Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlle de olumsuz bakıcam diyorsan crossdresser de olabilir, eşin. [/QUOTE
ben de başlığı okuduğumda ilk bunu düşündüm :S
ne kıyafet sorununuz varmışşş böyle..
vhalla ben o kocayı alır duvardan duvara çarparım...
iyi sabrediyorsunuz....
Madem netten alışveriş yapıyor,mail kutusu reklamla doludur.
Maille gelen reklam veya kampanyaya tıklamıştır.
Veya mağaza sayfasında gezerken çıkan kampanyaya yanlışlıkla tıklamıştır.
Yanlışlıkla tıklaması bile gerekmez.Bazen kk açıkken ekran başından kalkıyorum.Ekran koruyucu devreye giriyor.Enter yapınca,sayfadaki herhangi bir reklama girmiş oluyorum.
Önceki konunu okudum.Eşin kendisine pahalı giysiler alıyormuş.
Ne yapıyor aldıklarını ? Senin yanında giymiyor mu ?
giymiyor, gariptir alıyor ve giymiyor. hakkını vermiyor kıyafetlerin. çoğu zaman aynı şeyleri giyip duruyor. kaynvalidelerin onlara gidince oturalım diye hazırladıkları bi daire var ve gardrop ağzına kadar dolu. hatta bir odaya kıyafet dolabı yaptırılmış oda dolu. marka ayakkabı, tişört her türlü pantol, gömlekler, ceketler, kemerler, spor kıyafetleri, çantalar...vs hepsi de markalı.. bu sebeple takip edemiyorum. her gittiğimizde bişeyler getiriyor oradan da.. zaten bi çoğu yeni yada yıpranmamış zaten.. ve hala şuyum buyum yok diyor. aileside şikayetçi bi ara bahsettim annesine ^bizde sen vazgeçirirsin diye düşünmüştük dedi^ sonuçta normal değil!!
Bak adamin rahatsizligi da varmis. Bence verme maasini, hem para elinde kalir hem de esin de bu alisveris tutkusundan kurtulur
Evlenmeden once fark etmemis miydiniz?
Ama kadin kiyafeti bakmasi alisveris tutkusuyla aciklanamaz. Ya ailesinden birisine aliyor ya da baska biri var ona aliyor.
Bu erkekler genelde kotu aliskanliklari veya bagimliliklari oldugunu kabul etmiyorlar. Acik konussaniz da kabul etmeyecektir buyuk ihtimalle. Kardesim bilgisayar oyunlarina bagimliydi, oyle ki geceyi gunduzu unuturdu. Ama ona gore oyle vakit gecsin diye oynuyordu, istese sip diye birakabilirdi. Hele psikolog deseniz sinirleri zipliyor bunlarin, kufredin daha iyi.
evet,maaşı vermeyeceğim,bende öyle düşünüyorum.. dahaöncede alışverişini yakalamıştım. bi daha yapmayacağını ve bu sitelerden kaydını sildirdiğini söylemişti. aslında yalan söylemesi daha kötü.. dürüst davransa,sonuçta son nokta, yakalanmış. yapacak tek şey,insasnı kurtaracak tek şey dürüst davranmak.. kızar geçersiniz. ama güven kaybı olunca, ne söylese ne yapsa şüphe duyuyor insan.. belki kadın kıyafetleri erkek kıyafetleri karışık bi siteydi ama güvenimi sarstığı için herşeyden şüphe duymaya bnaşladım. bide yanlış görmüşsün deyince şüphe artıyor. evet bakıyordum de, şu model şuna bakıyordum veya sana bakıyordum ve ya neyse onu söyle.. tabi aileye de alıyor olabilir.annesine yine 400-500 tl ayakkabı almıştı ilk evlendiğimiz dönem internetten.
Bence baska seylerde yalan soylemiyorsa bunu o kadar takmayin. Bu aliskanligin getirdigi bir sey. Yalan soylemeyen akol, kumar bagimlisi var midir ki? Bu da onun gibi bir sey, aslinda problem oldugunu biliyor ama acik etmek de istemedigi icin yalanlarla ortbas etmeye calisiyr. Bu seyden kurtuldugunda yalanlar da kendiliginden gider, eger yalan soyleme huyu degilse.
Acilinden ev filan alin bari, kredi oder ev sahibi olursunuz eger maasi vermediginiz taktirde evde kiyamet kopuyorsa. Allah kolaylik versin.
aslında bi ara bende ev alıp parayı biyerlere bağlayalım diye düşündüm. kendisi kardeşi adına kredi çektiği için krediyi benim çekmem gerekiyor. acaba bu problem olurmu benim açımdan?
aslında bi ara bende ev alıp parayı biyerlere bağlayalım diye düşündüm. kendisi kardeşi adına kredi çektiği için krediyi benim çekmem gerekiyor. acaba bu problem olurmu benim açımdan?