Eşimi kullanmaya calısıyorlar, çok kötü kavga ettik

ralbayrak

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3
0
286
İzmir
merhaba aranıza yenı katıldım dıyeılırım .. bugun esımle cok cıddı bı kavga ettık . 4 senelık evlıyız ve bu dönemde ıyı kötu bende calısıyorum cocuk dusundugum ıcın ve ısım cok streslı oldugundan ısten ayrıldım .. tabı suanda maddi sıkıntı cekıyoruz.. esımın abısı kendıne tlf aldrdı 5 taksıdını öduyoruz ama 1 kurus ödemıyo .. erkek kardesı askerden para ıstıyo durumumz kötü dıe cok acılmayalım dıe tlf fatursnı bız ödemeyı teklıf ettık gecen hafta ödedık
bugun 200 ytl para istıyo arayıp ..esım aldı evdekı parayı gıttı buyuk bı kavga ettık vermesı gerekıyomus kardesymıs ben dedımkı ben mutfak parası 30 ytl ıle gecınıyorum sen gıdıp yatırıyosun cok sddetlı kavga ettık bana sen ınsan deılsın dedı

offf bu para ne bela bişey yaaa, adam ne yapsın bi taraftaki kanı canı kardeşi, bi taraftaki eşi,ailesi.. zorr..

Maddi sikıntılarınız varken işinizden ayrılıp çocuk düşündüğünüzü yazmışsınız..Çocuk büyütmek maddi ve manevi olarak zor bir dönemdir,keşke maddi sorunlarınızı aşıp kenara da biraz birikim hazırlayıp çocuk sahibi olmayı deneseniz..

Yazdıklarım konuyla alakasız oldu biraz ama ben bu kısma takıldım..Diğer sorun ise evlilikde bu tip problemler sıkça yaşanır ..Dönebilirseniz işinize dönmenizi tavsiye ederim size..

Benim anlamadığım bu asker kardeşin annesi babası yokmu onlardan istesin hayret bişey...insanlar aileden birinin yakasını bi tutuyolar sonra kene gibi yapışıp sömürüyolar...ben yiyemedim sen ye kardeşim durumu ...........

eşinizin kardeşi askere giderken eşinize guvenıptemı gıtmış anlamadım...

askere gidince eşinizden neden yardım istiyor abısınden önce annesı babası yokmu

eşiniz askerdeyken kardeşimi yardımcı olmuş????...

siz acaba askerdekı kardeşinize para göndersenız eşiniz size yine "sen insan değilsin" dermıydı?

en büyükleri sizin eşinizmi? eğer öyleyse onlardan büyük bir kazık yemedikçe eşiniz sizden habersizde olsa verecektir. dua edinde kendiliğinden vazgeçsin...

tanıdık bildik sorunlar eşler ve ailesi maddiyat yapılan harcamalar ve kavgalar.savunmanızda haklısınız ama bende artık eğer dışarı harcama yapıldığını anladığım ana evdeki yada cebindeki parayı hiç acımadan evime çocuğuma yada kendime harcama taraftarıyım.bu tip ailelerde birkim olmuyor yani ailesine gidiyor o yüzden.

Çok haklısınız ama kavgaya dönünce iş, kardeşleri kıymetli oluyor adamların. Zor biliyorum, ama konuya sakin ve planlı yaklaşmanız daha iyi sonuç getirebilir. Para yoksa, siz de yoktan var etmeye çalışmayın, yemeklerin kalitesini düşürün, alışverişi siz yapıyorsanız, eşiniz yapsın, faturalar için o para denkleştirsin. Kardeş, abiye ödenenin sizin durumunuzu etkilediğini kendi kendine kabullenmesi lazım. Şu anda farkında olsa bile, siz tekrar vurgulayınca, kavga edince iş inada biner. Artık ailesinin szi ve ileride doğacak çocukları olduğunu, kardeşlerin 2. planda kaldığını o farketmeli, zorla kabul ettirilemiyor bu bazı adamlara malesef. Bu sorunları halletmeden de hamile kalmasanız iyi olur bence.

İşin zor arkadaşım
Evlenene kadar eşler aileye pek bakmıyor ama evlendikten sonra maşallah kendi evlerini takmıyorlar
Biz yardım etsek kendi ailemize kırk laf olur
Bişey söylediğimiz de biz insan olmuyoruz
Tamam maddi durumun çok iyi olur yardım edersin ama ortada maddiyat yokken de 30 lira ile aylık mutfak masrafı karşılanırken de yazık günah ya :( Daha çok tartışırsınız canım ya hele bi çocuk olsun işte o zaman daha da zor ...
Allah hepimize kolaylıklar versin

canım bu konuda yapabileceğin pek bir şey yok sanırım, sinirlenmekte de haklısın, 30 tl mutfağa harcarken telefon taksidi ödemek sinir bozucu olsa gerek :( sen çalışamaz mısın peki?

Back
X