Eşimin Aile wp grubu

Bizim sulale grubu var, oraya belki olur,

Ama aile grubuna ne alaka esim de girsin. Bence cok sacma olur.

Sizin isteginiz bana pek normal gelmedi o sebeple.

Ee nolcak ki bizim de grup vardı ailem teyzemler fln ,sonra baktım arada sadece çekirdek aileme bişey söylemek istiyorum kendimize annem babam ben ve kardeşim olarak bir grup açtım ben açtım eşimi de almadım ne var ki ,eşimin çekirdek ailesiyle değil de teyzeler kuzenler grubu var gezi dolayısıyla beni de gruba aldılar olmasam da olurmuş muhabbetlerden fazlasıyla uzağım 😁Benim için mesafe candır gerisi heyecandır 😇

Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyum😂 neyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
Biz aile grubumuza yengemi ve eniştemi de almıştık eniştem çıktı gruptan:) çok da severiz birbirimizi. Seni de alabilirlerdi almıyorlarsa çok da sıkıntı değil yani.

Whatsapp grup kuralıdır. Grupta kim yoksa onun dedikodusu yapılır.
Ahahaah kesinlikle 👍 bir arkadaşımın başına gelmişti normalde görümcesi kayınvalidesi eltileri bir gruptalarmış bir ara kayınvaledisinin telefonu arkadaşımın elindeyken msj gelmiş birde bakmışki "biz bize " diye bir grup eltisi msj atmış o ara 😁😁 bizim kızdan habersiz bir grup açmışlar 🤷🏻‍♀️🤦‍♀️ başta komik olsada bu durum çok üzücü gerçekten aile üyelerinden dolayı dışlanmak gerçekten insanı çıldırtıyor 🤦‍♀️

Selam arkadaşlar. Şimdi size pekte dert olmayan ama beni sinir eden durumu anlatacağım. Eşimin ailesiyle uzun yıllardır whatsap grubu var sevgiliyken görüyordum. Sözlendik artık ailedenim benide alırlar diye düşündüm alınmadım. Nişanlandık bekledim yine olmadı. Hadi dedim neyse evlenince alacaklar. Yine alınmadım. 2 yıllık evliyim hala bekliyorum öyle hala umutluyum😂 neyse anlayacagınız alınmıyorum işte arkadaşlar düşünüyorum niye ben o grupta yokum sadece anne baba ve kardeşler var. Tek gelin benim. Acaba aileden mi görmüyorlar diyorum. Hatta o grupta benim çocugumun fotoğrafı paylaşılıyor maşallahlar canımlar cicimler havada uçuşuyor ben yine yok. Kayınvalidem geliyor çocugumun birsürü fotoğrafını çekiyor nispet yapar gibi bizim gruba atıcam diyor. Snir oluyorum. Eşimede çok umrumdaymış gibi bu konuyu açmıyorum anlamasın allahta başka dert vermesin ama dışlanmış hissediyorum ya
2 kız kardeşim, 2 eniştem ve benim olduğum bir gruba toplamda 4 yıldır birlikte olduğum (2yili nişanlı) adamı almadık. Evlendik o hafta aldık shhshs 😂 yani bu bizim için bi gelenek gibi bişeydi. Kardeşimin kocasını da öyle almıştık. Sağolsun kocam da alınmadı belki de alındı bilmiyorum...

Bir de aile grubumuz var. Anne baba 3 kız
Sonra anne ve 3 kız
Sonra 3 kız

Shhshshshs 😂😂😂😂 grup dediğin şey bazen sorumluluk pluyor. Bence iyi ki yoksunuz. Sizi sinir edecek şeyler illa ki olurdu.

Kız boşver dert ettiğin şeye bak sjsjsjsjsj

Back
X