merhaba arkadaslar bosanma konusunda gel gitlerdeyim,esimin bir takim sorumsuzlari var para konusudunda özellikle hesapsiz harcamaalr yapar sikintisini ben cekerim 2 cocugum var biri 3 yasinda biri 3 aylik,artik bosanmak istedigimi söyledim,gercekten dayanamiyorum yaptiklarina dayak yok aldatma yok ama güvenemiyorum 1 yil önce kumar oynamisdi 3 kere inandim 3 dede yanildim sonra yeminler sözler verdi 5-6 aydir yapmadiigni söylüyor bende inaniyorum ,cünkü banka hesapimiz ayni giden geleni hep takip edyorum,ama birkac gün önce yine yüklübir miktar harcamis sadece harcadigini söyledi kumar oynamadim dedi,ama süphem var ve bu süphe 6 ay sonra tekrar gelmesi beni rahatsiz etti bosanmak istiyorum dedim,cocuklariyla cok iglineliyor,benimlede ayni,normalde iyi geciniyoruz,söyle bir düsünyorum aslinda bosanmaliyim güven yok cünkü ne yaptiysam geri gelmedi o elinden geleni yapti ama benim güvenim gelmedi,ondan ayri oldugnumu düsünüyorum bir an cok özlüyorum bosansam naparim diyorum,aliskanlikmi sevgimi anlamadim ama hatalarinida af edermiyorum,ne yapicam cok saskinim 3 gündür evde yabanci gibiyiz hic konusmuyoruz,bana akil verin ...