın kalkınca İstanbula tayın isteyeceksin eğer öyle ise hiç sıkma canını çünkü çok az bir hizmet puanıyla dönebilirsin eşinin yanına.

Bende İstanbuldan Ankaraya gelin geldim 25 yıl sonra Ankara bende tokat etkisi yaratmıştı inan aynı bende senin gibi söylendim o ilk bir ay sıkıldım bu nasıl şehir neden kimse gelmiyor neden arkadaşım yok derken bir baktım ki atandım ve taa Bitlise gittim al sana yalnızlık kimsesizlik dedi sanki Allah. Çok zordu 2 kez eş durumu denedikten sonra gelebildim. Senin birde bebeğin varmış bilemedim ki sana nefes mi olur yoksa öyle daha mı zor olur ama her şekilde çok çok zor. Dilerim bir an önce eşine kavuşursun. Sen nereye atandın?
..............................................................................................................................................................

sagol hcm isanbula artık zor gelirimes durumu atamaları biraz sorunlu su ara net değil hersey 30 agustos olursa tarih ben eylülde 5inde atandım zor yani 5 günle 1 sene daha burdayım canım ben ya bebegime annmler bakıyor ama zor yani esim geldi gecen sorun üsütüne sorun yasadık olmuyor kendi evin gibi rahat olmaıyorsun o da sen gel evimize diyor ben bebekle nasıl gdeyim ist onca yol ucaga binemiyorum zaten ben diyarbakırdayım su an

Eş durumu olaylarını iyice karıştırdılar maalesef il emride kaldırıldı iyice saçmaladılar. Aslında uçağa binebilsen sen gitsen tabiki daha rahat olur eşin haklı kendi evinizde daha rahat olursun. Biletini erken alırsan hem ucuza uçarsın hemde inan çok rahat. Biz biletleri önden alıyorduk her ay hatta bazen ayda 2 kere bile görüştüğümüz oluyordu. Ya o geliyordu ya ben gidiyordum. Sık dişini sabır de biter inşallah..

Ben ogretmen değilim çok sükür esim yanımda ama onu öyleyken bile özlüyorum ..her gEce sanki son kez görücekmişim gibi oluyorum neden bilmiyorum aklıma geliyo o yuzden yanımdayken kıymetini bilmeye calisiyorum ..biz insan oglu böyleyiz cunku nimet elimizdeyken kıymet bilmeyiz gidincede...

Eskiden esim 1 gun icin bile is seyahatine ciksa hic gitsin istemezdim, dort gozle gelmesini beklerdim. Simdi o gunlerimi bile ozluyorum 5 aydir ayriyiz, bazi hafta sonlari gorusuyoruz ama 2 gun yetmiyo ki( Neyse 4 ay sonra hep bir arada olucaz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…