- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
-
biraz ona zaman verin bence.
Hemen herşeyi eski olaylara konulara baglamamaya bakın.
Buda size ayrı bi ders olmuştur bence. Kolay degil ama yapmak zorundasınız.
evet kesınlıke. Ama nblym kızlar ya(( kolay değil ama tekrar guven zincirini kurmak rabbıme dua edıyorum imtihanının kolaylıgıı ferahlıgını versın
Kızlar dun eşimin cebınde otel kartı gördum. Telefon numarasını aldım. Tum akşam soğuk ve ters davrandım. Oda sınırlendı tabı ezgi ne oluyor demeye başladı. Hiç birsey demedım. Bu sabah dayanamayıp otelı aradım eşimin adını vererk rezervasyon olup olmadığını sordum, resepsiyon görevlisi bılgı veremeyız yasak dedı . çok rica ettim neyseki soyledi( ÖNCE EVET VAR DIYINCE KALBIM DURDU SANKİ sonra x ve ezgi yilmaz adına dıyınce şaşırıp kaldım. ıkımızın adına suit oda ayırtmıs meğer. 1hafta sonrası için... Kalbını kırdım boşuna ama bnm yerımde kım olsa sinir olurdu. Iyiki sormamışım :))) bu kart neydı fln dıyee................. bana hala küskun tabı. dün aşırı tersledim.
Kızlar dun eşimin cebınde otel kartı gördum. Telefon numarasını aldım. Tum akşam soğuk ve ters davrandım. Oda sınırlendı tabı ezgi ne oluyor demeye başladı. Hiç birsey demedım. Bu sabah dayanamayıp otelı aradım eşimin adını vererk rezervasyon olup olmadığını sordum, resepsiyon görevlisi bılgı veremeyız yasak dedı . çok rica ettim neyseki soyledi( ÖNCE EVET VAR DIYINCE KALBIM DURDU SANKİ sonra x ve ezgi yilmaz adına dıyınce şaşırıp kaldım. ıkımızın adına suit oda ayırtmıs meğer. 1hafta sonrası için... Kalbını kırdım boşuna ama bnm yerımde kım olsa sinir olurdu. Iyiki sormamışım :))) bu kart neydı fln dıyee................. bana hala küskun tabı. dün aşırı tersledim.
Evlisiniz olmasanız klasik günüm geldi bahanesini kullanın derdimAma güzel bir bozulma olmuş, keşke her sorun böyle sonuçlansa Sende bi jest düşün. Süprizi bozma ama, daha sonra itiraf edersin ve konuşup iki de birde güleceğiniz bi anınız olmuş hayırlı olsun
AYNENçok şaşırdım hıc aklıma gelmezdi.. sonucta evlıyız evımız var nıye otel olsun_? anladım kı suıt oda ve karşıda..
Ben eşiyim diye kendi isminizi vermiş miydiniz?
Attığınız triplerin de hesabını vermek durumunda değilsiniz. Süpriz olduktan sonra anlatırsınız. Kartı bulmuştum ona sinirlendim diye ki bu en doğal hakkınız. Güveninizi sasmayacaktı. O güven gelene kadar katlanacak böyle şeylere.
benimde böyle bi kocam olsun :d çok hoş ya... Sende mumları al bari. Muhtemelen kuveyt filanda vardır. Biraz haraketlendirmek lazım. Hatta süpriz olsun yeni bi gecelik filanda al. Oldukça hoş ve değişik şekilde hazırlan derim.
evet kesınlıke. Ama nblym kızlar ya(( kolay değil ama tekrar guven zincirini kurmak rabbıme dua edıyorum imtihanının kolaylıgıı ferahlıgını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?