Eşimi her gece oturma odasında yatağına yatırmaya uğraşıyorum:(

burcucuk9112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
454
104
103
34
İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim

İyi geceler kızlar eşimi hergece oturma odasında uyuduğu içi yatağa geçiremiyorum gerçekten bıktım artık şimdi yine yalnızım ve oda uyuyor içerde üstünü dahi örtmüyorum kalksın diye öylece yatıyo bugün gene çok uğraştım ve en sonunda ağladım artık oda geldi bende sen yatarsan bugün ben içeriye gidicem dedim benimle konuşma bidaha dedi şimdi içerde malumunuz ben napıcam böyle tamam yorgun olabilir ama uyumadan önce söylüyorum yatağa geç diye geçmiyo bi yöntem var mı bunun için ben bilemedim

sevgili burcucuk;

esin koltukta uykuya daldiktan sonra cocuk gibi sacini oksayip, odaya dogru yol aldiracaksin. burada kasitli bir sey yok. yorgunluk var :) odaya gecse tam uyku bastirdiginda kacar o uykuuu :)))

sevgili burcucuk;

esin koltukta uykuya daldiktan sonra cocuk gibi sacini oksayip, odaya dogru yol aldiracaksin. burada kasitli bir sey yok. yorgunluk var :) odaya gecse tam uyku bastirdiginda kacar o uykuuu :)))
Yapıyorum canım onuda denedim kolundan bacağından tutup sürüklemeyide denedim ama dediğin gibi orda uykuya dalmayı seviyo bide geri kalksa çok iyi olacak hani iki kişilik yatakta hep tek yatıyorum

Yapıyorum canım onuda denedim kolundan bacağından tutup sürüklemeyide denedim ama dediğin gibi orda uykuya dalmayı seviyo bide geri kalksa çok iyi olacak hani iki kişilik yatakta hep tek yatıyorum

tamam da adam orada uyumayi seviyor, kaldirdiginda odaya gecmiyor mu? sen uykun gelene dek uyusun orada; odana giderken onu da surukle, ne olur ki?

Bence arkadaşı anlamak lazım... Netice olarak evliler kocasıyla uyusun ister herkes.. Eğer kocan çok sinirli değilse suyu başından aşağıya boşalt uyurken :)) Ya da sende yemek yapma zamanı uyu o gelince kaldırsın yine kalkma.. Çok uykum var sen kalkmıyordun ne oldu falan de.. Anlasın ne olduğunu.. Açlığa dayanamaz..

Şöyle düşün ,eskiden sobalı evlerde oturma odasında yatılırdı.Kanepen çift kişilikse y atabilirsin. Çoğu zaman biz öyle yapıyoruz.

Sende yanına yat uğraşma belki kalkar o zman

Anamm kari koca birlikte yatmali valla bn esimden ayri uyuyamiyorum oda ayni koltukta rahat edemez cunku bn tv izlerken uyur sonra operek uyandiririm gelir pesimden baya uykusu aciliyo ama esimin sonra sohbet ediyoruz sonrada bna hadi cok konustuk uyuyalim diyo:) bna yine yetmiyo konusmak

Şimdi de uyanası geldi galiba üstüne battaniye aldı geri yattı bi ara umursamayayım falan diyorum ama oda umursamıyo yanına da yatmak ne bilim aklıma gelmedi somuçta yatak odası var bu kadar zor olmamalı

Anamm kari koca birlikte yatmali valla bn esimden ayri uyuyamiyorum oda ayni koltukta rahat edemez cunku bn tv izlerken uyur sonra operek uyandiririm gelir pesimden baya uykusu aciliyo ama esimin sonra sohbet ediyoruz sonrada bna hadi cok konustuk uyuyalim diyo:) bna yine yetmiyo konusmak
İşte bende öyle istiyorum ama yok yani rezil uykuyu seviyo bende de annelik iç güdüsü yerine yat yerine yat hani bi gün iki gün tamam ama hergün gerçekten olmuyo

Bir sure ustune dusmeyin kalk yerine yat vs anne gibi davranmayin, uzerini ortmeyin donsun sabaha kadar.
Belki akli basina gelir.
Donmuyoda artık bağışıklık kazandı üstünü örtmemeye ama gerçekten nasıl donmuyo bende şaşıyorum

İşte bende öyle istiyorum ama yok yani rezil uykuyu seviyo bende de annelik iç güdüsü yerine yat yerine yat hani bi gün iki gün tamam ama hergün gerçekten olmuyo
Haklisiniz yemekten sonra dogru yatak odasina gitsin yatsin kilitleyin kapiyi yuzune:)

Back
X