Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee varmış zaten torunun birinde tahir ismi.Hanımlar oğluma
KEREM ismini koyacamm
TAHİREFE yi de eşim çok istiyor babasının adı napmam lazım eltim de Kayinabba adi TAHİR TALHA var diye sıcak bakmıyorum napmaliyimmm.![]()
Kerem Efe koyun, Tahir şart mıymış?
Ayenn olmasa zaten koyarım ama aynı ewde de iki tahir e ne gerek var anlamıyorum saçma onun tahir benim tahiree varmış zaten torunun birinde tahir ismi.
ne gereği var ya?
saçma olmaz mı?
Kerem güzeldir. oğluşumun adı.
Yok valaa seviyorum Kayinabba mi hiç bi zararı olmadı ... Ama eltim koydu 3 yaşına girecek tahir talha adı da ben o yüzden istemiyorum iste eşime bunu anlatamıyorum amaKayınbabanızı sevmiyorsunuz sanırım o yüzden istemiyorsunuz. Ben daha önce başka konuya da yazmıştım, ufak bir sinir krizi her şeyi halleder
Eşi onu bunu kırmamak için çocuklarınızı m.ö kalma isimlerle yaşamaya mahkum etmeyin
Ayy yy ewe 3 tane oluyor ben kayinbaba yi sayma dim bileElti koymuş zaten tahir, kayınpeder de tahir 3 tahire ne gerek var, eşiniz saçmalıyor.
Ta
Tahir babasının adı o yüzden istiyor bide eltim tahir talha koydu iicn ben istemiyorum . Yoksa başka bi sebeb yok yani
Dalga geçin eşinizle tahir1, tahir2 bu ne böyle diyeAyy yy ewe 3 tane oluyor ben kayinbaba yi sayma dim bile
Ayenn hayalimm vardı kızımda n sonra bi oğlum olsa isim koysam diye ama şimdi insani kendi haline birkamiyolar başkasını geçtim eşim i kırmak istemiyorum ama benim de içimden gelmiyor koyamk9 ay çocugu kp mi taşıyormuş karnında onun adı konacak ,
tövbe tövbe vallahi ağzımı bozacam yaaa başınızı yesin adınız