Onuru, gururu, haysiyeti bünyesinde bulunduran bir erkek aldatmaz. Ne münasebet izlemek, gözlemek.... Erkekler biz kadınlara her an aldatabilir gözüyle bakınca çok mu normal karşılıyoruz? Kendim için söylüyorum eğer eşimin beni izlediğini ve benim aldatabilen bir karakterde olduğumu düşünürse bu evliliğe saygım biter. Gözü kapalı güvenmeyeceksek neden evlendiyoruz? Anlayamıyorum hiç eşlerinize güvenle sırtınızı yaslamadınız mı? Aldatmak karakter meselesidir. İzleyerek, kontrol ederek önleyemezsiniz. Eğer şüpheli bir durum varsa bir müddet iftira atmamak için izlersin. Ama durup dururken acaba aldatıyor mu beni diye şüphelenmek hem beyninize hem kalbinize zarar. Erkeklerden hiç mi onurlu, gururlu olanına denk gelmediniz? Ben eşim için asla aldatmaz demiyorum ama ben onun karakterinde bu tarz oyunların olmadığına kanaat getirdim ve evlendim. Gözümü kapatırken geceleri içimde zerre şüphe yok. Eşimi tek bırakıp memleketime gidiyorum ayda iki kere. Hiç düşünmüyorum acaba aldatır mı diye. Ha aldatırsa inanıyorum ki Allah benim karşıma çıkaracak ve ben o zaman yanlış insana güvenmişim deyip noktayı koyacağım. Ama sürekli izlemekmiş yok başı boş bırakmamakmış gerçekten gurur kırıcı. Ben, benim için böyle düşünen eşi direk terk ederim. Net.