• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kıskanmıyorum sizce kıskanmalı mıyım

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
53
bugün birinin yazdığı bir konu bende bu soru işaretini oluşturdu. Yapı itibariyle aslında kıskanç bir insanım yakın arkadaşlarımı yakın çevremdeki insanları bile kıskandığım zamanlar oluyor. Eşim ise kıskanılmaya ve kısıtlanmaya asla gelemeyen birisi. Ben de o yüzden hiç kıskansam Bile belli etmiyorum. Sizce eşimi kıskanıp bazı şeylere sınır mı koymalıyım yoksa böyle devam edip hiç tadımızı kaçırmamalı mıyım. Beni düşündürten konu da şu oldu bir bayan eşinin arabasında iş arkadaşını durağa bırakmasını sorun etmemiş ama şimdi aldattığından şüpheleniyor. Bunlara düşmemek için biraz sıkmak mı gerekiyor

Sıkmayacaksınız ama gözünüz daima üstünde olacak bence.

rahatsız olduğunuz durumları açıkça dile getirmek başka birşey, adamı canından bezdirmek başka birşey

herşey dozunda oldu mu sıkıntı olmaz.

aslında kıskanıyormuşsunuz, düzgünce ifade edebilirsiniz

kıskanılacak bir durum yokken neyi kıskanacaksınız?
Kıskanılacak bir durum yok değil. Mesela çoğu kadının sorun edeceği şeyleri ben sorun etmiyorum. Erkek arkaşları ile geç saatlere kadar plan yapmasını ya da bayan iş arkadaşları ile olan münasebetini vs vs

Bende kiskandigimi belli etmem.
erkek arkadaslariyla istedigi cafe maç balik tutma gezme olaylari olabilir karismam.
tvde yok iste guzel bir hanim cikti sarkici cikti diye kiyameti koparmam.
ancak kocamla bir kadinin arkadaslik etmesini istemem neden biliyor musun?
cunku erkeklerin kalpleri egridir.
ne kadar sadik efendi namuslu beni seviyor dersen de bir kadinin masumca bir gulumsemesinden sohbetinden kiyafetinden parfumunden her ne olursa olsun etkilenebilir. dunyanin dunyanin en guzel gn kusursuz insani olursan ol farketmez.
daha gecenlerde bir olay yasandi eda gok'un basina gelen yani karekterde onemli ama kadin biraz kocasini yuvasini elinde tutsunda erkegin niyeti bozuksa yapacagi bisey varsa zaten yapar en azinda boyle bir durumda ben cok bosladim demezsin.

Niye durduk yere aranıyorsunuz :işsiz:
Hiç gerek yok.

Umursamıyor gibi davranıp,ama hep ensesinde olacaksınız...(genelde)

Belli etmeyeceksiniz... Sıkboğaz etmeye gelmez...

Ama Sizin konunuzda kıskanılacak birşey göremedim...

O bahsettiğiniz kişi aldattığından şüphelenmiyor sadece biraz rahatsız olmuş o kadar..Herkesin ilişkisi paylaşımı karakteri farklı o kıskandı diye sizde kıskanmalısınız diye bir şey olamaz. Eşinize güveniyorsanız kıskanmanız için bir sebep yok bence boşuna aranızı açmayın böyle sebeplerle

Mesela bende eşimin telefonunu, mailini vs karıştırmam. Konuşmalarını okumam. Siz bakar mısınız??

demekki huzursuz olacağınız birşey olmamış ne güzeL.kadınlar hisseder ,ozaman kıskanırsınız.Devamlı ensesinde,cep telefonunda olmanıza gerek yok.En güzelini yapıyorsunuz.

Bende kiskandigimi belli etmem.
erkek arkadaslariyla istedigi cafe maç balik tutma gezme olaylari olabilir karismam.
tvde yok iste guzel bir hanim cikti sarkici cikti diye kiyameti koparmam.
ancak kocamla bir kadinin arkadaslik etmesini istemem neden biliyor musun?
cunku erkeklerin kalpleri egridir.
ne kadar sadik efendi namuslu beni seviyor dersen de bir kadinin masumca bir gulumsemesinden sohbetinden kiyafetinden parfumunden her ne olursa olsun etkilenebilir. dunyanin dunyanin en guzel gn kusursuz insani olursan ol farketmez.
daha gecenlerde bir olay yasandi eda gok'un basina gelen yani karekterde onemli ama kadin biraz kocasini yuvasini elinde tutsunda erkegin niyeti bozuksa yapacagi bisey varsa zaten yapar en azinda boyle bir durumda ben cok bosladim demezsin.
Çok doğru söylüyorsun. Yapan bir şekilde mutlaka yapar ben de buna inanıyorum. İnsan bazen de korkuyor özellikle kadınlarda var bu acaba diyoruz sürekli böyle yapıyorum ama çok mu boş hisseder kendini. Ama karakter giriyor burada da işin içine :super:

Back
X