Merhaba canım. Oncelıkle bu durumlara nasıl geldiniz bılmıyorum benzer seyler yasadım ama sizin kadar abartı degil. Sızın kadar elimi tasın altına sokmadım, ve sızın aile kadar uzak durmadı bizimkiler ama benzer deme sebebim su. Benim ailemin gayrimenkul olarak esimin ailesinden kıyaslanamayacak kadar ustunler, ancak esimin babasının meslegı ciddi derecede ıyı bir makam, uni mezunu bir kurumda mudur (devlet memuru degil) eve giren parayı soylemek ıstemıyorum. Bız evlenirken de boyleydı, bız evlendikten sonra da aynen devam ediyorlar.
Bız evlendıkten bir sure sonra komsusu bana hıc bisı yapmadılar, sen nasıl guler yuzlu sun dedı yuzume karsı kayınvalıdem filanda var Soke oldum, takılmadım. Salaklık herhalde, esıme de hıc bahsetmedim. Aradan yıllar gectı ben 7 senedir evliyim suanda (2.evlılıgım) dıger ailede ki cocuklarini ima ederek esıme sen ve x sanslı kızlar zengin ama y ne yapacak dedi. Yuzume yuzume dedıgım gıbı, ben o zaman dedim ki siz benim babamın parasına ortak degilsiniz keza esımde bu mal varlıkları beni ilgilendirir dedım. Utandı.
Bız bunları bir esimle hıc konusmadık, ben dıllendırmedım ama masefamı elbette cızdım. Kaldı ki kendi durumlarında cok ıyı evleri dukkanları yazlıkları arabaları ve cidden baba yıgıt bir para giriyor evlerine. Ha bız bısey goruyor muyuz hayır, Yanı soyle ki benim ailem o kadar nakit alsa bize her ay 1-2 bin lira verir. Benim ailem cok Baska ama babam sag olmasına ragmen abim ve benim mirasımı paylastırdı, siz gencsınsiz size gencken para lazım dediler.(esimin ailesi bunu bilmiyor)
ancak bu sadece bana yapılan bısey mı dıger gelinler ıcın de aynısı olacak mi gorucem zamanla. Benden oyle zırt pırt gitmem beklendi mı bilmiyorum benim ilk evlılıgıde cocugum vardı onun oyun grubu, daha sonra kres ana okul ve ilkokul surecin gecırdım hep cok iyi bahanelerim var Di yani. Siz neden bosanıyprsunuz, bu konusma uzerınden mı?