• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi hiç tanımamışım..

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
42
siteye yeni üyeyim, diğer arkadaşların sıkıntılarını okudukça ben de yazma ihtiyacı hissettim.. eşimle 2,5 senedir evliyiz, onun öncesinde 5 yıllık bir beraberliğimiz var ama inanın eşimi hiç tanımamışım, evlendik evleneli doğru dürüst bi huzurlu günüm yok. bazen iyi oluyor bazen tam tersi çok ters bi adam olup çıkıyor. onun ailesiyle bir ortan olduğunda çoook şen şakrak kahkahalar o biçim ama benim ailemden birilerinin yanına gidersek sus pus sanki bi heykel vakit dolsa da gitsek gibi bi tavırlar, herhangi bi olayı hemen babasına annesine arayıp paylaşıyo ben onların ağzından duyuyorum, diyorum ki bana neden söylemedin aklıma gelmedi deyip geçiştiriyor. benimle hiç bişey paylaşmıyor. var sa yoksa onlar, birde askerde kardeşi var hayattaki en önem verdiği insan sanki, geçtiğimiz kurban bayramını bile onun yanında geçirdi. ben gelmiycem bayram günü evde olalım sonra gidersin dedim yok illa gidicem orda garip kalır kardeşim dedi , bu kadar önem veriyor. annesi sürekli oraya gitmemizi istiyor nişanlıyken bile yanlarından ev tutmak istediler ben kabul etmedim kadın oğlum oğlum diyor başka da bişey demiyor, babası ona keza çok enteresan insanlara çatmışım, keşke hiç evlenmeseydim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benım ya keske deme nolur ..
Allah yardımcın olsun oturup konussan eşinle bu rahatsız oldugun huzursuz oldugun durumları..
Sonucta artık siz bır aılesınız bır hayatı paylasıyorsunuz.
Aile de bır yere kadar madem boyle olucaktı neden evlenmıs.
Evet ailesınden baglarını koparması ıstenemez ama, Aile ye de bağlı olsun bağımlı değil sonucta artık onun ıcın sen varsın senın fikir ve dusuncelerınde önemlı ..
Hiç uzme kendını canım otur konus..

Canım benım ya keske deme nolur ..
Allah yardımcın olsun oturup konussan eşinle bu rahatsız oldugun huzursuz oldugun durumları..
Sonucta artık siz bır aılesınız bır hayatı paylasıyorsunuz.
Aile de bır yere kadar madem boyle olucaktı neden evlenmıs.
Evet ailesınden baglarını koparması ıstenemez ama, Aile ye de bağlı olsun bağımlı değil sonucta artık onun ıcın sen varsın senın fikir ve dusuncelerınde önemlı ..
Hiç uzme kendını canım otur konus..

hep konuşmaya çalışıyorum ama sonuç hep aynı sen benim ailemi istemiyosun diyor o zaman da, yine suçlu ben oluyorum:50:

Eşiniz cidden tuhafmış.
Bu kadar ailem ailem diye ölen, evde ki eşinden haberi olmayan (süs diye alıyorlar heralde),
yok kardeşim, yok anam, yok bacım diye evdeki eşini insan yerine koymayan, bir kurban bayramını
bile eşiyle geçirmeyen, kardeşiyle geçiren adam neden evlenmiş acaba.
Evde bekleyen, çeken biri olsun diye mi.
Kendinizi yiyip bitirmeyin bence, açık açık konuşun, içinize atmayın.
Umarım anlar...

valla benim eşimde 5 yıldır aynı seninki gibi kendi tarafına gidince ağzı açık kapanmaz bizim taraftada sıkıntıdan patlar :41: nişanlıykende aynıydı hala aynı bense onun tarafına gidince hem hizmetlerini yapan hemde sürekli güleryüzlü olmak zorunda kalan köleyimmmm hasta falan olsam azcık suratım yorgun olsa hemen ne laflar neler üretirler ...

Eşiniz cidden tuhafmış.
Bu kadar ailem ailem diye ölen, evde ki eşinden haberi olmayan (süs diye alıyorlar heralde),
yok kardeşim, yok anam, yok bacım diye evdeki eşini insan yerine koymayan, bir kurban bayramını
bile eşiyle geçirmeyen, kardeşiyle geçiren adam neden evlenmiş acaba.
Evde bekleyen, çeken biri olsun diye mi.
Kendinizi yiyip bitirmeyin bence, açık açık konuşun, içinize atmayın.
Umarım anlar...

kayınvalide nişanlıyken onların evinin ordan ev tutmadım diye hala bana kızgın iyiki de tutmamışım yanmışmışım o zaman...

