Eşimi kendime nasıl aşık edebilirim

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Başlık çok ergence oldu biliyorum dalga geçmeyin :) asıl mesele su bize biraz heyecan lazım :)) heyecan derken kendi adıma özel hissettirilmek istiyorum. Buna herşey dahil. Bir bakış bir söz. Eşimi şaşırtmam lazım. Maddi imkanımız kısıtlı şuan rutine bağladık iyice. Kendimi mi değiştirsem ne yapsam? Nereden başlasam? Güzel bir kadınım eşimde doğallığı sever.... ama bir değişiklikle dikkatini çekmem lazım sanki

Benim biraz canım sıkılıyo galiba :dondurma: buda dert mi demeyin bence arada lazım böyle şeyler :)

Bu arada aramızda gerek cinsellik gerek sohbetimiz olsun sorunumuz yok. Bize bir kıvılcım lazım özetle ama ne :). ??

Üsluplara dikkat edelim lütfen.

Siz başlığı yanlış yazdınız sanırım, konu romantizm aslında, özel hissettirilmek için illa sizin birşey yapmanıza gerek yok ki, eşinizin romantik biri olması ve size özel hissettirecek şeyler yapması lazım, belki bir şiir veya bir dans, belki sarılıp sadece güzel bir söz söylemesi, bunlar romantizmdir ama erkeğin içinden gelmesi gerekiyor, sizin çabanızla olmaz.

Üsluplara dikkat edelim lütfen.

Siz başlığı yanlış yazdınız sanırım, konu romantizm aslında, özel hissettirilmek için illa sizin birşey yapmanıza gerek yok ki, eşinizin romantik biri olması ve size özel hissettirecek şeyler yapması lazım, belki bir şiir veya bir dans, belki sarılıp sadece güzel bir söz söylemesi, bunlar romantizmdir ama erkeğin içinden gelmesi gerekiyor, sizin çabanızla olmaz.
Eşim bana aşık olunca romantikde olur : D
İçinden nasıl gelcek işte? Benim adamın içinden benimle konuşmak gülüşmek geliyo ama romantiklik yok :))

bence çocukları aileye gönderip güzel bir yemek mum ışığında , şık bir kıyafet , biraz makyaj sizin için özel bir gece hazırlar gibi. yani normalde sorun yokmuş , gerçekten bu kadarı yeterli olur gibime geliyor

Back
X