- 19 Kasım 2018
- 49
- 3
- 16
- 30
- Konu Sahibi Melisa_Nur_
-
Ben sabah mesaj attim zaten ne evrak lazimsa gel gotur bitir artik her seyi.cunki bu kadar agir laftan sonra aff dileyecegine bide saymiyor beni dahada agirima gidiyorAh be ablam böyle geçer mi bi ömür? Genelde artık 20 yaşından sonra hatta 18 inde karakter oturmuş oluyor. Yani bir insanı bu saatten sonra değiştirmek, düzletmek cidden çok zor. Dedikleri de çok ağır, bir ilişkide en başta saygı olmalı birbirinize karşı fakat sizde bu bitmiş eşinzi baya sert sözler söylemiş. Kusura bakmayın ama tek önerim güzel bir dille" Son kez seni uyarıyorum, bu sözlerin ilişkimizi yıpratıyor. Sinirli bile olsan düşüncelerini adam akıllı belirtebilirsin. Eğer böyle devam edersen ilişkimizi tamamen bitireceksin." Kusura bakmayın ama bu sözlerle uzun devam edemezsiniz gibi geliyor. Psikolojik şiddet resmen.
ben kımseye boşan falan demem genelde. ypıcı olun ayrılmamaya calısın gecım derdıydı stresdı ınsanlar hata yaparlar falan... ama artık gına geldı. kac yıldır devam ettıgıne bakarım evlılıgın ılk yılları az ayar degısımı olabılır ınsanlar hayat degıstırıyolar sonucta. ılk cocuk olduugunda ış yada yasama yerı degıstırıldıgınde olabılır. stress en yakınından cıkartılır bu hep boyledır.. en nefret ettıgım sey ben boyleyım mantıgı. kımse kımseyı surekli alttan almak degısr dıye beklemek falan zorunda değil.tamam devır cok degıstı paldır kuldur evlen ayrıl bı de etraf ne der korkusu amenna . anlayısla karsılarım ama hayata da bı kere gelıyoruz. karsı taraf allahın emanetne bakamıyosa defolsn gıtsın zaten. sen kendını yıprattıktan hayatından onca seyı caldıktan sonra onun kara kası kara gozu da bıseye yaramıyo. uyar onu. yapmaması gerektıgını soyle. bıdaha derse de bu ısın bıtecegını yaptıkları normalmıs gb tepkısız kalınıyosa o adam zaten deli dana gbı bı oraya bı buraya dalacak.. bunun dozu da yok tatlım.. baslarda bole sozlu sıddet. snra az itişkakış yok vurdu yok dovdu derken.. olan kadına oluyo. hayatmın 10 m yakınına bıle yakalstırmam sinirli ınsanı. .. allah yardımcın olsun. hakkında hayırlı olan neyse onu versın. cok sahıt oldum umursamayıp ıs ayrılmaya gelınce mır mır mır kedıye donen.. hep kadın dul kalcam korkusuyla sinsin ezılsın ıstıyolar . yok oyle yağmaZar zor esimle barismistim ama bu insanin agzinin ayari yok.her kavgamizda agzina geleni soyler ama sakinlesince "biliyorsun sinirlenince bilmiyorum konustugumu" diyor.hep oluyor ve hep gecistiriyorum.ama artik yapamiyorum iki gun once bir kavga cikti yine agzina geleni saydi."uzerimde ne hakkin var senin?arkadasimin bile bende hakki var senin yok.it senden daha degerli" gibi laflar soyledi.annesiyle konusmuyor bize yaptiklarindan dolayi bana diyorki "bakiyorum priblem sende onlarda degil" o kadar agirima geldiki.beni deli cikardi.bu laflar o kadar agir geldiki.bide eve gelio konusmuyor benle.bir gunaydin bir selam yok.hem suclu hem guclu kaldiramiyorum napcam?
