- 23 Temmuz 2020
- 15
- -4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Bosluktayim
Esimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..