2,5 sene evliliğin öncesinde 5 yıllık beraberlik de olsa; o eve girmeden insanların net yüzleri görülemiyor malesef.
Evleniliyorsa; eş herkesten ve herşeyden önce ilk sırada olmalı, kızmakla çok haklısınız,
eşinizin ailesidir, kardeşidir yapsın, yanlarında olsun diyemiyeceğim, haklısınız.
Size olan her türlü görev ve sorumluluğunu öncelikle yerine bi getirsin, ondan sonra ailesi için de ne gerekiyorsa yapsın.
Bazen konuşmak da etkili olmuyor, sizin anlattıklarınız, karşınızdakilerin sadece anlayabildiği kadardır.
Siz derdinizi anlatın eşinize, bu durumu sineye çekmeyin ama inşallah o da sizi anlayabilir.

benim eşim de tam tersi benim ailemin yanında çok mutlu, sohbet muhabbet hep. kendi ailesinin yanında okadar konuşmaz.. ama senin eşinin durumunda ben varım sanırım. çünkü ben de eşimin ailesinin yanında çok rahatsız oluyorum. resmen işkence gibi geliyor çünkü çok farklı insanlar yani benim yetiştiğim ortama hiç uygun değiller. senin ailenin eşine karşı nasıl tavırları?

canım siz evleneli ne kadar oldu, belki henüz evin oğlu modundan sıyrılamadı ya da evlendiği için ailesini unuttu denir diye belki bekarken olduğundan daha fazla ilgili ailesine karşı. Bazı tiplerde bu olabiliyo, ilginç bir suçluluk duygusu biçimi.Ben inanıyorum ki bu durum zamanla sona erecektir, hiç savaşıp da kendini yorma. Eminim ki özellikle çocuk olduktan sonra yavaş yavaş kendi evinin ve sorumluluklarının farkına daha çok varacak. Boşver bırak takılsın böyle, hiiiççç takma kafana.:55:

2,5 sene evliliğin öncesinde 5 yıllık beraberlik de olsa; o eve girmeden insanların net yüzleri görülemiyor malesef.
Evleniliyorsa; eş herkesten ve herşeyden önce ilk sırada olmalı, kızmakla çok haklısınız,
eşinizin ailesidir, kardeşidir yapsın, yanlarında olsun diyemiyeceğim, haklısınız.
Size olan her türlü görev ve sorumluluğunu öncelikle yerine bi getirsin, ondan sonra ailesi için de ne gerekiyorsa yapsın.
Bazen konuşmak da etkili olmuyor, sizin anlattıklarınız, karşınızdakilerin sadece anlayabildiği kadardır.
Siz derdinizi anlatın eşinize, bu durumu sineye çekmeyin ama inşallah o da sizi anlayabilir.

allahtan içime atmıyorum konuşuyorum ama konu hep aynı sen benim ailemi istemiyorsun da bitiyor...
inanamıyorum evenelim evlenelim diye başımın etini yiyip beni evliliğe ikna eden adam şimdi bambaşka neden böyle oluyor anlamıyorum...

pardon, 2,5 yıl olduğunu yazmışsın zaten, gözümden kaçmış..dediğim gibi zamana bırak bence..

canım siz evleneli ne kadar oldu, belki henüz evin oğlu modundan sıyrılamadı ya da evlendiği için ailesini unuttu denir diye belki bekarken olduğundan daha fazla ilgili ailesine karşı. Bazı tiplerde bu olabiliyo, ilginç bir suçluluk duygusu biçimi.Ben inanıyorum ki bu durum zamanla sona erecektir, hiç savaşıp da kendini yorma. Eminim ki özellikle çocuk olduktan sonra yavaş yavaş kendi evinin ve sorumluluklarının farkına daha çok varacak. Boşver bırak takılsın böyle, hiiiççç takma kafana.:55:

yorumunuz çok hoşuma gitti hafif bir tebessüm belirdi yüzümde, keşke düzelse de zamanla sizin dediğiniz gibi olsa, ama o anasını babasını biraz tanıdıysam onlar bizim yakamızı bırakmazlar...

benim eşim de tam tersi benim ailemin yanında çok mutlu, sohbet muhabbet hep. kendi ailesinin yanında okadar konuşmaz.. ama senin eşinin durumunda ben varım sanırım. çünkü ben de eşimin ailesinin yanında çok rahatsız oluyorum. resmen işkence gibi geliyor çünkü çok farklı insanlar yani benim yetiştiğim ortama hiç uygun değiller. senin ailenin eşine karşı nasıl tavırları?

