Eşimi tamamen yanlış anladım :((

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Kızlar dun eşimin cebınde otel kartı gördum. Telefon numarasını aldım. Tum akşam soğuk ve ters davrandım. Oda sınırlendı tabı ezgi ne oluyor demeye başladı. Hiç birsey demedım. Bu sabah dayanamayıp otelı aradım eşimin adını vererk rezervasyon olup olmadığını sordum, resepsiyon görevlisi bılgı veremeyız yasak dedı . çok rica ettim neyseki soyledi :(( ÖNCE EVET VAR DIYINCE KALBIM DURDU SANKİ sonra x ve ezgi yilmaz adına dıyınce şaşırıp kaldım. ıkımızın adına suit oda ayırtmıs meğer. 1hafta sonrası için... Kalbını kırdım boşuna ama bnm yerımde kım olsa sinir olurdu. Iyiki sormamışım :))) bu kart neydı fln dıyee................. bana hala küskun tabı. dün aşırı tersledim.

Son düzenleme:
yazık adama size sürpriz yapma peşindeymiş akşama güzel bi yemekle alın gönlünü

biraz ona zaman verin bence.
hemen herşeyi eski olaylara konulara baglamamaya bakın.
buda size ayrı bi ders olmuştur bence. kolay degil ama yapmak zorundasınız.

biraz ona zaman verin bence.
Hemen herşeyi eski olaylara konulara baglamamaya bakın.
Buda size ayrı bi ders olmuştur bence. Kolay degil ama yapmak zorundasınız.

evet kesınlıke. Ama nblym kızlar ya :((( kolay değil ama tekrar guven zincirini kurmak rabbıme dua edıyorum imtihanının kolaylıgıı ferahlıgını versın

olur boyle seyler bu da sana esıne guvenmen gerektıgını ogrettı .. ne mutlu sana eşin ikinize oda ayırtmıs :) tadını cıkart sende zaten neşen olunca hersey güzel olur.

evet kesınlıke. Ama nblym kızlar ya :((( kolay değil ama tekrar guven zincirini kurmak rabbıme dua edıyorum imtihanının kolaylıgıı ferahlıgını versın

yeni tanıdıgın normal bi arkadaşına bile güvenirken nasıl tedirgin oluyosun.
sırrını paylaşırken vs. yine öyle...
temkinli ol ama kendine özellikle eziyet etme. yaptımı yapıcak mı? gibilerinden...
paranoyak olup kafanı yormaktansa.
ki yaparsa öyle bi halt gerekende cok net yapılır. :29:
hayat süprizlerle ve bizim bilmedigimiz tecrübelerle dolu.

ayy yazık yaaa :1:

söylemeyin bence de bozuntuya vermeyin kendiliğinden düzelir :16::16:

Bazi seylere imtihan dunyasi deyip katlaniyorsun ya, birak senin guvensizliginde onun imtihani olsun..

Hep sen sinanacak degilsin ya.

Kızlar dun eşimin cebınde otel kartı gördum. Telefon numarasını aldım. Tum akşam soğuk ve ters davrandım. Oda sınırlendı tabı ezgi ne oluyor demeye başladı. Hiç birsey demedım. Bu sabah dayanamayıp otelı aradım eşimin adını vererk rezervasyon olup olmadığını sordum, resepsiyon görevlisi bılgı veremeyız yasak dedı . çok rica ettim neyseki soyledi :(( ÖNCE EVET VAR DIYINCE KALBIM DURDU SANKİ sonra x ve ezgi yilmaz adına dıyınce şaşırıp kaldım. ıkımızın adına suit oda ayırtmıs meğer. 1hafta sonrası için... Kalbını kırdım boşuna ama bnm yerımde kım olsa sinir olurdu. Iyiki sormamışım :))) bu kart neydı fln dıyee................. bana hala küskun tabı. dün aşırı tersledim.

ay başım yaklaşıyor heyheylerim tepemdeydi falan dersiniz olur biterr :)

Evlisiniz olmasanız klasik günüm geldi bahanesini kullanın derdim :D Ama güzel bir bozulma olmuş, keşke her sorun böyle sonuçlansa :D Sende bi jest düşün. Süprizi bozma ama, daha sonra itiraf edersin ve konuşup iki de birde güleceğiniz bi anınız olmuş hayırlı olsun :D

Ben eşiyim diye kendi isminizi vermiş miydiniz?

