Eşimi Sevemiyorum...Evlenmemeliydim..

bosanda adam cinselligi tatsin , adama acidim o nasil dayandi 3 yil :ssz:
sevmiyorsuun belki durumun iyi ondanmi uzatyorsun insan sevmeden evlenemez ya:37:

cogu kadin orgazm ne oldugunu bilse bu vajinismus mis kalmaz, neyden mahrum kaldiklarinin farkinda degiller :ssz:

afedersin ama midemi bulandırdın
orgazm bu kadar önemli bişeymi:20:

arada çocuk yoksa boşanmak daha kolay gelebilir. ne sen kendini zorla bu duruma ne de o. hakkında hayırlısı..

Tum yazilanlari okumaya vaktim olmadi ama sanirim cogu insan beraber vakit gecirin, tatile cikin falan demis.
Ben boyle durumlarda bazen tam tersinin de etkili olabilecegini dusunuyorum. Ufak ayriliklar bazen cok iyi gelebiliyor. Ayrilik derken ayrilin demiyorum, ama imkanin varsa mesela 1 haftaligina gidip annenlerde ya da bi akrabanda arkadasinda kalsan, oylesine sadece bi bahane yaratip.. Ben sevgilimin degerini hep uzaklasinca anliyorum. Yaptigimiz guzel seyler, paylastigimiz seyler aklima geliyo ve onla nekadar mutlu oldugumu hatirliyorum, ozluyorum.. Insan 7 gun 24 saat yan yanayken bunlari goremeyebiliyor. Yalnizken ama bazi seylerin farkina variyosun. Onsuzken bazi seylerin ne kadar da tatsiz tutsuz geldigini goruyosun, vs.

Gonlunun baska birine kaymasi meselesini ben ask eksikligine bagliyorum. Bu ille de kocani sevmedigini gostermez. Insanoglu bazen heycan arar. Git aldat demiyorum asla, yanlis anlasilmasin. Ama kalbimiz ruhumuz heyecan arayabilir ve bu heycani evde bulamazsa gonlu disari kayar.

Ben biraz kendine vakit ayirip kendini dinlemen taraftariyim. Ornegin yeni kiyafetler almak, sac boyatmak vs., arkadaslarinla daha sik vakit gecirmek.. Tam anlamiyla aslinda kocandan birazcik uzaklasmak. Cunku insan uzaklasinca, uzaktan bakinca bazen cok daha iyi goruyor, o insanla ne kadar mutlu oldugunu ve arkadaslarin ya da baska seylerin onsuz olunca tat vermedigini.

Ben evliliklerde boyle inis cikislari normal olarak karsiliyorum. Ask diye bisey yok, insan bazen birbirini cok sever, gun gelir nefret hisseder, gun gelir kardesi gibi hisseder bazen de tutkulu asigi gibi. Hayat arkadasimiz sadece askimiz olamaz. Herkes baska biseyleri ask diye isimlendirebilir ama asil onemli sey sadece birbiriyle olmaya devam etmek istemek, bu kadar. Ne sebeple olursa olsun.

bu yorumu aynı konuda başka bir arkadaşımızın konusunda yaptım. aynısını kopyalıyorum.

ben uzaydamı yaşıyorum anlamadım
etrafımdaki arkadaş akraba çevresinden farklı kültürlerden ve eğitim seviyerinden ve farklı şehirlerden bir sürü kişi için söyleyim sana
bu insanların en az yarısı kocasıyla öpüşmek istemiyor, kocaları dokunsun istemiyorlar, ayda bir kere ilişkiye giriyorlar
ve bu kişiler aşk evliliği yapmışlar

herkes evlilikte eş bakımından yada kayınvalide görümce yada cinsellik bakımından %100 tatmin olamayabiliyor
hayat böyle değil mi
sadece evlilikte değil iş, arkadaş hatta ev konusu bile böyle değil mi