tesekkur ederim aynen katiliyorum hayir artik uyarmiyorum sabah mesaj attim ne evrak lazimsa gelib goturursun bu is biter.cunki yillardir ben kosdum o kirdi ben gectim ama agrima geliyor.bir gelip ozur dilese belki hafif dille son kez uyaririm ama oda yok.adam kendisi suclu bide benle konusmuyor evde ya bu ne kafa.kendini hakli saniyorsa bu is biterben kımseye boşan falan demem genelde. ypıcı olun ayrılmamaya calısın gecım derdıydı stresdı ınsanlar hata yaparlar falan... ama artık gına geldı. kac yıldır devam ettıgıne bakarım evlılıgın ılk yılları az ayar degısımı olabılır ınsanlar hayat degıstırıyolar sonucta. ılk cocuk olduugunda ış yada yasama yerı degıstırıldıgınde olabılır. stress en yakınından cıkartılır bu hep boyledır.. en nefret ettıgım sey ben boyleyım mantıgı. kımse kımseyı surekli alttan olmak degısr dıye beklemek falan zorunda değil.tamam devır cok degıstı paldır kuldur evlen ayrıl bı de etraf ne der korkusu amenna . anlayısla karsılarım ama hayata da bı kere gelıyoruz. karsı taraf allahın emanetne bakamıyosa defolsn gıtsın zaten. sen kendını yıprattıktan hayatından onca seyı caldıktan sonra onun kara kası kara gozu da bıseye yaramıyo. uyar onu. yapmaması gerektıgını soyle. bıdaha derse de bu ısın bıtecegını yaptıkları normalmıs gb tepkısız kalınıyosa o adam zaten deli dana gbı bı oraya bı buraya dalacak.. bunun dozu da yok tatlım.. baslarda bole sozlu sıddet. snra az itişkakış yok vurdu yok dovdu derken.. olan kadına oluyo. hayatmın 10 m yakınına bıle yakalstırmam sinirli ınsanı. .. allah yardımcın olsun. hakkında hayırlı olan neyse onu versın. cok sahıt oldum umursamayıp ıs ayrılmaya gelınce mır mır mır kedıye donen.. hep kadın dul kalcam korkusuyla sinsin ezılsın ıstıyolar . yok oyle yağma
Evet sucunu gormemesi daha da agir geliyor.dun odadan bile ciktim kanepede uyudum.her gun soylemiyor iyi gidiyordu her sey sadece sinirlenince kendinde olmuyor.kendine bile zarar veriyor o kadarSağlık inanın çok önemli, ve en çokta ruh sağlığı önemli ben bunu anladım. Siz de kendinizi daha fazla üzmeden yıpratmadan oturun tartın bu ilişkiyi. Bu sözler çok ağır bunları her gün duymak cidden çok ağır. Bir günaydın bile demiyor diyorsunuz yazık cidden. Kendinize de yazık etmeyin.
narsist ... adam resmen narsist.. psıkolojık rahatsızlıgı var .bence.. hıc kendını daha da yıpraatma. 25 yasındaymıssın. daha hayatın basındasın tatlım . senı sevmeyen bırıyle omuru bırak 1 hafta gecmez.tesekkur ederim aynen katiliyorum hayir artik uyarmiyorum sabah mesaj attim ne evrak lazimsa gelib goturursun bu is biter.cunki yillardir ben kosdum o kirdi ben gectim ama agrima geliyor.bir gelip ozur dilese belki hafif dille son kez uyaririm ama oda yok.adam kendisi suclu bide benle konusmuyor evde ya bu ne kafa.kendini hakli saniyorsa bu is biter
Aynen dogru ama gep sevdigim icin gectim.hep duzelir sandim ama sucun cogu bende.hep yaparken affetmeseydim boyle olmazdi belkidenarsist ... adam resmen narsist.. psıkolojık rahatsızlıgı var .bence.. hıc kendını daha da yıpraatma. 25 yasındaymıssın. daha hayatın basındasın tatlım . senı sevmeyen bırıyle omuru bırak 1 hafta gecmez.
