Eşimi özlüyorum

Eşimden ilgi göremeyince bende uzak duruyorum artık.Mesaj atıyorum cevap vermiyor.Hediye alırım her doğum gününde asla atlamam.Ama benim hediyeler hep gecikmeli olur yada olmaz...Buna benzer şeyler işte..

cnmm ama sen ben yaparım sen karşılık vermesende olur der gibi mi hava bürünüyorsun ne biliim hatırlamazsa laf etmiyor musun.... mesela bnm babamda afedersin odundur hiç var yha annemi öyle biryere götürme şeyi bile yoktur... ama annemin bi doğum gününde pasta almadı diye(pasta olayı babama aittir de)kaç gün laf etti...sonunda hediye aldırdı ama çok güzel oluyor... tavsiye ederim öyle sinirli gibi değil ama...nazlı nazlı iste yaptır işte....

bu durum genelde çoğu evli erkekte var galiba...yani benim gördüğüm kadarıyla...seni çok iyi anlıyorum ben de eşimden böyle beklentiler içine giriyorum...ben genelde hep ilk adımı atıyorum küçük süprizler yapıyorum bazen ... onun çok sevinmesini şaşırmasını bekliyorum ama o normal karşılıyo...ben de sinir oluyorum tabi durum böyle olunca...bi de çocuk olduktan sonra da insan birbirine pek vakit ayıramıyo sanırım o da etkili oluyo...bence açık açık konuş beklentilerini söyle tabi söylenmeden tatlı bi dille umarım işe yarar:97:

erkekleri biraz zorlamak gerekiyor birşeyler için. mesela 3 ekim evlilik yıldönümümüz 18 ekim doğum günüm ve ben şimdiden başladım ne hediye alacaksın. nereye götüreceksin. süpriz yapmasını beklersem daha çoook beklerim.

erkekleri biraz zorlamak gerekiyor birşeyler için. mesela 3 ekim evlilik yıldönümümüz 18 ekim doğum günüm ve ben şimdiden başladım ne hediye alacaksın. nereye götüreceksin. süpriz yapmasını beklersem daha çoook beklerim.

öyle olunca ama bence tüm özelliği kaçıyo hediyenin de süprizinde:85:

Başlığa bakılınca eşimden ayrı olduğum gelmesin aklınıza..4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var.Her ikimizde çalışıyoruz.Eşim sadık,dürüst,güvenilir.Buraya kadar herşey yolunda gibi görünüyor ama öyle değil.Bir eksiklik var.İlgi,sevgi,gözlerindeki heyecan yok yok artık..Sanki sadece ev arkadaşıyız biz.Sabah işe beraber çıkıyoruz beni bırakıyor önce sonra kendisi gidiyor.Oğluma annem bakıyor.Akşamda evde herzaman ki gibi yemek hazırla önce çocuğu yedir,ilgilen oyna (bundan asla şikayetçi değilim tabi..)Eşim gelir yemek yeriz o tv başına ben oğlanı uyutmaya.Bazen onunla uyur kalırım...Uyumadığım zamanlarda tv başında beraber muhabbet,çay faslı.Sonra yatış..
Ama benim beklediğim bu değilki..Ben biraz daha ilgili sevgili,gün içinde aramasını istiyorum.Durduk yere sarılıp öpmesini süprizler yapmasını romantik olmasını bekliyorum.Ama yok dün akşam 22 de eve geldi maçtan sonrada gelir gelmez oturup maç yorumu seyretti saatlerce.Bende gidip yattım.Doğum günü evlilik yıldönümü falan zaten hiç söz etmek istemiyorum..Normal günler gibi gelip geçiyor..Bize özel olan hiçbirşey yok hayatımızda çok sıkıldım..

malesef öyle oluyor,artık garatidesiniz ya,elde keklik durumu,merak etme yanlız değilsin,zamanla alışırsın..

Mesela haftasonu en sevdiği pastayı yaptım içine düştü resmen pastanın ama ne fayda...Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler birde...

çoğu erkek böyle canım eğer üzülmek istemiyorsan beklentilerini düşür umursamaz ol.keşke erkekler biz kadınlar gibi ince düşünebilseler ama çok zor
yinede tatlılıkla yada biraz sitemli konuşup beklentilerini anlat belki azıcık faydası olur:31:

Az önce işyerime geldi eşim ama benim kara kaşıma kara gözüme değil tabiki.Bir iş için.Benim odam bayağı kalabalıktı.Ayaküstü uğradı.Gidiyorum bile demeden bırakıp gitmiş.Hadi evde neysede milletin içinde bari yapma.Kolay gelsin ben gidiyorum bir isteğin varmı diye sor dimi..Nasıl sinir oldum yaa.İyice kabalaştı valla..İnsana kendini nasıl değersiz olduğu ancak bu kadar hissettirilir pes diyorum artık

