Başlığa bakılınca eşimden ayrı olduğum gelmesin aklınıza..4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var.Her ikimizde çalışıyoruz.Eşim sadık,dürüst,güvenilir.Buraya kadar herşey yolunda gibi görünüyor ama öyle değil.Bir eksiklik var.İlgi,sevgi,gözlerindeki heyecan yok yok artık..Sanki sadece ev arkadaşıyız biz.Sabah işe beraber çıkıyoruz beni bırakıyor önce sonra kendisi gidiyor.Oğluma annem bakıyor.Akşamda evde herzaman ki gibi yemek hazırla önce çocuğu yedir,ilgilen oyna (bundan asla şikayetçi değilim tabi..)Eşim gelir yemek yeriz o tv başına ben oğlanı uyutmaya.Bazen onunla uyur kalırım...Uyumadığım zamanlarda tv başında beraber muhabbet,çay faslı.Sonra yatış..
Ama benim beklediğim bu değilki..Ben biraz daha ilgili sevgili,gün içinde aramasını istiyorum.Durduk yere sarılıp öpmesini süprizler yapmasını romantik olmasını bekliyorum.Ama yok dün akşam 22 de eve geldi maçtan sonrada gelir gelmez oturup maç yorumu seyretti saatlerce.Bende gidip yattım.Doğum günü evlilik yıldönümü falan zaten hiç söz etmek istemiyorum..Normal günler gibi gelip geçiyor..Bize özel olan hiçbirşey yok hayatımızda çok sıkıldım..
Ama benim beklediğim bu değilki..Ben biraz daha ilgili sevgili,gün içinde aramasını istiyorum.Durduk yere sarılıp öpmesini süprizler yapmasını romantik olmasını bekliyorum.Ama yok dün akşam 22 de eve geldi maçtan sonrada gelir gelmez oturup maç yorumu seyretti saatlerce.Bende gidip yattım.Doğum günü evlilik yıldönümü falan zaten hiç söz etmek istemiyorum..Normal günler gibi gelip geçiyor..Bize özel olan hiçbirşey yok hayatımızda çok sıkıldım..