Onlar gelmeden önce de hastalık vardı ama bu kadar yoktu hastaneye gittim 3 defa ama bir şey çıkmadı. Eşim de bana soğuk soğuk davranıyo normalde böyle şeylere pek inanmam ama bazen sanki gözümün önünden ben yatarken siyah bir şey hızla geçiyor gibi oluyor üstümde bi uyuşukluk var sürekli eşimle hiçbir şey yapasım gelmiyo ikimizin de birbirimize karşı isteksizliğimiz var özellikle eşim çok soğuk davranıyo ortak bi konu bulma iyoruz ikimizinde birlikte bir şey yapası gelmiyo bugün de kaynanamın annesi aradı nasılsınız diye ne hikmetse...Kesin öyledir ama siz yine de bı kan, vitamin baktırın.
Psikolojinizin içine s*çıp gitmişler. Bu yorgunluk uyku isteği ondan olabilir. İçiniz rahat edecekse bi felak nas okuyun geçin.Eşimin ailesiyle ilgili daha önce bir paylaşım yapmıştım herşeye karıştıkları ve beni istemedikleriyle ilgili bize yaklaşık bir ay önce gelmişlerdi kbabam eşime neden eski sevgilisiyle görüşmediğini sormuştu kaynanam da gelir gelmez her yere girip çıkmıştı ( yatak odasına kadar) ve temizlik yaptığım halde tekrar temizlik yapmıştı. Bu olayların öncesinde de olaydan bağımsız olarak art niyetlerini tarif etmek için anlatıyorum eşimin annesinin arkadaşı bana allah bir yastıkta kocatsın diyeceğine allah bir yastıkta boşatsın demişti onlar gittiğinden beri sürekli yorgunum hastaydım. halen daha düzelemedim sürekli uyuyorum eşim de aynı şekilde sürekli uyuyo. Sanki benden soğumuş gibi davranıyo bende de hayata karşı genel bir soğuma durumu oldu. Mutsuz hissediyorum eşim de ben de sık sık kötü rüyalar görüp uyanıyoruz nerdeyse hergün bir sebeple kavga etmeye başladık sizce kaynanam bize büyü yaptırmış olabilir mi?
Nasılsın demenin arkasında nasıl bir hikmet olabilir? Yok sizin kafa cidden güzelmiş, güle güle kullanın.Onlar gelmeden önce de hastalık vardı ama bu kadar yoktu hastaneye gittim 3 defa ama bir şey çıkmadı. Eşim de bana soğuk soğuk davranıyo normalde böyle şeylere pek inanmam ama bazen sanki gözümün önünden ben yatarken siyah bir şey hızla geçiyor gibi oluyor üstümde bi uyuşukluk var sürekli eşimle hiçbir şey yapasım gelmiyo ikimizin de birbirimize karşı isteksizliğimiz var özellikle eşim çok soğuk davranıyo ortak bi konu bulma iyoruz ikimizinde birlikte bir şey yapası gelmiyo bugün de kaynanamın annesi aradı nasılsınız diye ne hikmetse...
annesinin arkadaşı bana allah bir yastıkta kocatsın diyeceğine allah bir yastıkta boşatsın
Namaz kıl dua oku hiçbir büyü tutmaz namaz kılan insana bol bol inancını bilmiyorum tabiki bir önerim evi sirkeli suyla sil gece yatağa yatınca dua öku eşinle kendineOnlar gelmeden önce de hastalık vardı ama bu kadar yoktu hastaneye gittim 3 defa ama bir şey çıkmadı. Eşim de bana soğuk soğuk davranıyo normalde böyle şeylere pek inanmam ama bazen sanki gözümün önünden ben yatarken siyah bir şey hızla geçiyor gibi oluyor üstümde bi uyuşukluk var sürekli eşimle hiçbir şey yapasım gelmiyo ikimizin de birbirimize karşı isteksizliğimiz var özellikle eşim çok soğuk davranıyo ortak bi konu bulma iyoruz ikimizinde birlikte bir şey yapası gelmiyo bugün de kaynanamın annesi aradı nasılsınız diye ne hikmetse...
Canım anneannesi de benim giyimim gayet usturuplu olduğu halde kendi torunlarına bakmayıp benim kıyafetime ne kadar açık demişti sadece omuzları açıktı üstümünNasılsın demenin arkasında nasıl bir hikmet olabilir? Yok sizin kafa cidden güzelmiş, güle güle kullanın.
Ama tabiki büyüde yapsa böyle davranmaya hak veren eşin var yani Buda bir gerçek hani eşin buna karşı dursada sonradan böyle olsa anlarım ama eşinde zaten yanında durmuyor gibi canınEşimin ailesiyle ilgili daha önce bir paylaşım yapmıştım herşeye karıştıkları ve beni istemedikleriyle ilgili bize yaklaşık bir ay önce gelmişlerdi kbabam eşime neden eski sevgilisiyle görüşmediğini sormuştu kaynanam da gelir gelmez her yere girip çıkmıştı ( yatak odasına kadar) ve temizlik yaptığım halde tekrar temizlik yapmıştı. Bu olayların öncesinde de olaydan bağımsız olarak art niyetlerini tarif etmek için anlatıyorum eşimin annesinin arkadaşı bana allah bir yastıkta kocatsın diyeceğine allah bir yastıkta boşatsın demişti onlar gittiğinden beri sürekli yorgunum hastaydım. halen daha düzelemedim sürekli uyuyorum eşim de aynı şekilde sürekli uyuyo. Sanki benden soğumuş gibi davranıyo bende de hayata karşı genel bir soğuma durumu oldu. Mutsuz hissediyorum eşim de ben de sık sık kötü rüyalar görüp uyanıyoruz nerdeyse hergün bir sebeple kavga etmeye başladık sizce kaynanam bize büyü yaptırmış olabilir mi?
Sizin kaynanadan beklenirEşimin ailesiyle ilgili daha önce bir paylaşım yapmıştım herşeye karıştıkları ve beni istemedikleriyle ilgili bize yaklaşık bir ay önce gelmişlerdi kbabam eşime neden eski sevgilisiyle görüşmediğini sormuştu kaynanam da gelir gelmez her yere girip çıkmıştı ( yatak odasına kadar) ve temizlik yaptığım halde tekrar temizlik yapmıştı. Bu olayların öncesinde de olaydan bağımsız olarak art niyetlerini tarif etmek için anlatıyorum eşimin annesinin arkadaşı bana allah bir yastıkta kocatsın diyeceğine allah bir yastıkta boşatsın demişti onlar gittiğinden beri sürekli yorgunum hastaydım. halen daha düzelemedim sürekli uyuyorum eşim de aynı şekilde sürekli uyuyo. Sanki benden soğumuş gibi davranıyo bende de hayata karşı genel bir soğuma durumu oldu. Mutsuz hissediyorum eşim de ben de sık sık kötü rüyalar görüp uyanıyoruz nerdeyse hergün bir sebeple kavga etmeye başladık sizce kaynanam bize büyü yaptırmış olabilir mi?
Onu düşünmüyor o netÇok merak ediyorum bu adamı boşanmayı dusunuyormusun
BencedeOnu düşünmüyor o net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?