Esimi nasıl kandirabilirim.

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Mrb kk üyeleri,
Biraz politikaya ihtiyacım var..
Ben gorumcemi çok sevmiyorum, sevmeme nedenime gelince kardeşinin bana ve ona karşı tutumlarini kiyaslamasi. Atıyorum biz esim ben o vs bir yere gittiğimizde esim ona montunu verse goruonmu önce can sonra canan gibi bir laf etti.bunun gibi birkac şey..
Esim ve kuzeni ile bir gezi planliyoz iki günlüğüne o dedi ablamları da alırız. Ben de birşey demedim ama gelmesini istemiyorum. O da evli ve çocuğu var, ama eşim.olunca hep eşimin yanında olmak istiyor.
Ben de eşime bunu nasıl ifade edicem ama politik davranarak.

Böyle oyunlara girmene gerek yok sirf sen görümceni sevmiyosun diye esinde kiz kardesiyle görüsmicek degil ya.

Hem gelmesini istemiyosan direk söyle yok politaka yapayim yok oyun yapayim ne gerek var allah askina.

Üstelik bir ömür boyu görümcen hayatinizda olacak relax ol hayati kendine zehir etme.

"Canım bu seferlik böyle gidelim, kalabalık zor oluyor"
"Canım başta planı böyle yaptık, kuzenlere ayıp olur, sonra onlarla da plan yaparız ama sen bilirsin tabiyki"

diyerekten alttan alttan ablasının nasıl laflar soktugunu ama senın tum bunlara ragmen melek gıbı kalıp ses çıkartmadığını başkasının olsa çoktan kavga gürültü çıkartacağını ama senin tatile bile çağırdığını söyleyerek işlemelisin :KK70:

Kendimi çok firdevs yöreoğlu gördüm :oha: "Aptallık etme" asjdhad :D

Sorun görümcende değil ki eşinde. Görumceni sevmemek daha kolay geliyor sana ama eşinin hareketleri ve lafları aslında sinir bozucu olan. Ne demek önce can sonra canan, bunu orda söylemek ne alaka?:işsiz:
Kuzen geliyormuş zaten, abla da gelse olur ya da kuzeni de almayın başbaşa gidin. Hiç olmadı, direk söyle istemiyorum diye.

İstemiyorum değil de seninle başbaşa kalmak istiyorum canım vs gibi diyebilirsin tatlı tatlı

Oyuna gerek yok ki istemediğini açık bir şekilde söyleyin başbaşa geçirmek istiyorum ya da kuzenlerle bu sefer tekli takılalım diye belirtebilirsiniz insan olan anlar yani sonrasında da ablanlar için bir plan yaparız dersiniz geçersiniz :işsiz:

Bu tip insanları hakikaten anlamıyorum, yarışmalı şakalaşmalar filan, duyan da 14ündeki ergen sanır görümcenizi.
Bırakın, bu tip sözlerin umursandığını gören insan söylemeye devam eder, çok da şeapmayın.

Bunun haricinde eşinize, daha çok baş başa kalmak istediğinizi vurgulayarak, açık davranmanızı öneririm.

Şimdi politika yapsan yarın yapamazsın. Bu insan eşinin kardeşi ömür boyu hayatınızda olacak. Görmezden gelmeye çalışsana. Benim görümcekte böyleydi. Ne zaman onu yok saydım tabi abisinide ikiside yola geldi. Sen sinir olduğunu belli ettikçe üstüne gelecek görümcek. Eşinide yok say hiiiiç ilgilenme. O sana ilgi göstermeye başlar merak etme.

Ne gerek var ki politikaya. Net olun ben kardeşinle görüşmek istemiyorum,sen istediğin zaman gidip görebilirsin de çık işin içinden.

Sorun görümcende değil ki eşinde. Görumceni sevmemek daha kolay geliyor sana ama eşinin hareketleri ve lafları aslında sinir bozucu olan. Ne demek önce can sonra canan, bunu orda söylemek ne alaka?:işsiz:
Kuzen geliyormuş zaten, abla da gelse olur ya da kuzeni de almayın başbaşa gidin. Hiç olmadı, direk söyle istemiyorum diye.
Esim değil ki o sözü söyleyen ablası..ben de normalde sevmem bu şeyleri ama karşımdaki insanlar bu şekilde ve bundan anlıyor, eşime normal bir şekilde bir kez söyledim aileleri tatilee karıştırmayalım diye tatil icin cagirmiyor ama bu sadece 2 günlük bir gezi..
Tahammül edebilirim ama geriliyorum o olunca. Çünkü sürekli laf sokuyor ortamda filan mesela diyor ki ben de erkek çocuk isterdim anneci oluyorlar ne güzel diyor.. Sürekli böyle ama, kardeşinin yanında da bana ay çok güzelsin şöyle vs.

Normal de ben de sevmem bu tarz şeyleri, ama ben çok hassas ve aljngan bir insanim..esim denge kurmaya calissa da onlar hep onlar için yapılanı gözünün içine sokmaya çalışıyorlar rahatsız oluyorum. Sevmiyorum demem çünkü o beni çok seviyormuş gibi görünüyor eşimin yanında haliyle kötü olan ben oluyorum.

Eşinle başbaşa git en iyisi
Kuzeni isterim ama ablanı istemem demek olmaz bence

sorun bende heralde, görümcemle eşim böyle olsa cok sevinirdim ne güzel kardeşlik ilişkileri var derdim ve bakış açım böyle olduğundan görümlemle de aramda hiç sorun olmazdı, batmazdı cünkü tam aksine mutlu olurdum.

Back
X