Eşimi kırmadan ona bunu nasıl söylerim ?

Kimse ne ameliyatı die sormadı geçmiş olsun diye yorum yazmış hepsi bilen biliyor bilmeyen de sormadı bişey orada bişey belirtmediği için bu konudan da rahatsız olmadım Ki hastane bildirimi Yok bişey Yok sizin düşünceniz herkes farklı düşünebilir

Ama sonucta sorulur. Yani size sorulmazsa bile, kaynanaya sorulabilir. O zaman kaynana "gelinde sorun vardi, yumurtalarini aldirdi" mi desin?

Baska üyelere katiliyorum. Face gibi yerlerde hastane fotolarini paylasmak banada cok sacma ve daha cok ilgi cekmek adin yapilan bisey gibi geliyor. Yani elbette istedigini yapabilirsin fakat emin ol, o gecmis olsun diyenler bile bu ayni düsüncede oluyorlar ve "amaan simdi fotoyu begenmezsem onada bisey derler, begenim bare" diyorlar.

. Aynrn katiliyorum. Kimse kimsenin ozelini bilmek zorunda degil. Ama sende gitmek zorunda degilsn. Canim istemiyor de olsuj bitsin bahaneye bile gerek yok
Kimse bişey bilmiyor kaynanam biliyor vs çok yakınlarımız onun dışında kimse bilmiyor söyleyemem zaten haklısınız ama eşimi de kırmak istemiyorum ama zaten durumum gitmemek için yeterli gibi sanki

Ama sonucta sorulur. Yani size sorulmazsa bile, kaynanaya sorulabilir. O zaman kaynana "gelinde sorun vardi, yumurtalarini aldirdi" mi desin?

Baska üyelere katiliyorum. Face gibi yerlerde hastane fotolarini paylasmak banada cok sacma ve daha cok ilgi cekmek adin yapilan bisey gibi geliyor. Yani elbette istedigini yapabilirsin fakat emin ol, o gecmis olsun diyenler bile bu ayni düsüncede oluyorlar ve "amaan simdi fotoyu begenmezsem onada bisey derler, begenim bare" diyorlar.
Beğeni yoktu da yorum vardı canım kaynanamdan önce beni aradı zaten araması gerekenler aramayan da sağolsun arayan da illa da öyle bişey diyeceksin diye bişey Yok bi kaç arkadaşım sordu sadece telefonda rahimde ufak bi sorun vard ondan dedim

Evet gidersem o şekilde giderim yoksa gitmem gerçekten halim kalmadı artık bir de benim yanımda olamayanın bende olmam kimsenin enayisi Yok
Enayilik gibi düşünmeyin onlarla konuşsanız işte türlü bahane sıralarlar bebek özlemi çekenlerin derdini onların yaşadıkları duyguların nasıl zor olduğunu bebeklerimiz olunca unutuyoruz
Sizde gerilmeyin boşyere eşinizle gidin gelin işte ne güzel

Enayilik gibi düşünmeyin onlarla konuşsanız işte türlü bahane sıralarlar bebek özlemi çekenlerin derdini onların yaşadıkları duyguların nasıl zor olduğunu bebeklerimiz olunca unutuyoruz
Sizde gerilmeyin boşyere eşinizle gidin gelin işte ne güzel
Aynen öyle türlü bahaneler sanırsın Ki tedavi gören o demek istediğim şu bana kim nasılsa bende aynıyım kendini kullandırmaktan başka bişey değil bu bence bir de çok daha hassasım bu aralar inşallah pozitif sonuç alırım ve bekleyen tüm arkadaşlarım alır hepsi unutulur kolay bi süreç değil

Arkadaşlar Mrb daha önce bi çok kez konu açtım tedavimin sonuna geldim transferim kaldı bitek dün toplamam oldu bu süreçte kendi annem dahil olmak üzere görümcem de bi kere mesaj bile atmadı umursamıyorum zaten yalnız bi kaç gün sonra sülalecek iftar yemeği verecekler bana mesaj attı çağırdı o zaman yazdı yenge kontörüm yoktu arayamadım vs mesajda atmak istemedim dedi bu arada hem tedavi hem de ev taşıma işlerim oldu bi arada kimse yardımıma koşmadı parasıyla bi bayan tuttum yardımcı oldu bana kaynanam aradı dün toplamadan geldikten sonra işte gündüzden gidelim bizde vs dedi bu da demek oluyor gidelim yardım edelim bişey demedim ama anladı istemediğimi şimdi ben haksız mıyım Allah aşkına gitmek istemiyorum Yorgun'um tedavi görüyorum Yorgun'um beyin olarakta fizik olarakta bunu eşime kırmadan nasıl söyleyebilirim iğnelerin etkisiyle zaten gerginim stresliyim şimdiden teşekkür ederim şimdiden
Böyle basit şeylere takılıp strese girmeyin, stres bebek için en büyük düşman. Ben de başarısız aşılama girişiminden sonra tüp bebek safhasına geçmek üzere olan yorgun bir kadınım. İnanin o kafayı taktiklarinizin hepsi gayet mutlu huzurlu, hepsinin ilk istedikleri anda bebekleri oluyor. Bize ise hayat bu konuda cömert değil malesef. Bu yüzden dünyada sizden başkası yokmuscasina rahat olmalısınız. Kim ne yaparsa yapsın canım istemiyor gelmiyorum dersiniz olur biter. Siz bebise odaklanın. Hayırlı sonuçlar inşallah

Transfer yapilmayacakmi ne yardimi

Böyle basit şeylere takılıp strese girmeyin, stres bebek için en büyük düşman. Ben de başarısız aşılama girişiminden sonra tüp bebek safhasına geçmek üzere olan yorgun bir kadınım. İnanin o kafayı taktiklarinizin hepsi gayet mutlu huzurlu, hepsinin ilk istedikleri anda bebekleri oluyor. Bize ise hayat bu konuda cömert değil malesef. Bu yüzden dünyada sizden başkası yokmuscasina rahat olmalısınız. Kim ne yaparsa yapsın canım istemiyor gelmiyorum dersiniz olur biter. Siz bebise odaklanın. Hayırlı sonuçlar inşallah
İnşallah Bitanem benim Allah yardımcımız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde rabbim emeklerimizi boşa çıkaramasın

Transfer yapilmayacakmi ne yardimi
Bayramdan sonra transferim canım rahim dinlendirme olacak bir de rahim duvarı kalınlaşsın diye iğne ilaç kullanmaya başlayacağım işte çağıracak doktorum

Vallahi tedavi beni yormuyor arkadaşım bu anlayışsız insanlar beni yoruyor hepsini birbirine bağlayıp dövesim geliyor yemin ederim bıktırdılar artık dün toplamadan çıkınca eşim resim çekip sosyal medyaya atmış herkes geçmiş olsun yazmış kaynanam akşam mesaj yazıyor niye paylaşıyorsunuz diye ayıp bişey mi yamışız dedim kime ne dedim sen değil misin ben başkaları için yaşamıyorum diyen dedim sonda döndü 180 derece ya derdi zoru o sanki benim yanımda olmayanın bende olmak istemiyorum bir de tedavi yoruyor insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum
Eşim resim cekip ne paylastı anlamadım

İnşallah Bitanem benim Allah yardımcımız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde rabbim emeklerimizi boşa çıkaramasın
Amin inşallah canim.. bu zor süreçleri acıyı ağrıyı çekmeyen anlamaz. Anlayış göstermeyene de kapı orda, hiç başını agrıtma. Eşine tatlı dilli söyle desteğini iste keyfinize bakın hiç kimse yuvanizdan değerli değil

Back
X