şımarıklık demiyorum tabiki
ama bana öyle geldi konu sahibi farkında olmadan belki de kendini dolduruyor
şunu biliyorum insanın bir konudaki duyguları, diğer duygularını ve düşüncelerini de etkiliyor
iş hayatıda dahil buna

ama sizin konunuz da başkasından hoşlandım kısmı da var.
simurg arkadaşımız çok güzel açıklamış ona katılıyorum

ayrıca bu sıkıntıları çözmenize yardımcı olacak terapistler var
3 sene sizi bekleyen eşiniz, başkalarına böyle duygular beslemenizi haketmiyor
çok acil terapist yardımı almayacaksanız ve duygularınıza kapılacaksanız
eşinize aldatılmış adam sıfatı yapıştırmadan önce ayrılın derim

Merhaba arkadaşım...
Burda herkes sana tatil yap diye yazmış.Neye çare olabilirki bütün ömrünü tatillemi geçireceksin..Bende vajinismus hastasıyım..Eşimi öyle deli dolu bir aşkla severek evlenmedim..Ömrümü uğruna vereceğim bir soysuzu sevmiştim..bu hastalığı onunla yeneceğimi düşünüyordum hani aşk diyorsunuz ya ben ona sırılsıklam aşıktım..Ne oldu biliyor musun beni yüzüstü bırakıp gitti ardına bile bakmadı beni sırf Almanya için bıraktı..Evet ben ona aşıktım o benim için varlığım yokluğumdünyadaki tek servetimdi onun saçının teline zarar gelse gözümden yaş akardı üzülse ben biterdim neden çünkü aşıktım ona deli gibi..Velhasıl arkadaşım bu adam beni yüzüstü bıraktı gece barlarında çalışan bir hayat kadını ile evlendi..Aşıkmış ona...Ben üzüldüm ağladım 2011 den bu yana hep böle idi 2012 de eşimi gördüm sevdim onu biliyormusun huzuru buldum..ona aşık değildim sadece hzuru buldum..Şimdi 2 aylık evliyim ve vajinismus hastalığım halen devam ediyor..Arkama dönüp baktığımda o aşık olduğum soysuza yüreğimden defalarca beddua dökülüyor..Ama yanımdakine baktığımda evet ona aşık değilim ama huzur veriyor bana güven veriyor ve ben ona aşık olmak istiyorum çünkü o bunu hakediyor..Yüreğindeki sevgi yetmez mi ona aşık olmaya..Bu cümleleri yazarken kendimi kötü hissettim onu aldatmışım gibi hissettim..Ama şunu bil canım aşk falan boş iş sevgi var mı güven var mı huzur var mı aşkıda sen yarat...İnanki seni 3 yıl boyunca sabırla bekleyen adama arkanı dönüp giersen yüzün gülmez..Nacizane bir tavsiyem şu olur bence seni dahada mutlu edecek heyecan verecek olan şey bir bebek olabilir..Ayrıca başka briine karşı ilgim var dediğin adama gelincede yanlış yaparsın çok pişman olursun..Aklını başına topla..Yuvanı dağıtma sen gül ol eş,nin önüne seril bak o sana cennet gibi gül bahçeleri serecektir..

aslında mantık evliliği sanki daha sağlam gidiyo. tabi insanın midesinin almasıyla alakalı mesela ben asla aşık olmadığım bi adama sarılamazdım el ele bile tutuşamazdım daha ilerisini düşünmek bile istemiyorum. ama şöyle bi gerçek var aşık olup evlenen ve aşkları bi süre sonra bitip sevgi saygıyla devam eden çoook az çift vardır. genelde aşk bitince diğer tüm unsurlar ortadan kalkıyo. ama mantık evliliklerinde bu saygı hep korunuyo kişi ne istediğini bilerek evlenmiş oluyo. he tabi bi süre sonra insan hayatında heycan arıyo kalbinin çarpmasını istiyo ama inanın bu aşk geçici bişey bence eşinizin iyi yönlerini düşünün ve bu evliliği canlandırmak eycaanlandırmak için adım atın. vajinismusu olan bir bayana karşı kibar davranan erkek bence kesinlikle kaçırılmamalı. sadece birkerelik red yüzünden dayak yiyen yüz asılan hakarete uğrayan kadınlar okuyoruz burda.

Bence çabalarsan kurtarırsın, 3 sene seni bekleyen ve destek olan bir adam bu çabayı hak ediyor.

Back
X