- 8 Haziran 2011
- 1.151
- 344
- 133
Kizlar ben esimin ailesinden ozellikle kaynanamdan cok cektim. Kaynanamin borcunu odemek icin calistim is yerindekilerle adimi cikardi. Ceyizimi ve altin setimi caldi. Hep haci hocalarda muskalar yaptirdi. En son attigi iftirayla ipleri koparmistim. Sozde oglum baskasindanmis benim sevgilim varmis internette yazisiyomusum filan. Kaynimda bana o... dedi. Aslinda dertleri belli. Onlar biraz cahil ve geri kalmislar. Eltim karsilarinda iki buklum durur hizmet eder soz hakki yoktur esi olmadan disari cikamaz sacinin teli gorunemez. Bende tam tersi esim bana karismaz. İstedigim yere esimin arabasini alir giderim. Bakimimi duzenli kuafore yaptiririm. Saclarim hep boyali ve platin sarisi bu yuzden bana natasa lakabini takmislar. Mesela ben kapri giymistim bikere gorumcem bana bizde basma etek giyilir diye kavga etmisti. Simdi esime demislerki barisalim millet bizi kotu biliyo demisler. Bende annemi babami ve abimi bana attigi iftiralar yuzunden arayip tek tek ozur dileyecekler. Onlar affederse bende cok samimi olmamak kaydiyla bendende ozur diledikleri taktirde barisirim dedim ama icim icimi kemiriyor acaba barismakla hata mi yaparim. Esimede kiyamiyorum. Bir dedigimi iki etmez. Maas karti hep bende durur ben ona harclik veririm. Bana hic karismaz yemege yardim eder temizlige yardim eder. O bana bukadar iyi davranirken iste kafam cok karisik. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Son düzenleme: