eşimi hiç spermi yok tesede de çıkmadı napalım yol göstrin

Eşinizde tese da dahil (eğer mikroskopik tese yapılmışsa) ve sperm bulunamamışşsa tıbbi olarak şu anki imkanlarla bebek sahibi olmanız mümkün değil ne yazıkki.Ancak Kıbrıs ta ki tüp bebek merkezlerinde başkasının spermiyle tüp bebek yapılabiliyor Ancak Türkiye'de yasak.Bence evlat edinmeyi düşünün derim...

Ben bu konuyu eşimin durumunu öğrendiğimizden beri sürekli ( 5 ay oldu neredeyse) araştırıorum. Birinci de olmazsa ikinci de bulunma şansı var tedavi uygulayan doktorlar var sakın pes etme. Yaşınız kaç falan bilmiyorum ama ilaçla tedavi eden hatta normal yolla sperm çıkışı sağlanan hastalar var. Kaan Aydos var prof. ankara da, istanbul da emre bakırcıoğlu bence daha çok araştırıp bir kaç yere daha gitmekte fayda var. Sakın ümitsiz olmayın Allah'tan hayırlısını isteyin ve çok çok araştırın... İnşallah herkesin bebişi olur :))):Saruboceq:

Allah'tan ümit kesilmez canım..
zamanı geldiğinde en olmaz denilen durumda hamile kalınabiliniyor..
sizin içinde bir çıkış yolu vardır..
Allah yardımcınız olsun..
inş kaderinizde vardır da çok geçmeden gelir bebeğiniz..

Hiç pes etme tese dede çıkmassa ankarada kaan aydos var
tesede hiç spermi cıkmayan hastasının şimdi 600 bin spermi var
o tedaviiyi deneyin bizde yeni başlıycaz
bizim tesede cıktı ama bebegimiz düştü embriyo kaliteli olmuyo
doğal yoldan olur belki

hemen bebek sahibi olamazsın demek yanlış,biraz daha beklemek araştırmak ve dua etmek lazım
birde rabbimin bize sürdüğü reçeteleri deneyelim mesela senin sorunun için keçiboynuzu kürü var bir çok kişinin bu kürle sperm sayılarında yüzde 20 artış oluyor ve doktorlar bile şaşırıyor ve doğal yoldan hamile kalıyor denemekten bişey kaybetmezsin Allah kolaylık versin

arkadaşım, ibrahim saraçoglunun hiç spermi olmayan erkekler için nohut kürü var. internetten araştırırsan bulabilirsin.

bununla birlikte yine ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu ve havuç kürlerinide yapın.

ben inanıyorumki fayda sağlayacaksınız.

Allah yar ve yardımcınız olsun...

araştırmalara devam edin ve inancınızı kaybetmeyin lütfen

Back
X