eşimi internette kadın kıyafetleri bakarken yakaladım

elevasyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
462
423
103
eşimin çalışma odasına girdiğimde internette bi alışveriş sitesinin açık olduğunu gördüm kadın kıyafetleri açıktı. çok şaşırdım .sorunca , önce yanlış görmüşsün dedi. sonrada tesadüfen o sayfadaydım dedi. birine hediye alacaksın galiba dedim imalı. nasıl böyle düşünürsün dedi.. siz ne düşünürdünüz?

eşimin çalışma odasına girdiğimde internette bi alışveriş sitesinin açık olduğunu gördüm kadın kıyafetleri açıktı. çok şaşırdım .sorunca , önce yanlış görmüşsün dedi. sonrada tesadüfen o sayfadaydım dedi. birine hediye alacaksın galiba dedim imalı. nasıl böyle düşünürsün dedi.. siz ne düşünürdünüz?

Ben de bir kadın olduğum için bana hediye alacağını düşünürdüm. Şüphelenmeden ve suçlamadan önce..

Ne mi düşünürdüm???tabikide eşimin bana sürpriz yapacağını düşünürdüm ve hiç çaktırmazdım gördüğümü:16:

Esiniz sizden gizli alisveris yapan kisiydi degil mi?

Ben de onceki konunuza istinaden
esinizin bir hatlar cevirdigini dusunuyorum...

ben olsam bana süpriz yapıcanı düşünüp hiç bişey sölemeden hediyemin gelmesini beklerdim baktım ortalıkta yok bişey o zaman takibe alırdım ortada bana alınan bişey yoksa demek ki başkasına alınmıştır:47:

benim eşimde sürekli internetten alışveriş yapar bazen bana da hediye alır bu yüzden görünce şaşırmam ,sen sana almadığını mı düşünüyorsun yada bunu sana düşündürecek hareketleri mi oldu ki eşinin .

hemen yanlış anlamazdım
hediyenin gelmesini beklerdim baktım gelmiyor
o zaman sorguya çekerdim heralde
bide şu var eşiniz size netten hediye alırmı
alıyorsa hiç sorun yok
almıyorsa o da sorun

Esiniz sizden gizli alisveris yapan kisiydi degil mi?

Ben de onceki konunuza istinaden
esinizin bir hatlar cevirdigini dusunuyorum...

evet aynen o!! inanamıyorum, hala alışveriş sitelerinde.. hastalık bu.. üstelik bayan kıyafeti bakıyor. bana internetten ya da durduk yerde hediye alacak bi tip değil eşim. hem öyle olsa sana bakıyorum derdi. veya masum olsa önce inkar edip yanlış görmüşsün demezdi:(

evet aynen o!! inanamıyorum, hala alışveriş sitelerinde.. hastalık bu.. üstelik bayan kıyafeti bakıyor. bana internetten ya da durduk yerde hediye alacak bi tip değil eşim. hem öyle olsa sana bakıyorum derdi. veya masum olsa önce inkar edip yanlış görmüşsün demezdi:(

off çok kötü demek ki sadece kendisi için alışveriş yapmıyormuş sıkı bir takibe alsanız iyi edersiiniz :50:

Belki size süpriz yapmak istemiştir hediye almak istemiştir siz görünce süprizini bozdugunuz için öyle tepki vermiş olabilir eger alışveriş yapıyorsa ya da yapmışsa kullanıcı adını şifresiini bilmeniz yeterli önceki aldıkları detaylı bir şekilde karşısına çıkıyor insanın:23:

Eşin çok şüpheli hareketler yapıyor bence
Senin yerinde olsam herşeyini takibe alırdım.
İnşallah altından kötü şeyler çıkmaz
Daha geçen gün aldığı kıyafeti saklayıp sana yalan söylemedimi
Lütfen çooook dikkatli ol
Allaha emanet ol

vallaha ben gördüğümü farkettirmezdim sonra da hediyeyi beklerdim baktım gelmedi o zaman sorardım.bence alışverişyaptıgı siteye girip alışveriş geçmişine bakın.

eğer anlattığınız kadar moda bağımlılığı olan biriyse meraktan -incelemek için bakıyo da olabilir.Hemen neden kötü düşünüyosunuz ki??
Sonuçta eşinizin zaafı markalara,kıyafetlere,modaya...Sadece erkek kıyafetlerine değil yani.
Belki bakınırken düşünüyodu "ahh kadın olsaydım,ne güzel çeşit bol,hergün farklı giysi seçerdim" diye :))
Benim de bütün bursunu elbiseye yatıran bi arkadaşım var,alma tutkusu o kadar güçlü ki gözü sadece ihtiyacı olan şeylerde değil,mesela tencere seti,çeşit çeşit alyanslar,yeni çıkan damatlıkların kataloğu falan...eline ne geçerse büyük bi açlıkla inceliyo,uçan kaçan kurtulmuyo elinden :)))
belki öyle bişeydir..

Acaba dediğin gibi hastalık olabilirmi canım. Alışveriş tutkulusu sanırım eşin. ama bayan kıyafetlerine bakması çok enteresan. bence iyice takip edip emin olmalısın.

tabii ki ben de sürpriz yapacak sanırdım.. bana almaz diyorsanız 3 ihtimal var;:
-eşiniz başka bir kadına hediye alacak
-alışveriş hastalığı kadın erkek kıyafeti dinlemiyor belki, öylesine alacak
-crossdresser denen bı hastalık var erkeklerde, kadın kıyafetlerı gıymekten hoslanıyorlar, ınternette gormustum,esınız belkı de oyle :(

Eşimi düşünürsem kesin bana hediye alıcak derdim.. Sizde eşinizi daha iyi tanırsınız. Ona göre cevaplayın..
Şüpheli hareketleri varsa şüphelenmekte haklısınızdır ama durduk yere de kendinizi yiyip bitirmeyin..

Madem netten alışveriş yapıyor,mail kutusu reklamla doludur.
Maille gelen reklam veya kampanyaya tıklamıştır.
Veya mağaza sayfasında gezerken çıkan kampanyaya yanlışlıkla tıklamıştır.
Yanlışlıkla tıklaması bile gerekmez.Bazen kk açıkken ekran başından kalkıyorum.Ekran koruyucu devreye giriyor.Enter yapınca,sayfadaki herhangi bir reklama girmiş oluyorum.

Önceki konunu okudum.Eşin kendisine pahalı giysiler alıyormuş.
Ne yapıyor aldıklarını ? Senin yanında giymiyor mu ?

Back
X