Selam Kızlar ben başlıktada olduğu gibi eşimi doktora götürmeye ikna edemiyorum belki bi problem yok daha önce de düşük yaptım olmasa o zaman olmazdı diyor kestirip atıyor halbuki çok ilaç kullandı ve mutlaka bi problem yaratmıştır diyorum ben kısır değilim diyor kapatıyor konuyu fikri olan varmı?:2:
1,5 senelik evliyim mayıs ayından beri korunmuyorum..
Selam Kızlar ben başlıktada olduğu gibi eşimi doktora götürmeye ikna edemiyorum belki bi problem yok daha önce de düşük yaptım olmasa o zaman olmazdı diyor kestirip atıyor halbuki çok ilaç kullandı ve mutlaka bi problem yaratmıştır diyorum ben kısır değilim diyor kapatıyor konuyu fikri olan varmı?:2:
canım daha 6 ay olmuş korunmayalı
yaş faktörü önemli eğer 35 yaşın üstüyse 6 ay doktora gitmek için normal
ama normalde 1 yıldan önce gelmeyin diyor doktorlar
sorunun ortaya çıkması içinmi 35 yaş gerekli yani eğer varsa bi problem çıksın diye götürmek istedim yani en azından kafam rahat olur diye dedimdi
ama yinede teşekür ederim
sorunun ortaya çıkması içinmi 35 yaş gerekli yani eğer varsa bi problem çıksın diye götürmek istedim yani en azından kafam rahat olur diye dedimdi
ama yinede teşekür ederim
Aslinda dogru dusunuyorsun ama esini sen ikna edebilirsin ancak.
Yapacagi tek sey sperm testi vermek erkeklerin kolay anlasiliyor sorun olup olmadigi .
yaslariniz korkmanizi gerektirmiyor zamaniniz bol sanslisiniz.
eşini ikna etmenin en kolay yolu eşinin ennesine söylemen erkekler annelerini dinliyolar
ama annnesi yoksa sen kna edebilirsin seni cok iyi anlıyorum benimkide gitmek istemiyodu ilk ypatırdıgımız testler nomal cıkmıştı bende problem yok diyodu 2 yıl sonra yaptırdıgımız testler cok düşük cıktı
ama sen daha önce hamile klmışsın daha 6 ay olmuş korunmayı bırakalı 1 sene gecmeden dr geri gönderiyo zaten san sakin ol bence
bende senin gibi düşündüğüm için bu durumdayım sorun bende olsa sölerdi heralde dr bende bi problem göremedi ağır neyin de kaldırmamıştım yani kendi kendine düşmedi heralde :97:
bizde 2.5 yıllık evliyiz ve iki yıldır bebeğimiz olmuyor. başlarda benle ilgili olabileceğini düşünüp testler yaptırdık çok şükür ki herhangi bir sorun çıkmadı. çok karşı olmasada eşim bu gelişmelerden kendini uzak tuttu. ancak bir ay evvel spermiyogram yaptırdı ve sonuç bizim için yıkım oldu. (inşallah sizde öyle bir sorun olmaz)
sanırım biraz sabırlı olman gerekiyor. bazen kabullenmeleri kolay olmuyor. eşimin durumu kabullenip testi yaptırabilmesi için iki yıl geçmesi gerekti. kendi içinde gel gitler yaşadıktan, hafif bunalımlardan sonra sakinleşti ve çok şükür ki şimdi hiç problem çıkarmadan yapması gerekenleri yapıyor.
her daim fedakar olması gerekenler bizleriz ne yazık ki...