• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi seviyor muyum yoksa benimkisi alışkanlık mı

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
39
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar bosanma konusunda gel gitlerdeyim,esimin bir takim sorumsuzlari var para konusudunda özellikle hesapsiz harcamaalr yapar sikintisini ben cekerim 2 cocugum var biri 3 yasinda biri 3 aylik,artik bosanmak istedigimi söyledim,gercekten dayanamiyorum yaptiklarina dayak yok aldatma yok ama güvenemiyorum 1 yil önce kumar oynamisdi 3 kere inandim 3 dede yanildim sonra yeminler sözler verdi 5-6 aydir yapmadiigni söylüyor bende inaniyorum ,cünkü banka hesapimiz ayni giden geleni hep takip edyorum,ama birkac gün önce yine yüklübir miktar harcamis sadece harcadigini söyledi kumar oynamadim dedi,ama süphem var ve bu süphe 6 ay sonra tekrar gelmesi beni rahatsiz etti bosanmak istiyorum dedim,cocuklariyla cok iglineliyor,benimlede ayni,normalde iyi geciniyoruz,söyle bir düsünyorum aslinda bosanmaliyim güven yok cünkü ne yaptiysam geri gelmedi o elinden geleni yapti ama benim güvenim gelmedi,ondan ayri oldugnumu düsünüyorum bir an cok özlüyorum bosansam naparim diyorum,aliskanlikmi sevgimi anlamadim ama hatalarinida af edermiyorum,ne yapicam cok saskinim 3 gündür evde yabanci gibiyiz hic konusmuyoruz,bana akil verin ...

Güven bir kere sarsılmaya görsün...

Tekrar güven duymanız zor olur elbette.Ama bir şans daha verseniz iki tane çocuğunuz var .Söz de vermiş yapmıcam diye..

Banka hesaplarını sürekli kontrol ediyormuşsunuz ama en çok çektiği yüklü miktarın açıklamasını nasıl yaptı size

tek sorun hesapsız paraysa bu konuyu konusun ızınsız para harcamasın

ıkı cocugunuz var onların gelecegı ıcın para ayırın..

kendı ısteklerınız soyleyın acık acık...ortak nokta bulun

guvenı kurmak cok zor kaybetmek cok kolay..
ama sanırım sızde esınız bı alıskanlık..
eger sevıyo olsa ıdınız dusuncelerınız daha farklı olurdu..
esınızle konusun ve aklınızdakı soruları ona sorun ..en azından bıraz ıcınız rahatlar..

simdi konusmuyoruz ya dedim naptin yine oynadin dimi dedim,evet sen akillinda kurmusun hep oynuyorum diye dedi nasil biliyorsan öyle kabul et dedi,canim sikkindi harcadim dedi ama bence oynadi gibi cünkü eve bisey almadi kendine bisey almadi nereye gitti bu para,yaklasik 400 milyon civari bisey,simdi bosanmak icin arastirma yaptim randevu felan almayi düsünüyorum ama bir yandan söyle düsünüyorum ben 7 yildir evliyim o ise gitsin saati geldiginde camin önünde bekleyen biriyim,7 yildir her isden dönüsde hala bir heycanla aciyorum kapiyi,hala benimle telefonda konusdugunda askim diye konusdugunda icim bir garip oluyor sanki dün tanismisiz gibi,kendi saglimiz icin kavga olmasin cocuklar etkilenmesin diye bosanmak istiyorum ben güvenmeyerek bu süphelerle kendime cok zarar veriyorum oda zarar görüyor,bosanirsak durmam burda giderim türkiyeye diyor beni tutan sen ve cocuklar diyor ,normalde türkiyeden geldi o ,ben buraliyim yani yurtdisi

O zaman oturun dürüst bir şekilde konuşmasını söyleyin.

400 Milyonun nereye gittiğini izah etsin size.Açıklama yapamıyorsa oynamış o zaman.

Karar sizin...Allah kolaylık versin zor..

Bence bu kadar kolay vazgeçmeyin yuvanızda. ınsan birşeyleri unutamadı mı unutamaz doğrudur ama çok ciddi sıkıntılar yok gibi. Hala camda bekleyebildiğiniz bir eşiniz var ne güzel. Güvenmeye çalışın. Çok ciddi kumar illetine bulaşmış gibi de durmuyor yazdığınız kadarıyla. Acele etmeyin bence.