Az önce işyerime geldi eşim ama benim kara kaşıma kara gözüme değil tabiki.Bir iş için.Benim odam bayağı kalabalıktı.Ayaküstü uğradı.Gidiyorum bile demeden bırakıp gitmiş.Hadi evde neysede milletin içinde bari yapma.Kolay gelsin ben gidiyorum bir isteğin varmı diye sor dimi..Nasıl sinir oldum yaa.İyice kabalaştı valla..İnsana kendini nasıl değersiz olduğu ancak bu kadar hissettirilir pes diyorum artık

maalesef hırslı ve yoğun çalışan erkeklerde ortak görülen bir durum. karşı taraf bir yerden kendi kimliği hiçe sayılıyor gibi hissediliyor. eşinizin niyeti sizi önemsememek ya da değersziz hissettirmek değildir ama kendi hayatına bu denli yoğunlaşması da sizde bunları düşündürüyordur. bunu aşmak için pratik bir çözüm yok gibi. yine de aklıma gelen birkaç şeyi söyleyeyim;

-eşinizin ilişkiye katılması için çaba göstermesini sağlayın. paylaşım göstermeye mecbur hale getirin.
-ilgi ve sevgi beklentinizi azaltın
-değer duygusunu kendinize yöneltin, eşiniz size değerli olduğunuzu hissettiremez ya da bunu ne kadar yapsa da tatmin olmazsınız bundan. bu yöndeki beklentinizi de azaltın.
-sıradışı şeyler yaparak ilişkinize heyecan katın.

bu gibi yöntemlerle ondan bazı şeyleri yapmasını beklemeyerek direk siz duruma el atın ve birşeylerin dğeişmesini sağlayın. hırslı erkeklerin ilişkiye olan bakışlarını değiştirmek zordur bu yüzden onu ve sevgisini gösterme tarzını olduğu gibi kabul edin...

bizim 2 gün önceydi..ama bu aralar mali durumlar biraz krtik o yüzden beklenti yapmadım oda yapmadı ..sorun yok..ama sabah erkenden çiçek almış çok hoşdu..hediye takıntılı değilim.. ha bu arda biz 6 ay ayrı kalma dönemide yaşadık.. şimdilik herşey güzel..dedim ya çok beklentili değilim..çok beklentili olmayınca mutlu oluyosun.. bilmem ben böyleyim..ama 6 ay öncesi daha farklıydım..ayrı kalınca düşünme süreniz çok:69: herkes mutlu olsun istiyorum ben..ayrıken bile yolda utlu birbirine sarılan bir çift gördüğümde rabbim onları ayırma diye dua ederim.. herkesin yüzü gülsün..:65:

Başlığa bakılınca eşimden ayrı olduğum gelmesin aklınıza..4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var.Her ikimizde çalışıyoruz.Eşim sadık,dürüst,güvenilir.Buraya kadar herşey yolunda gibi görünüyor ama öyle değil.Bir eksiklik var.İlgi,sevgi,gözlerindeki heyecan yok yok artık..Sanki sadece ev arkadaşıyız biz.Sabah işe beraber çıkıyoruz beni bırakıyor önce sonra kendisi gidiyor.Oğluma annem bakıyor.Akşamda evde herzaman ki gibi yemek hazırla önce çocuğu yedir,ilgilen oyna (bundan asla şikayetçi değilim tabi..)Eşim gelir yemek yeriz o tv başına ben oğlanı uyutmaya.Bazen onunla uyur kalırım...Uyumadığım zamanlarda tv başında beraber muhabbet,çay faslı.Sonra yatış..
Ama benim beklediğim bu değilki..Ben biraz daha ilgili sevgili,gün içinde aramasını istiyorum.Durduk yere sarılıp öpmesini süprizler yapmasını romantik olmasını bekliyorum.Ama yok dün akşam 22 de eve geldi maçtan sonrada gelir gelmez oturup maç yorumu seyretti saatlerce.Bende gidip yattım.Doğum günü evlilik yıldönümü falan zaten hiç söz etmek istemiyorum..Normal günler gibi gelip geçiyor..Bize özel olan hiçbirşey yok hayatımızda çok sıkıldım..

aslında düzgün bir hayatınız var..ama biz kadınlar daha duyarlı ve duygusal olduğumuz için farklı yaklaşabiliyoruz.. üzgünüm ama bulunduğunuz durumu kabullenmek zorundasınız.. tabi ki karşılıklı konuşmaylada çözebilirsiniz..ama inanın bu bir süre devam eder sonra tekrar eski haline alır..

:58::58:

aslında düzgün bir hayatınız var..ama biz kadınlar daha duyarlı ve duygusal olduğumuz için farklı yaklaşabiliyoruz.. üzgünüm ama bulunduğunuz durumu kabullenmek zorundasınız.. tabi ki karşılıklı konuşmaylada çözebilirsiniz..ama inanın bu bir süre devam eder sonra tekrar eski haline alır..:58:

Back
X