esimin ailesi benden ne istiyor sizce....

seraras

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
10
0
6
35
İstanbul
Mrb kzlar ben 1, 5 senelik ewliyim esimi cok sewiyorum kaynanayla altli ustlu oturuyoruz kaynanam cok tembl ve pis bir kadin 2 ayda bir camasr yikiyor iftira degildir bu gun be gun saydim tam 62 gun cikti neyse buzim uzerimuE butun dugun borcunu yikip bizi bogdular ben calusiyordum 2 ay oldu usten cikali haliyle odemeler gecikti smdi tutturdular gelin beeaber oturakim sende calus iderz borclari diyorkar bna yok yaaaaaaaa kaynanamin savurganligi yuzunden 20 milyar kredi cekti kaynpeder smdi odeyemiyolar onlarin amaci beni de calustrp kendi birclarini odemek vicdansizlar esim allahtan anladi hayr dedi direk ben iki iste calusip oderim dedi ama hala sikstriyorlar gelun kahvaktiya gelin yemek yapalim sorun degil esimin hatrina yine gder yapar yerim yemek falan ama okadar pis ki uc gunluk bulasigi mutdakta kokuyor gezmeye gelince yerinde duramaz biktim ya esimi de uzmek ustemiyorum bebegimiz olmuyor benim amacim tekear calisip tup bebek yapmak smdi size asil bir soru sorucam bze biraz once telwfin ettiler aksam gelin konusucaz diye esim diyorki kesin burada oturalim ditecekler diyir ben ne cewap vermeliyim takinda sinir hastasi ruh gastasi olycam acil cewap

Kayınvaliden ile beraber oturman demek, mutsuzluğa davetiye çıkarman demek...

canım sen niye kv yle oturacaksın ki?zaten altlı üstlü oturuyormuşsun , ihtiyacın varsa kendi evinde otururken çalış madem ,sakın kvyle oturmak gibi hataya düşme bence ,sevgiler........

Mrb kzlar ben 1, 5 senelik ewliyim esimi cok sewiyorum kaynanayla altli ustlu oturuyoruz kaynanam cok tembl ve pis bir kadin 2 ayda bir camasr yikiyor iftira degildir bu gun be gun saydim tam 62 gun cikti neyse buzim uzerimuE butun dugun borcunu yikip bizi bogdular ben calusiyordum 2 ay oldu usten cikali haliyle odemeler gecikti smdi tutturdular gelin beeaber oturakim sende calus iderz borclari diyorkar bna yok yaaaaaaaa kaynanamin savurganligi yuzunden 20 milyar kredi cekti kaynpeder smdi odeyemiyolar onlarin amaci beni de calustrp kendi birclarini odemek vicdansizlar esim allahtan anladi hayr dedi direk ben iki iste calusip oderim dedi ama hala sikstriyorlar gelun kahvaktiya gelin yemek yapalim sorun degil esimin hatrina yine gder yapar yerim yemek falan ama okadar pis ki uc gunluk bulasigi mutdakta kokuyor gezmeye gelince yerinde duramaz biktim ya esimi de uzmek ustemiyorum bebegimiz olmuyor benim amacim tekear calisip tup bebek yapmak smdi size asil bir soru sorucam bze biraz once telwfin ettiler aksam gelin konusucaz diye esim diyorki kesin burada oturalim ditecekler diyir ben ne cewap vermeliyim takinda sinir hastasi ruh gastasi olycam acil cewap

oturup kayınvalidenizin (ki kendisi çok sevdiğiniz eşinizi doğurup büyüten kadın) kaç günde bir çamaşır yıkadığını sayacağınıza doğru dürüst Türkçe yazmaya uğraşabilirdiniz.

Anlamadığım düğün sizin düğününüz. ikinizde çalışıyor iseniz siz ödeyeceksiniz tabikide bu borcu ..düğün borcu yıktılar ne demek.

Diğer konuda Anladığım kadarı ile çok sevmiyorsunuz kayınvalidenizi bu yüzden hiç borçtu harçtı diyip beraber yaşamayı kabul etmeyin .Yapamayacağınız aşikar o yüzden "Yok anne iki ev birarada olmaz ,huzurumuz tadımız kaçar ,dışardan destek olalım birbirimize olduğu kadar diyin " bitsin .Bu arada evde durmayın mümkünse bir işe girip çalışın..

Ev üstüne ev olmaz anne de; bizim de sizin de bir özel hayatınız var sonuçta de, ben ailemden de böyle görmedim, yapamam de. Ne dersen de sakın evet beraber yaşayabiliriz deme!! :19:

Canım sen eşine kesin tavrını söyle, ben asla kayınvalide yanına gitmem de.
Evlenirken böyle bir durum yoktu şimdi nereden çıktı bu iş de.
Bu şartlarda evlenmedim seninle de
Ev ev üstüne olmaz ki çok zor.
Eşini asla gitmeyeceğin konusunda ikna et.
Kayınvalidenlerle konuşurken de sessiz kal, bırak eşin işi halletsin. Annesine gelmek istemediğinizi o anlatsın.
Sen kimseyle kötü olma.

Ewet canim adet agrilari diye gittim kistlerim cikti ameliyat olucam ilac tedavisi cevap vermezse ayakta duramiyorum yoksa cikmazdim

Bence aynı evdde oturmayı kabul etme canım hatta başlı başına altlı üstlü oturmak bile bi hata bence . Bence sen eşini al başka bi ilçeye falan taşının . Ya da taşınmasanız bile eşine mantıklıca anlat tüm düşüncelerini ve tatlı sözle ikna et onu .

sen onlara istediklerini verme.

ne olursa olsun razı gelme yoksa olan sana olacak.

Back
X