Esimi cok seviyorum ama o eski sevgilinisini unutamiyor sanirim!

Semra2000

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
7
0
6
Gaziantep
Sevgili Bayanlar,

benim bi derdim var ve kimseye acilamiyorum.. icim hic rahat degil umarim siz bana tavsiyelerinizle yardimci olabilirsiniz..

Arkadaslar ben 3 aylik yeni evliyim ve esimi cok ama cok seviyorum onunda beni sevdigini hissediyorum...

Ben kendim Almanyada yasadigim icin esimide yanima aldirdim ve 3 aydir huzur ve sevgi dolu bi yasantimiz var. Kendisi buraya ayak uydurmakda tabiki biraz zorluk cekiyor. Memleketindeki arkadaslarini ve ailesini tabiki özlüyor.. ama yavas yavas alisiyor...

Esimin tabiki eski kizarkadaslari oldu ve ben bunlari biliyorum.. ama birtane kiz varki ondan fazla bahsetmiyor ama Facebook´dan mesajlarini gördüm gecenlerde... o kizda evli oldugunu biliyor ama yinede konusuyor kendisiyle.. eski sevgilisi oldugunu biliyorum, kiz yazmis isde:" her yazdiginda cvp vermek istiyorum ama senide zor durumda birakmak istemiyorum"
Esimde : "anladim yazmis bu son"

ne anlicami ne yapicami bilmiyorum.. Esimín agzina aradim dün.. Bi Rüya gördüm dedim senin eski bi sevdigin varmis onu unutmamamissin, biz ayrilmisiz falan.... Esim güldü ve sacmalama be gülüm dedi olurmu öyle sey.. baska biri olsa ben seninle ne diye evlenim....

Cok iyi anlasiyoruz esimle hicbi sorunumuz yok aslinda ama eski sevgilisi ile görüsmesi rahatsiz ediyor...

ne yapmam, ne düsünmem gerekdigini hic bilmiyorum arkadaslar.. ne olur bana yardim edin ve tavsiyelerde bulunun..

simdiden tskler

eşinizin eski sevgilisiyle görüştüğünü biliyorsunuz
bence tepkiniz az olmuş
yani niyetim sizi kötü yönlendirmek değil tabikii
ama ben böyle bişeyi görsem kıyametleri koparırdım
rüyamda gördüm falan değil de açık açık konuşurdum
eski sevgilisiyle sıradan bir konuşma da olsa niye konuştuğunu açıklamasını isterdim
tedbir güvene mani değildir sonuçta

Eski sevgilisi ile görüşmesi hiç normal değil .
Açık açık okuduğunuzu söyleyin ve konuşun ..
Bu şekilde daha çok üzlürsünüz .

cevabin icin tsk renista...

Düsündüm öyle yapmayi ama yapamadim isde.. agzimda rüyamda gördüm cikiverdi

canım yanlış anlama beni ama
bu hayatta karşımıza ne zaman ne çıkacak bilemiyoruz
eşinden şüphelen demiyorum tabiki
ama eğer ortada böyle bir konuşma varsa sana açıklama yapmak zorunda
seviyoruz güveniyoruz evet
ama bazen hiçbirisi yeterli olmuyo

bencede susma niye böyle birşey yaptını sor ve bunun seni üzdünü söyle sonucta o senin kocan acık konuşmazsanız bu evlilik iy gitmez. cok iy anlaşıyouz diyorsun ama aslında canınızı sıkan konuları paylaşamazsanız demek ki iy anlaşma gibi birsey yok. mutlu olman icin rahat olman lazım. korkma cekinme kocanla konuş

evlenen insanların bazı şeylere daha da dikkat etmesi gerekir.
ben normalde zaten eski sevgili ile arkadaş kalma yada konuşma ya karşı bir insanım..
geçmiş geçmişte kalmalı.
evlenmişsin huzurlu yuvan var bazı şeyleri 40 kere düşün 1 kere uygula demişler. eşinin yaptığı hiç doğru değil konuşmayı geçtim o kişinin facesinde bile ekli olmaması gerekir bence.

evet sanirim esimle konusmam gerekiyor.. ya tüm Kizarkadaslarini biliyorum..acik acik anlatmakdan hicbir zaman gocunmadi hatta biz nisanliyken eski bi kiz arkadasi ona yazdigini ve almanyaya geldiginde onunla görüsmek istedigini söylemis.. oda bana söyledi bunu biraz vakit gecdikden sonra ve bana ona cevap vermedigini söyledi..