doktor kendi derdine çare bulamazmişya benimkide öyle ayni 2 tane cocugum var 22 yaşindayim vazda geçemiyorum şu saatten sonra senin çocuğun yoksa ben bu adamla yapabilirmiyim dıye düşün ömür boyu ezilerek yaşamak çok zor inan yakinda sana zarar da vermeye başlaya bilirAynen dogru ama gep sevdigim icin gectim.hep duzelir sandim ama sucun cogu bende.hep yaparken affetmeseydim boyle olmazdi belkide
Aynen dogru ama gep sevdigim icin gectim.hep duzelir sandim ama sucun cogu bende.hep yaparken affetmeseydim boyle olmazdi belkide
Onunla benimki bitti sanirim.gece bilecegimi sanmiyorumBence öfke problemi var. Hayatımdaki birini hatırlattı bana. Öfke kontrolü için psikoloğa gidiyordu. Erkekler pek kabul etmez ancak götürebilirsiniz iyi olur.
Benimde bir oglum var.cok zarar verdi bana hatta kendisine biledoktor kendi derdine çare bulamazmişya benimkide öyle ayni 2 tane cocugum var 22 yaşindayim vazda geçemiyorum şu saatten sonra senin çocuğun yoksa ben bu adamla yapabilirmiyim dıye düşün ömür boyu ezilerek yaşamak çok zor inan yakinda sana zarar da vermeye başlaya bilir
Zar zor derken siz mi zorladınız o mu?Zar zor esimle barismistim ama bu insanin agzinin ayari yok.her kavgamizda agzina geleni soyler ama sakinlesince "biliyorsun sinirlenince bilmiyorum konustugumu" diyor.hep oluyor ve hep gecistiriyorum.ama artik yapamiyorum iki gun once bir kavga cikti yine agzina geleni saydi."uzerimde ne hakkin var senin?arkadasimin bile bende hakki var senin yok.it senden daha degerli" gibi laflar soyledi.annesiyle konusmuyor bize yaptiklarindan dolayi bana diyorki "bakiyorum priblem sende onlarda degil" o kadar agirima geldiki.beni deli cikardi.bu laflar o kadar agir geldiki.bide eve gelio konusmuyor benle.bir gunaydin bir selam yok.hem suclu hem guclu kaldiramiyorum napcam?
Ayniyiz Bence kesinlikle çocuk düşünmemelisin bidaha çok zor gerçekten benimki dişariya okadar iyiki kimse bana inanmaz Bi komşum var o duyyo herşeyi benim ezildigimi ama eşime birşey diyemiyorlarBenimde bir oglum var.cok zarar verdi bana hatta kendisine bile
Yok ya ne cocugu sukur ki cocuk olmadi daha.benimkide oyle sayilir Allah bize kolaylik versinAyniyiz Bence kesinlikle çocuk düşünmemelisin bidaha çok zor gerçekten benimki dişariya okadar iyiki kimse bana inanmaz Bi komşum var o duyyo herşeyi benim ezildigimi ama eşime birşey diyemiyorlar
Hayir sozun gelisi zar zor.cok kirilmistim o geldi baristi sarildi falanZar zor derken siz mi zorladınız o mu?
İste bazen zorlamıcan
Git evden diye bekliyor acıkca,neyi bekliyor sunuz?
Amin inşallah içeme atmaktan ölcem kimseye anlatamiyorum bende anneme bile boğuldum öyle yaşiyorum işteYok ya ne cocugu sukur ki cocuk olmadi daha.benimkide oyle sayilir Allah bize kolaylik versin
Aynen insanin ici curuyorAmin inşallah içeme atmaktan ölcem kimseye anlatamiyorum bende anneme bile boğuldum öyle yaşiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?