Eşimin ailesi bizden gideli nerdeyse 1 ay oldu ama eşimle hemen hemen hergün kavga ediyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neysemn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
73
21
8
29
Eşimin ailesiyle ilgili daha önce bir paylaşım yapmıştım herşeye karıştıkları ve beni istemedikleriyle ilgili bize yaklaşık bir ay önce gelmişlerdi kbabam eşime neden eski sevgilisiyle görüşmediğini sormuştu kaynanam da gelir gelmez her yere girip çıkmıştı ( yatak odasına kadar) ve temizlik yaptığım halde tekrar temizlik yapmıştı. Bu olayların öncesinde de olaydan bağımsız olarak art niyetlerini tarif etmek için anlatıyorum eşimin annesinin arkadaşı bana allah bir yastıkta kocatsın diyeceğine allah bir yastıkta boşatsın demişti onlar gittiğinden beri sürekli yorgunum hastaydım. halen daha düzelemedim sürekli uyuyorum eşim de aynı şekilde sürekli uyuyo. Sanki benden soğumuş gibi davranıyo bende de hayata karşı genel bir soğuma durumu oldu. Mutsuz hissediyorum eşim de ben de sık sık kötü rüyalar görüp uyanıyoruz nerdeyse hergün bir sebeple kavga etmeye başladık sizce kaynanam bize büyü yaptırmış olabilir mi?

Kesin öyledir ama siz yine de bı kan, vitamin baktırın.
Onlar gelmeden önce de hastalık vardı ama bu kadar yoktu hastaneye gittim 3 defa ama bir şey çıkmadı. Eşim de bana soğuk soğuk davranıyo normalde böyle şeylere pek inanmam ama bazen sanki gözümün önünden ben yatarken siyah bir şey hızla geçiyor gibi oluyor üstümde bi uyuşukluk var sürekli eşimle hiçbir şey yapasım gelmiyo ikimizin de birbirimize karşı isteksizliğimiz var özellikle eşim çok soğuk davranıyo ortak bi konu bulma iyoruz ikimizinde birlikte bir şey yapası gelmiyo bugün de kaynanamın annesi aradı nasılsınız diye ne hikmetse...

Psikolojinizin içine s*çıp gitmişler. Bu yorgunluk uyku isteği ondan olabilir. İçiniz rahat edecekse bi felak nas okuyun geçin.

Nasılsın demenin arkasında nasıl bir hikmet olabilir? Yok sizin kafa cidden güzelmiş, güle güle kullanın.

Kötü enerji bıraktıklarını düşünüyorsanız ki öyleymiş zaten evinizi sirkeli suyla temizleyin. Eşinizin kötü davranması işgüzarlığından. Terbiyesiz ana babasına ayar versin önce.

Namaz kıl dua oku hiçbir büyü tutmaz namaz kılan insana bol bol inancını bilmiyorum tabiki bir önerim evi sirkeli suyla sil gece yatağa yatınca dua öku eşinle kendine

Nasılsın demenin arkasında nasıl bir hikmet olabilir? Yok sizin kafa cidden güzelmiş, güle güle kullanın.
Canım anneannesi de benim giyimim gayet usturuplu olduğu halde kendi torunlarına bakmayıp benim kıyafetime ne kadar açık demişti sadece omuzları açıktı üstümün

Ama tabiki büyüde yapsa böyle davranmaya hak veren eşin var yani Buda bir gerçek hani eşin buna karşı dursada sonradan böyle olsa anlarım ama eşinde zaten yanında durmuyor gibi canın

Geçen ki konunda da yazmıştım tekrar yazıyorum. Kayınvalide ve Kayınbabana bu yüzü veren eşin. Eşinde de sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bir noktada anlıyorum bu durumu bir şeye bağlamak istiyorsun ama büyü olduğunu falan sanmıyorum.

Eşiniz ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi kuramıyor
Ben eşte atarım suçu böyle durumlarda
Çocuk yoksa düşünmeyin sorunlar bitmeden
Eşiniz ailesine mesafe koyamıyorsa , siz keseceksizniz görüşmeyi
Veya boşanacaksınız o sizi boşamadan

Sizin kaynanadan beklenir

Evin her köşesini arayın böyle bir düşünceniz varsa eğer. Youtube da bununla ilgili dualar da var onları da açın evinizde yüksek sesli okunsun. Arkadaşlarında dediği gibi sirkeli suyla güzel bir temizlik yapın. Duvarlara, kapılara bir bakın yağ lekesi gibi lekeler var mı? Ve tabiki hiç böyle bir durumla da alakalı olmayabilir değerlerinize de baktırın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…