eşimi kıskanıyorum :(

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf:(( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk :(((

ama nasıl kulağını çekeyim.kıskandığımı belli etmek istemiyorum.boş yere böyle bir fikre kapılmış ta olabilirim. ondan hoşlandığını nasıl anlıcam. arkadaşça der çıkar

Son düzenleme:
bayan öğretmenin esinize karsı hareketleri nasıl?
onlar benden önce arkadaşlardı. ben okula sonradan geldim. zaten arkadaşlar. yani önceden tanışmış olduklarından. bazen seviyeli bazen esprili .... uzumbuğusu emin değilim o yüzden şimdilik tepkisiz kalmaya mecburum.

onlar benden önce arkadaşlardı. ben okula sonradan geldim. zaten arkadaşlar. yani önceden tanışmış olduklarından. bazen seviyeli bazen esprili .... uzumbuğusu emin değilim o yüzden şimdilik tepkisiz kalmaya mecburum.

Aslında en iyisini yapıyorsun ama ben aşırı kıskanç oldugum için ne yapardım bilemiyorum..

Bayan öğretmenin seninle ilişkisi nasıl peki?

okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.

aramız iyi kırıcı bir hareketimiz olmadı birbirimize karşı. kızlar benim sorunum ortada karşılıklı birşey olması değil. sorunum eşimin ona karşı bişeyler hissedip hissetmediğini anlayamamam. ona karşı bişey hisediyorsa bile buna dayanamam.:((((

Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf:(( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk :(((

Başlığı okuduğumda basit bir kıskançlık sandım ama detaylar gerçekten mide bulandırıcı..
Özellikle de günde birkaç kez aramak..
Çok iyi arkadaş olsalar diyorum, yine de içimden bir ses itiraz ediyor. Neden bilmiyorum…. Sempatisi vardır sanki ama olmamalı…

aylin , 4 aylık evliyim.bilgilerimi güncellemedim. bir insan durduk yere dert uydurup neden burda vakit kaybetsinki.

Benipek,, sempatisi olmasından şüpheleniyorum evetttt :(((

o kızın ağzından eşinize senin aşırı ilginden bunalmış bana da bunu açıkça olmasa da

imalı bi şekilde belirtti diyin eşinize tamam ben seni anlıyorum yardımcı olmak istiyosun lakin

herkes aynı şekilde düşünmüyo de olsun bitsin

gidip kıza benden rahatsız mı oldun diye soramaz heralde tavırlarına dikkat etsin birazcık oda canım :)

onun ağzından bişey söylemek fikri fena değil. ama çok dezavantajım var. ben öğeye kadar okuldayım ama onlar öğleden sonrada beraberler. kimbilir ben okuldan çıkınca nasıl davranıyor eşim ona karşı.. şuan öyle senaryolar yazıyorum kii :(((((( şakalaşmalar yılışmalar . aklım hep okulda.

canım bence kuruntu yaposun:) ssenden önce varmış evlenseydş onla evlenirdi:)) sen sonradan glmişssin adam seni seçmiş.. eskinin verdiği rahatlık vardır... buyüzden böyle yakınlardır. bence tepki verme... o bayan öğretmenle iletişme geç yada eşinin sürekli yanında olmaya çalıŞ güler yüzlü bi şekilde:) baktın olmuyor erkek bi öğretmenle iş gereği i sohbete girip eşinin tepkisine bak : ) hem 4 aylık evlisin cicimayları olduğu için bukadar kıskançlık normal:) adamın aklında olmayanı aklına sokma aman ha:)

Hmm demek 4 aydir evlisin, ozaman en kisa zamanda bilgilerini güncelle,
daha 4 aylik evliyken esin senin gozunun icine baka baka bunlari yapabiliyorsa
hayir gelmez bu evlilikten..

Kiskandigini belli etmemek,ortada zaten bir durum yokken yapilir
hani bos yere kiskanirsin o durumda,,
ama seninki baya baya ..

ne demek ben varken gidip o kadinin yanina oturacak
ben oyardim gozlerini ...

Son düzenleme:
evet işte olay bu canım ya aklında olmayanı aklına sokmamak için tepkisizim ama ondan hoşlanması -varsa öyle bişey- bu beni delirtiyor.

Back
X