Ben ise tedirgin oldum ve o kadinla konusdum..gercekdende cevap vermemis... esime söylemisdim o bayanla konusdugumu ve o bana ona güvenmedigim icin baya bi kirildi..ben senden bu zamana kadar hicbisey saklamadim nedenn bana inanmiyorsunda gidip o kadinla konusuyorsun diye... belkide onun tedirginligi var üzerimde arkadaslar...kafam allak bullak ya....

slm cnm...

dogru söylyorsun.. facede ekli degil zaten o bayan mesajlasmislar...

Mizacınız gereği sakin bir yapınız olabilir ama
bu olaya biraz daha sert ve kararlı bir tepki koymanız gerekiyor
sonunda üzülen kırılan ve gözyşı döken taraf olmak istemiyorsanız
eşinizi ciddi bi şekilde ikaz etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum
Eşinize zaman zaman tekrar veden bu yazışmaların ne anlama geldiğini sorun
siz aynı şeyi yapsaydınız bırakın eski sevgilinizi normal erkek arkadaşınızla mail leşseydiniz
eşiniz size aynı nezaketle yaklaşıcak mıydı bakalım
hiç sanmıyorum

önceki yaptığın da büyük bir hata canım
o kadının gözünde ilişkiniz nasıl şu anda bi düşünsene
senin muhattap olman gereken kişi 3. şahıslar değil
sadece eşin
zaten senin eşin konuşuyorsa başka birini suçlayamazsın ki
al eşini karşına konuş
arkadaşa katılıyorum
evlendikten sonra arkadaş çevresine bi çeki düzen verilmeli
eski sevgililerle konuşmak da ne oluyormuş yahuu
eşine bu durumdan rahatsız olduğunu ve bir daha tekrarlanmasını istemediğini söyle
tabi o kızla konuşma sebebinin n eolduğunu da sor
kırılırsa kırılsın çok mu önemli
iki gün sonra normale döner
allah korusun evliliğinde daha büyük sorunlar olursa ne yapacaksın

Verdiginiz cevaplar ve tavsiyeler icin cok tesekkür ederim Arkadaslar!

Haklisiniz normaldede esimle her konuyu konusabildigim gibi bunuda konusmam gerekli... Bu aksam bu konuyu görüsecegim kendisiyle... Kimseyle konusamiyordum gercekden icimi rahatlatdiniz cok tsk ederim

msj tarıhı yenı mı....siz evlendıkten sonra göruşmuşler yanı mesajlada olsa
bencede tepkınızı göstermelısınız....çok onemlı bırşey bu sonuçta

Eski sevgiliyle konuşmayı,hal hatır sormayı bırakın tesadüfen karşılaşılıp
selamlaşılmasına bile tahammül edemem ben.

O kadar medeni değilim malesef
Tepkiniz çok az olmuş.
Ben olsam face yi falan yasaklarım.
Olur mu öyle şey gülümle içim rahatlamaz benim paralarım valla

Günaydin bayanlar,

verdiginiz cevap ve tavsiyeler icin tekrar tsk ederim...

Dün aksam esimle aksam yemeginden sonra bu konuyu konusmaya karar verdim.. Caylarimizi yudumlarken tam konuyu acicakdim ki kendisi acti konuyu.. eski arkadasliklardan bahsetti ve gecenlerde eski kiz arkadasininda ona yazdigini söyledi..

Eski okul arkadasinin numarasini almak istyormus güya benim esimden fln filan.. ve baska konularda acilmis biraz konusmuslar.. ben tabiki tepkimi gösterdim ve böyle biseyin hic normal olmadigini..kendisinden hic hos bi davranis olmadigini sert bir bicimde dile getirdim.. kendisini benim yerime koymasini gerektigini söyledim...

O da bu durumdan rahatsiz oldugunu ve o yüzden bana söyledigini söyledi..özür diledi ve bidaha olmicani söyledi...

Böylelikle konuyu kapadik bizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…