• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi evlendigim gun kaybettim

Bosluktayim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
15
-4
1
28
Esimle iki yil sevgili bir yilda nisanliydim. Ama evliligimin ilk gunu iliskimiz tamamen tersine dondu. Birbirimize sevgimiz saygimiz cinsel hayatimiz bitti. Daha dogrusu onunki bitti. Evlendigimizden beri benden kaciyor. Ne zaman yaklassam benden uzak. Beni aglatana uzene kadar benden kaciyor gunlerce konusmuyorum gulmuyorum umrunda degil ona ragmen beni mutlu etmeye calismiyor. Onu cok arzuluyorum ama benden o kadar cok uzakki bazen ona yaklasmaya utaniyorum cunku ne zaman yakinlassam beni tersliyor anlamamazliga vuruyo bazende bagirip cagiriyo ustume gelme diyor. Aramizda 15 yas var. Herkes diyo genc karisi var nasi kiymetini biliyodur. Ama oyle degil hep alttan almaktan hep onu mutlu etmeye calismaktan yoruldum simartilmak istiyorum. Hergun kocamin bana nasil yakin olur diye yollarini ararken sanki o da benden uzaklasmanin beni uzmenin yollarini ariyo. 9 aylik bi bebegim var. Bebekle ugrasmaktan kocamla ugrasmaktan yoruldum. Sadece biraz huzur ve beni mutlu eden bi koca istemistim ama anladimki gercekten evlilik aşkı öldürüyomus..

Surekli benden kacmak icin bahanesi var. Dugunun ertesi gunu ailesiyle kavga ettik ve ailesiyle bi seneye yakin görüşmedi. Yok büyü yapmislar bana yok cok yorgunum yok sen boylesin yok sen cok ustume geliyosun bu konuda diyip benden kaciyor. En son 18 gun oldu birlikte olmayali

Iki uc haftada bir kez o daha bi kere oluyo. 15 gunde sadece 2 3 dakika birlikte oluyoruz. Evlendigimzden beri boyle. En erken haftada bir. Surekli onunla guzel guzel konusurum kalbini kirmadan. Ama hic fayda etmiyo. Sadece kendi istedginde yapar. Onun icin hazirlanirim donup bakmaz bile. Kucagina otururum cilve yaparim kark ustumden der. Evlilikten onceki uc yilimiz noyle degildi. Ben cok mutlu ediyo. Hmm emde istemedigim kadar. Ama evlilik iliskimizi bicak gibi kesti

Iki uc haftada bir kez o daha bi kere oluyo. 15 gunde sadece 2 3 dakika birlikte oluyoruz. Evlendigimzden beri boyle. En erken haftada bir. Surekli onunla guzel guzel konusurum kalbini kirmadan. Ama hic fayda etmiyo. Sadece kendi istedginde yapar. Onun icin hazirlanirim donup bakmaz bile. Kucagina otururum cilve yaparim kark ustumden der. Evlilikten onceki uc yilimiz noyle degildi. Ben cok mutlu ediyo. Hmm emde istemedigim kadar. Ama evlilik iliskimizi bicak gibi kesti
Bence evlenene kadar durumu idare etmiş sadece. Buraların çok meşhur terimi olan paravan evlilik yapmış olma ihtimali yüksek. Mecbur kaldıkça görevini yerine getiriyor işte. Büyü filan laf kalabalığı.

Back
X