Eşimi her gece oturma odasında yatağına yatırmaya uğraşıyorum:(

Yok kuzım benimkinim horultusu içerlere geliyo teline arada bakarım hiiiçbişey yok işi yoğun zaten zaten telimide götürüm arada yanıma uyuduğu için farketmez bile
Ne yap biliyomusun kanepen yatak oluyorsa ac hep öyle kalsın adam uyunca sende onun yanında uyu ya sabır diyelim

Oooo minik daha banda öyle diyorlardı eylülde 4 yaş biticek hala düzgün bir uykumuz yok doktoru okula başlıyomva diyor etlülde başlıycak o zaman inşallah
Hm bn bittim o zman ya oglumu verdim esim sinavdan gelince bn uyudum biraz sonra hemen altini doldurdu diye uykudan kaldirdi uykunun en tatli yerindeydim sabahta erken kalktim cunku

Bu konu dışında her şey yolundaysa, sırf bu huyu yüzünden aranızı bozmayın. Güzelce anlatmayı deneyin.. Yada bırakın orada uyusun. Sizde girin orada bi boşluğa araya.
Ben olsam kocacığıma aynen böyle yapardım :KK53::KK53:
Ah bi evlensem neler yapıcam :KK8::KK8::KK8:

Bu konu dışında her şey yolundaysa, sırf bu huyu yüzünden aranızı bozmayın. Güzelce anlatmayı deneyin.. Yada bırakın orada uyusun. Sizde girin orada bi boşluğa araya.
Ben olsam kocacığıma aynen böyle yapardım :KK53::KK53:
Ah bi evlensem neler yapıcam :KK8::KK8::KK8:
Yolunda canım Allaha şükür şimdi ısrar etmiyorum artık zaten dayanamayıp gidip yatıyorum Allah seninde gönlüne göre versin

Back
X