gayet normal. yazık insanların bişey dediği yok ,ailem yapı itibariyle hiç sıkmaz onun ailesi gibi ibini dibini araştırmaz, ben onlara öyle soğuk olduğumda hemen araştırmaya gidiyolar akılları sıra...

gayet normal. yazık insanların bişey dediği yok ,ailem yapı itibariyle hiç sıkmaz onun ailesi gibi ibini dibini araştırmaz, ben onlara öyle soğuk olduğumda hemen araştırmaya gidiyolar akılları sıra...

canm ben eşimin ailesinin yanında olmaktan rahatsız oluyorum dedim ama yine de hiç belli etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince, bu bakımdan eşinin tavrını tasvip etmiyorum...aileninde bir tavrı yokmuş eşine karşı acaba eşinin ailesi eşini senin ailene karşı dolduruşa getiriyor olabilir mi? oğullarını el üstünde tutuyorlar herşeyi araştırıyorlar dedin ya..

Son düzenleme:
canm ben eşimin ailesinin yanında olmaktan rahatsız oluyorum dedim ama yine de hiç belli etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince, bu bakımdan eşinin tavrını tasvip etmiyorum...aileninde bir tavrı yokmuş eşine karşı acaba eşinin ailesi eşini senin ailene karşı dolduruşa getiriyor olabilir mi? oğullarını el üstünde tutuyorlar herşeyi araştırıyorlar dedin ya..

olabilir valla her şey beklerim ben...

siteye yeni üyeyim, diğer arkadaşların sıkıntılarını okudukça ben de yazma ihtiyacı hissettim.. Eşimle 2,5 senedir evliyiz, onun öncesinde 5 yıllık bir beraberliğimiz var ama inanın eşimi hiç tanımamışım, evlendik evleneli doğru dürüst bi huzurlu günüm yok. Bazen iyi oluyor bazen tam tersi çok ters bi adam olup çıkıyor. Onun ailesiyle bir ortan olduğunda çoook şen şakrak kahkahalar o biçim ama benim ailemden birilerinin yanına gidersek sus pus sanki bi heykel vakit dolsa da gitsek gibi bi tavırlar, herhangi bi olayı hemen babasına annesine arayıp paylaşıyo ben onların ağzından duyuyorum, diyorum ki bana neden söylemedin aklıma gelmedi deyip geçiştiriyor. Benimle hiç bişey paylaşmıyor. Var sa yoksa onlar, birde askerde kardeşi var hayattaki en önem verdiği insan sanki, geçtiğimiz kurban bayramını bile onun yanında geçirdi. Ben gelmiycem bayram günü evde olalım sonra gidersin dedim yok illa gidicem orda garip kalır kardeşim dedi , bu kadar önem veriyor. Annesi sürekli oraya gitmemizi istiyor nişanlıyken bile yanlarından ev tutmak istediler ben kabul etmedim kadın oğlum oğlum diyor başka da bişey demiyor, babası ona keza çok enteresan insanlara çatmışım, keşke hiç evlenmeseydim..

ana kuzusu olmaktan çıkmamış erkekler neden evlenirler anlamıyorum..
...

canım eşini karşına alıp konuş bence sen kendi ailenin yanında mahçup oluyosun gerçekten zor bir eşin varmış allah yardımcın olsun

demek benim kocamdan birtane daha var:84:
hadi ben daha yeni evliyim.seninki 2.5 yıl olmuş.bukadar uzun sürüyorsa ne yaparım ben:44:
bende çok susmuyorum içime atmıyorum ama değişen bişey yok.
takmamaya karar verdim.
bende kendi aileme daha çok yönlendim.
niye evlendiysek artık bilmiyorum.:47:

sana suan ıcımden gelen tek sey kocaman harflerle İYİKİ YAKININDA EV TUTMAMIŞIIIN.

bende saf gıbı nısanlıyken kaynanam dul esıme dedımkı annen bızle kalabılır ıstersen dedım suan basımı taslara vuruyorum nasıl dedım dıye ayrı oturuyoruz ama ılerde esım bana boyle demıstın derse dıye cok korkuyroum.

erkekler hep boyle canım bende 5 aylık evlıyım henujz ama esım kendı annesını hergun aramamı ıstıyor ama benım tarafıma o kadar ılgılı degıl cok sınırlenıyorum com

Back
X