- Konu Sahibi iLaydamMuge
eşimle 1 sene önce sözlendik ve sözlendiğimiz zamandan beri annemi cuma günleri arar cumalarını mubareklerdi ve tabi o yaptığı için bende kayınvalideminkini mubareklerdim.. geçen hafta ben kayınvalidemi aramadım cuma için ama eşim aradı.. neden aramadın dedi bana bende 1 senedir annen beni aramıyor kızım nasılsın napıyorsun diye bir kere aramadı kendimi artık saydırmak istiyorum dedim.. annem kimseyi aramaz diyor bana.. aklım almıyor.. sen aramazsan bende senin anneni aramam o zaman diyor.. benim annem 3 gün görmese özleyip arar eşimi eşim ise sen aramazsan aramam diyor çok kötü oluyorum.. annemler evlendiğimizden beri 2 kere bize geldiler ve eşim surat asıyor onlar gelince evlenmeden önceki zamanlarda daha faklıydı ama şimdi sanki aileme daha uzak.. annemlere gitcem diyorum ne yapcan orda diyor.. hergün hergün ne işin var orda diyor halbu ki 1 gün gidiyorum bir gün gitmiyorum o bile kızmasına sebep oluyor.. annemlerin söylediği laflara çok alınıyor her lafı sanki ona söylenmiş gibi düşünüyor.. geçende kurbanlık için annemler danaya girecekmiş bende girelim mi diye sorduğumda kızdı bana neden beraber birşeyler yapmıyoruz neymiş eşim kurbanlık almazsa ben ona güvenmeyecekmişim.. annemler düğün için baya bi masrafa girmişlerdi ve çok sıkıştılar ama kurbana girebilirsek gireliz ama biraz zor diyorlardı kurbanlık mesele çıkıncada eşim bana kalkıp hani annenlerin parası yoktu girmiceklerdi parayı nerden buldular dedi bana annemlerin parasından eşime ne.. bir haftadır bunlarla uğraşıyorum dün bunları kendisiyle konuştum ama içim gene rahat değil ne yapmalıyım ben ya kafam çok karışık :S Lütfen Yardım edin
(