Mrb kzlar ben 1, 5 senelik ewliyim esimi cok sewiyorum kaynanayla altli ustlu oturuyoruz kaynanam cok tembl ve pis bir kadin 2 ayda bir camasr yikiyor iftira degildir bu gun be gun saydim tam 62 gun cikti neyse buzim uzerimuE butun dugun borcunu yikip bizi bogdular ben calusiyordum 2 ay oldu usten cikali haliyle odemeler gecikti smdi tutturdular gelin beeaber oturakim sende calus iderz borclari diyorkar bna yok yaaaaaaaa kaynanamin savurganligi yuzunden 20 milyar kredi cekti kaynpeder smdi odeyemiyolar onlarin amaci beni de calustrp kendi birclarini odemek vicdansizlar esim allahtan anladi hayr dedi direk ben iki iste calusip oderim dedi ama hala sikstriyorlar gelun kahvaktiya gelin yemek yapalim sorun degil esimin hatrina yine gder yapar yerim yemek falan ama okadar pis ki uc gunluk bulasigi mutdakta kokuyor gezmeye gelince yerinde duramaz biktim ya esimi de uzmek ustemiyorum bebegimiz olmuyor benim amacim tekear calisip tup bebek yapmak smdi size asil bir soru sorucam bze biraz once telwfin ettiler aksam gelin konusucaz diye esim diyorki kesin burada oturalim ditecekler diyir ben ne cewap vermeliyim takinda sinir hastasi ruh gastasi olycam acil cewap