Arkadaslar merhaba siteyi takip ediyorum cok iiyi arkadaslar var o yuzden yardimci olabileceginiz dusundugun icin buraya yaziyorum benim sorunum esimin ailesi esim evlatlik ben bunu dugunume yakinken baska birinden ogrendim fakat esime kizmadim.cunku onu istemicegimi dusunmus:-(neyse konu o zaman oldunlukla ailem tarafindan da kapandi tek derdim esimin ailesi esimi okutmamislar esim madi durumdan dolayi calismamkk zorunda kalmis dugunumuzdede bi lira yardimda bulunmadilar hep fakir yasamislar ama bn esimi bu yasina kadar kulandiklarini duaunuyorum kayinpederim emeklisi bile yok kaynanam hep evde oturmus onun icin hicbisey yapmamislar ben ayni evde oturuyorum onlarla dogal olarak cok sogudum iskence geliyo bana onlarla ayni evde oturmak :-(kafam cok karisk ya gene alip buyutmusler ama nasil hep calismis esim onlara bakmis kendilerine bakma.icin mi buyutmusler hep bunlar kafamda iskence cekiyorum dusunmekten arkadaslar fikirlerinizi yazarmsiniz lutfen gercekten yorumlarinizq ihtiyacim var:-(