Esimi ozledim....

prematurem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
1.186
10
0
Fransa
Esim turkiyeye gitti...3 gun oldu bugun...Ablasinin bassagligina...icimde tuhaf duygular var sanki onsuz nefes bile almakta zorlaniyorum...Normalde esim sehir disinda calisiyor bir suredir...aliskinim yanlizliga cuma aksami gelip p.tesi sabahi gidiyor gunde 2 defa telde gorusuyoruz...bu seferki ozlem bambaska meyersem kocami ne cok seviyormusum onsuz yasayamazmisim...1 saniye aklimdan cikmiyor o gittiginden beri aklima geldikce aglayasim geliyor, geceleri dogru duzgun uyuyamiyorum belkide ilk defa aramiza bukadar yollar girdi...ne zaman donecegide tam belli degil...oglum bile her saniye babami ozledim diyor....gelsin artik istiyorum....o benim dunyada kazandigim en buyuk hazinemmis....sadece yazip icimdeki ozlemi rahatlatmak istedim belkide....

Gurbette olduğun için bu kadar dokunuyor herhalde, kıyamam, inşallah çabucak döner de oğlun ve sen kavuşursunuz eşinize :16:

Allahım hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun canım...

Bugun bende kendimi pek bir duygusal hissediyorum.
Biran önce eve gidip kocişimin kollarında olmak istiyorum...

Gurbette olduğun için bu kadar dokunuyor herhalde, kıyamam, inşallah çabucak döner de oğlun ve sen kavuşursunuz eşinize :16:
Onunla gitmeyi cok istedim ama 2 oglum vardi onlarlada zor olurdu...sozde 1 hafta yada 10 gun kalacam dedi bugunde duruma gore bakacaz dedi offf....
Allah kavustursun canım:16:
Amin...
Tesekkurler canim

Kiskandim bak simdi....es gibisi varmi ya tabiki duygular asklar karsilikliysa....

Tesekkur canim kucuk oglum farkinda degil birseylerin ama buyugu trye gittigini biliyor bende onla gitmek istedim ama iki cocuklada zor olurdu...
Allah kavustursun canım:16:
Amin insss canim....

Kiskandim bak simdi...o duygusallik bende gittiginden beri var eve sigamiyorum....es gibisi varmiya tabiki duygular karsilikliysa....allah kimseyi sevdiginden ayri koymasin....

Canim yaaa Allah sag saglim kavustursun:-). Boyle ciftleri gorunce cok seviniyorum:-) Allah saglikli uzun omurler versin cocuklarina sana ve esine :-)

halinize şükredin, en fazla 15 gün taş çatlasın bir ay diyelim...
ya ben napıcam, 3 yaşında oğlum var ve eşim uzun dönem askere gidecek :(
siz 10 güne üzülürken, ben tam 15 ay bekleyeceğim...:( nasıl acı veriyor bi bilseniz...
geceleri uyku girmiyor gözüme, daha gitmeden ağlıyorum sürekli...
ya birde gidince napıcam,, annemlerin evi kayınvalidenin evi arasında mekik dokuyacam...ufacık oğlumla...:(
okadar zor ki, ama hep şükrediyorum, rabbim sağ salim dönmesini nasip etsin de sabretmeye razıyım..allah kimseyi ayırmasın eşinden sevdiğinden, evladından...

Ben de kocamı coooook ozledim :(
Küçücük bir bebeğim var, kocam is icin yurtdışında ne zaman gelecegi de belli degil :((

eşini özlemen normal ama hem yurtdışına gittiği için hemde görümcenin eşi vefat ettiği için psikolojikmen kendini öyle hissettin yol uzak fazla yaşlı değildi enişteniz arkasında eşi ve çocukları var onlar yalnız kaldılar içnden kötü düşüncelerini at Allah eşini sana ve çocuklarına bağışlasın.:nazar:

Belki özlediğim insan henüz eşim olmamış olabilir, ama inanın çok iyi anlıyorum sizi... yollar çok acıtıyor, onsuz nefes almak zor geliyor. hele ki mesafeler artıyorsa... Allah kavuştursun tez zamanda, ve eşinizi size bağışlasın. MaşAllah, aranızdaki bağa nazar değmesin.

vallahi nöbete geleceğim günler eğer eşim evdeyse bunalıma giriyorum.sanki onsuz nefes alamıyorum gibi...sanki doğdum doğalı onunlayım da ayrılamzmışım gibi....

Canım çok zor bir şeydir eş özlemi... Allah yokluklarını göstermesin de sayılı günler geçiyor bir bir.... İnsan uzaktayken daha çok anlıyor sevdiğini daha bir ayrı bağlanıyor ne yapalım bu da evliliğin tadı tuzu... Allah ağzınızın tadını huzurunuzu bozmasın inşallah da kavuşursunuz bir an evvel eşinize...

Ben de 7 aydır ayrıyım eşimden çünkü vatani görevini yapıyor, 8 ay kadar daha sabretmemiz gerekiyor ve gerçekten çok zor buna tahammül etmek... İnsan evin için de evin dışında her şeyiyle özlüyor maalesef....:31:

Back
X