Attığınız triplerin de hesabını vermek durumunda değilsiniz. Süpriz olduktan sonra anlatırsınız. Kartı bulmuştum ona sinirlendim diye ki bu en doğal hakkınız. Güveninizi sasmayacaktı. O güven gelene kadar katlanacak böyle şeylere.

Evlisiniz olmasanız klasik günüm geldi bahanesini kullanın derdim :D Ama güzel bir bozulma olmuş, keşke her sorun böyle sonuçlansa :D Sende bi jest düşün. Süprizi bozma ama, daha sonra itiraf edersin ve konuşup iki de birde güleceğiniz bi anınız olmuş hayırlı olsun :D

AYNEN :D çok şaşırdım hıc aklıma gelmezdi.. sonucta evlıyız evımız var nıye otel olsun_? anladım kı suıt oda :1: ve karşıda..

AYNEN :D çok şaşırdım hıc aklıma gelmezdi.. sonucta evlıyız evımız var nıye otel olsun_? anladım kı suıt oda :1: ve karşıda..

Benimde böyle bi kocam olsun :D Çok hoş ya... sende mumları al bari. muhtemelen kuveyt filanda vardır. Biraz haraketlendirmek lazım. hatta süpriz olsun yeni bi gecelik filanda al. Oldukça hoş ve değişik şekilde hazırlan derim.

Ben eşiyim diye kendi isminizi vermiş miydiniz?

Attığınız triplerin de hesabını vermek durumunda değilsiniz. Süpriz olduktan sonra anlatırsınız. Kartı bulmuştum ona sinirlendim diye ki bu en doğal hakkınız. Güveninizi sasmayacaktı. O güven gelene kadar katlanacak böyle şeylere.

İSMİMİ VERMEDIM VERIRMIYIM:d:d DEDIMKI EMIN DEĞİLİM SİZİN OTELMIYDI BENDE SUPRİZ DUSUNUYORUM YARDIMCI OLUN DİYE. BIRAZ RICA ETTIM ZATEN BAYANDI.. BELKİDE ANLADI YARDIMCI OLMAK ISTEDI BILMIYORUM ŞANSIMA SOYLEDI

benimde böyle bi kocam olsun :d çok hoş ya... Sende mumları al bari. Muhtemelen kuveyt filanda vardır. Biraz haraketlendirmek lazım. Hatta süpriz olsun yeni bi gecelik filanda al. Oldukça hoş ve değişik şekilde hazırlan derim.

evet evet bende öyle düşünüyorum(küvet: :32:). Herseyden önce kalbım sızlıyor ya çok tersledım ufak bırseyden kavga cıkardım :43::19: Hemen şüphelendım yıne önyargı çok kötü yaa

ah bizim bu meraklı hallerimiz:D gerçi otel kartıyla karşılaşmadım ama nişanlımın süprizlerini bende hep bozuyorum:d merak ediyorum soruyorum araştırıyorum buluyorum:d oda artık yapmıyorum sana bısey dıor bıraktı ihiihih:D sizin adınıza sevindim iyi eğlenceler şimdiden:DD

Ahhhhh canım kıyamam o kadar haklısın ki şüphelenmekte ama önceden de değim gibi affettiğinde tam anlamıyla affetmelisin...Yoksa hayat çekilmez olur sizin için, ama en azından durumu ona sormadığın iyi olmuş...Sen bu akşam onun gönlünü almaya bak derim, bak kocan senin için birşeyler yapmaya çalışıyor sende ona stresli olduğunu vs söylersin bir şekilde gönlünü alırsın :34:

Ay canım benimki de geçenlerde eve girerken dedi..bürsürü borç harç var ama yine dayanamadım alışveriş yaptım dedi (sürekli kendine bişeyler alır kıyafet vs.)Neyse o anda okadar sinirlendimki..sürekli paramız yok deyip "yine mi" bencillik yapmış diye düşündüm..çaktırmamaya çalışıp aa ne aldın bi bakıyım dedim..odada git bak dedi..bana sevdiğim ayakkabıyı almış:))...içimden deriiiin bi oh çektim..iyki kızmamışım diye...
Seni çok iyi anlıyorum..eşimize karşı bazı önyargılarımız olunca geçmişte yaşadığımız şeylerden ötürü, malesef bunlar yaşanıyo..çünkü çok fazla hayal kırıklığına uğratmışlığı var malesef..bu konudan dolayı özür dile mutlaka..ama bundan sonra içimizdeki eşlerimize karşı yargılarımızı değiştirmek en etkili çözüm..

Back
X