Güvensizlik zor ama başka yalanları yoksa bu konuyu konrol altına alabilirsiniz.
Çocuklarınız varmış. Boşanmayı gündeme getirmeden çözüm yolu aramak en iyisi.
Hem alışkanlık hem de sevgi var gibi sizde.
Dışlamadan önce ona yardımcı olmak için ne gerekiyorsa yapmayı deneyin bence.

simdi konusmuyoruz ya dedim naptin yine oynadin dimi dedim,evet sen akillinda kurmusun hep oynuyorum diye dedi nasil biliyorsan öyle kabul et dedi,canim sikkindi harcadim dedi ama bence oynadi gibi cünkü eve bisey almadi kendine bisey almadi nereye gitti bu para,yaklasik 400 milyon civari bisey,simdi bosanmak icin arastirma yaptim randevu felan almayi düsünüyorum ama bir yandan söyle düsünüyorum ben 7 yildir evliyim o ise gitsin saati geldiginde camin önünde bekleyen biriyim,7 yildir her isden dönüsde hala bir heycanla aciyorum kapiyi,hala benimle telefonda konusdugunda askim diye konusdugunda icim bir garip oluyor sanki dün tanismisiz gibi,kendi saglimiz icin kavga olmasin cocuklar etkilenmesin diye bosanmak istiyorum ben güvenmeyerek bu süphelerle kendime cok zarar veriyorum oda zarar görüyor,bosanirsak durmam burda giderim türkiyeye diyor beni tutan sen ve cocuklar diyor ,normalde türkiyeden geldi o ,ben buraliyim yani yurtdisi

valla canım sen seviyorsun kocanı, bence ayrılmayı düşünme, bu kumar alışkanlığının elbet vardır bi çözümü, artık dr ye mi gider, büyükler mi konuşur, ama onunda istemsi lazım bu alışkanlığı bırakmayı, çözülür inşallah bu sorun
2 çocuk var üstelik
:teselli:

eger o parayi acikliyamiyorsa oynamisdir diye düsünüyorum
belliki hala seviyorsun kocani yuvani yikma canim cocuklarini düsün
kocana destek ol , kolay degildir onun icinde, bagimlisi olmustur farkinda degildir
kocanla bir psychatira a gidin (sucht therapie)
belkide simdiye kadar arkadaslardan borc alip oynadi, ve borcunu ödemek icin yüklü para cekti hesapdan bu yüzdende aciklayamiyor

haklisiniz terapi görmesi sart ama almancasi psikologa dert anlaticak kadar kuvvetli degil,normal derecede ,ve burda isin kötüsü türk psikolok yok cevremizde yakinlarda ,yani kendi doktorumuz kendimiz olmaya calisiyoruz anca,evet ilk oynadiginda bayagi bir borclanmisdi yeni kapattik onlari.

sevgi de olsa alışkanlık da olsa her ikisi de güçlü duygulardır. hatta bazen alışkanlık sevgiden daha ağırdır.
burda sevgi mi alışkanlık mı sorusunun cevabı çok önemli değil bence. her ikisi de vazgeçilmesi zor duygular sonuçta. esas güven ve kumar sorununa yönelmelisiniz.
orda dil ile ilgili sorun yaşadığınızı anlıyorum. bu yüzden bir terapiste başvuramamışsınız sanırım.
öncelikle eşinizle bir arkadaş gibi konuşup, ona olan güvensizliğinizden ve bu güvensizliğin ikinizi de çok yıprattığından bahsedin. üzüldüğünüzü ve onu bu sebepten dolayı kaybetmek istemediğinizi söyleyin.
hem bu içinizdeki duygu karmaşasını hem de kumarla ilgili problemi konuşmak için birlikte bir terapistle görüşmeyi teklif edin. yaklaşım gösterirse ne ala. ama çok yumuşak ve yargılamadan konuşmanız gerek. sonrasında internet üzerinden türk sitelerinde online görüşme yapabileceğiniz bir psikolog arayın. bir web kamerası ve bir mikrofonla yüz yüze görüşme yapabilirsiniz belli bir ücret karşılığında. eşiniz kabul etmese bile siz kendiniz görüşün bence. evliliğiniz için olumlu bir adım olabilir...

bence ona bir şanş daha ve ona güvendigini ona hissettir ama gözünü üzerinden ayırma ama ona hissettirme ona güvendigini hissetsin belki senin güvenine ihtiyacı var sen ona inanmayınca nası olsa bana güvenmiyo dogru söylesem bana inanmayacak diye düşünüyo olabilir karşılıklı güzelce konuşun yenide başlayın iki tane çocugun var birdaha dene belki gerçekten başka birşey için harcamıştır bence denemeye deyerzemuszemus

arada 2 çocuk var ve sende eşini seviyorsun canım
birlikte bu kumar sorununuda çözersiniz gibime geliyor.en azından biraz daha çabalayın
evliliğinde başka sorun yokmuş çocukların için şans ver eşine derim ben

Back
X