Doğuma Hazırlık Eşimi kiramiyorum çok istiyor aklım karışık oğluma aa ismmmmm yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kerem Tahir koyun :) sadece kimlikte kalir o isim herkes Kerem diye seslenir nasilsa :) esinizi de kirmamis olursunuz. Nasilsa 9 ay sen tasiyosun zihniyetini de anlamıyorum. Bende hamileyim nazimi hastaligimi herseyimi eşim cekiyor tabi işin maddi boyutuda cabasi yani. Bizler anneysek onlar da baba hatirlatmak isterim

Ne meraklilar su erkekler ve aileleri kv kp ismini koymaya. Zaten eltide de varmış. Asiri gereksiz. Kesinlikle koymazdim Tahir ismini. Kerem guzel bence de. Ayrica tek isim yeterli. Illa ki cok isterse Kerem Efe olsun

Valla çocuğun babasiyla babasi. Ana baba manyağı olmasin. Tahir koymasınin mantiksiz olduğunu anlasin. 3 5 ayni isme ne gerek var ailede. Uzulmeyiversin sacma seylere.

Eşim Yusuf çok istiyordu,bende kerem son karar kıldık tamam kerem olsun dedik kıyamadım eşim istiyo diye ikisini koyalım dedim, çok sevindi koyduk, Yusuf kerem diyoruz ama çok zor hiç gaza gelme tek kerem gayet güzel

Şu isim işi çok sıkıntı gerçekten ben çocuğumun ismini kendim seçtim eşim bı aileme soralım bakalım ne derler diyince yiktim ortalığı ne demek aileme soralım ya onlar kim bu çocuğu ben taşıdım ben buyutcem ne karışırlar eltimin çocuklarına hep karismislar kadın istediği hiç bir ismi koyamamis bide gururla anlatıyorlar biz koyduk adını diye ilerde o durumlara düşme eşin uzulurse üzülsün valla bir ömür sen pişman olursun sonra

Tahir ismi cok kotu. Ama Tahir Efe ikilisi uyumlu olmus..
Fakat eltinizin oglunun da adi Tahir'mis.. Esinizle konusun.. 3 Tahir olacak v.s.. diye..
Tahir Kerem de hic uymuyo.. Ve iki isim cok sıkıntı.. Insan soylemeye useniyo..
(Kizlarim iki isimli.. Cook zor..)
Kerem ise tek basina harika bir isim.. En sevdigim erkek isimlerinden.. Anlami da guzel..

Ama onlar da tahiri soyeler kerem soyleemse napacmm. . Eşime öyle diyorum ikisi soylenecekse tam diyorum tahir dediklerinde de anlayışlı ol diyor haha .. şimdiden belli olacaklar
isim bu kadar önemli mi tatlım bence hiç sıkma kendini onlar Tahir dedin sen kerem de

Valaa arkadaşlar bir karar aldım düşündüm taşındımm eşimle de etraflica konuştuk oda saolsun uzun bir isrardan sonra tam istediğini koy dedi. Anlayışlı davrandı bende zaten kötü bir gebelik geçiriyorum bulantı istifra baş dönmesi bi yandan da ara hastalıkları maffetti beni.. niye dedim başakası hak sahibi olacak deidm soylensede soylenmesede adı konuldu var bi dhaa gerek yok ayrıca başkası koydu soylemedi diye niye ben hatalarını düzeleceğimm dedim .. oda tam haklısın sende dedi .. en sonun da basının adı da dahil olmak üzere onun da gonlu olsun diye babbsinin adini ve begendgimiz iismleri kâğıtlara yazdik ve bir tane eşim bir tane 3 yaisni dolduracak kızım bir tane de ben çekti . Bu 3 kağıttan birini kızma cektrdimm ... ve inanir misiniz bilemm ama KEREM.çıktı tam dedim dmek ki nasip KEREM Olacak kalbim öyle temizmis ki Rabbim nasip etti kura da Ble .. hem o kirlmadi hemde ben .. soon sözü kızım soyeldi

Tahir ismi cok kotu. Ama Tahir Efe ikilisi uyumlu olmus..
Fakat eltinizin oglunun da adi Tahir'mis.. Esinizle konusun.. 3 Tahir olacak v.s.. diye..
Tahir Kerem de hic uymuyo.. Ve iki isim cok sıkıntı.. Insan soylemeye useniyo..
(Kizlarim iki isimli.. Cook zor..)
Kerem ise tek basina harika bir isim.. En sevdigim erkek isimlerinden.. Anlami da guzel..

Ayenn canım zaten alahh izin verirse sağ salim kucağıma alırsam kerem koyacam bencede yanına bir isme bile gerek yok sadcee kerem veya en kötü ihtimal kerem efe olur insallh

Şu isim işi çok sıkıntı gerçekten ben çocuğumun ismini kendim seçtim eşim bı aileme soralım bakalım ne derler diyince yiktim ortalığı ne demek aileme soralım ya onlar kim bu çocuğu ben taşıdım ben buyutcem ne karışırlar eltimin çocuklarına hep karismislar kadın istediği hiç bir ismi koyamamis bide gururla anlatıyorlar biz koyduk adını diye ilerde o durumlara düşme eşin uzulurse üzülsün valla bir ömür sen pişman olursun sonra

Ewet bende pişman olammi iicn koyamma kararı aldım ☺

Kerem Tahir koyun :) sadece kimlikte kalir o isim herkes Kerem diye seslenir nasilsa :) esinizi de kirmamis olursunuz. Nasilsa 9 ay sen tasiyosun zihniyetini de anlamıyorum. Bende hamileyim nazimi hastaligimi herseyimi eşim cekiyor tabi işin maddi boyutuda cabasi yani. Bizler anneysek onlar da baba hatirlatmak isterim

Ben p teklifi sundum canım ikinci isim olarak ekleyelim babanın adini dedim kabul etmedi şansını kaybetti canı isterse ... Bence kerem yada kerem efe gayet güzel ☺

Ben Tahir Talha yeğenimi çok seviyorum. Onun üstüne kendi oğlum da Tahir olursa soğurum oğlumdan diyebilirsin.... Yada ikisinden birinden soğurum belli olmaz dersin :deli:

Ben Tahir Talha yeğenimi çok seviyorum. Onun üstüne kendi oğlum da Tahir olursa soğurum oğlumdan diyebilirsin.... Yada ikisinden birinden soğurum belli olmaz dersin :deli:

Oyle oldu canim vazgcetik zaten oda koymama karari aldi .
Suan emirhan da karar kildik since nasil bi isim ..

Back
X