esimin ailesi bizi kullaniyormu:-(

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Arkadaslar merhaba siteyi takip ediyorum cok iiyi arkadaslar var o yuzden yardimci olabileceginiz dusundugun icin buraya yaziyorum benim sorunum esimin ailesi esim evlatlik ben bunu dugunume yakinken baska birinden ogrendim fakat esime kizmadim.cunku onu istemicegimi dusunmus:-(neyse konu o zaman oldunlukla ailem tarafindan da kapandi tek derdim esimin ailesi esimi okutmamislar esim madi durumdan dolayi calismamkk zorunda kalmis dugunumuzdede bi lira yardimda bulunmadilar hep fakir yasamislar ama bn esimi bu yasina kadar kulandiklarini duaunuyorum kayinpederim emeklisi bile yok kaynanam hep evde oturmus onun icin hicbisey yapmamislar ben ayni evde oturuyorum onlarla dogal olarak cok sogudum iskence geliyo bana onlarla ayni evde oturmak :-(kafam cok karisk ya gene alip buyutmusler ama nasil hep calismis esim onlara bakmis kendilerine bakma.icin mi buyutmusler hep bunlar kafamda iskence cekiyorum dusunmekten arkadaslar fikirlerinizi yazarmsiniz lutfen gercekten yorumlarinizq ihtiyacim var:-(

Kayınpederinizin çalışmama sebebi ne? Cevap buna göre değişir.

Hasta olduğu için çalışamıyorsa eşinizin evlat olarak ona destek olması gerekir elbette.

Ama çocuk çalışsın ben yatayım emekli bile olmayayım gibi bir durum söz konusuysa Üzgünüm ama eşinizi kullanmak istemiş ve yapmışlar da.

Bence okumak isteyen insan okurdu. Ayrıca evlatlık olduğunu öğrenirsen onu istemeyeceğini zannetmesi de çok saçma geldi bana bu terste bir işlik var:KK20:

Ilginc . Neden onlarla ayni evde yasiyorsunuz ? Esinizle hic bu durumlari konusmadinizmi ?

Kayınpederin haķkımda tam bilgi verseydin anlamamiz daha kolay olurdu yani bilerek mi calısmamis hasta olduğundan mı ayrıca birde su yönden düsün esini büyütmemis olsaydı daha kötü bir sekilde olabilirdi esin ama simdi seni tanimis evlenmis ne olursa olsun yinede ona eminim güzel bakılmistir fakirlikte belki okutamadılar sizler oyle bakiyorsunuz ama eskiden bu kadar kolaylık mı vardı simdi devlet kredi burs veriyor yurt veriyor belkide oda bunlari bildiginden okuyamamistir siz yine nefret etmeyin eger ki size karsı nazikse ve hos görülü ise esinizlede bir problem yoksa kafanızı bunlara takmayın sadecr kendinizi yıpratırsıniz

Ben calisyorum evlendigimden beri esime destek oluyorum bu arada kayinpederim su an yasli ama eskiden bi sorun yokmus ufak bi hastalik disinda tabi bakmislr sikatan kurtarmislar ama hicmi gelecegi icn kilini kipartmaz insan ayni evdem mecbie oldugum icin yasiyorum akliniza gelebilecek butun ihtiyaclarinibesim karsiliyo ya ben bi dusundvelerden kurtulmak.icin size soruyorum yoksa kotulemek icin yazmadim yeterki kafa katiskligindan kurtulayim:-(

Ben calisyorum evlendigimden beri esime destek oluyorum bu arada kayinpederim su an yasli ama eskiden bi sorun yokmus ufak bi hastalik disinda tabi bakmislr sikatan kurtarmislar ama hicmi gelecegi icn kilini kipartmaz insan ayni evdem mecbie oldugum icin yasiyorum akliniza gelebilecek butun ihtiyaclarinibesim karsiliyo ya ben bi dusundvelerden kurtulmak.icin size soruyorum yoksa kotulemek icin yazmadim yeterki kafa katiskligindan kurtulayim:-

Cokk zor vala bayaa kulanmislar bence yeri geliyoo bizim kendi öz anamiza babamiza bakamiyoz maddi durum olmadgindann ayni evde yasa hem calis cok zor vala bence kac yasnda kadinlar merdiven siliyo temzlige gidiyoo onlarnda bisiler yapmasi lazm bi kiz icin cokk zorrr

Eşine ne güzel aile olmuşlar benim eski sevgilimin öz ailesi olduğu halde aynı durum vardı sen düşün artık olabiliyo böyle şeyler :confused:

Ben bi senelik evliyim ama zoruma.gifiyo kaynanam 56 yasinda genc daha evde oturuyo bu cocklara yardim.edim demek ypk cocuk bak hic yoktan onuda yapmiyo rahat yasamis kayonpederim borclarini kapatiyo arada calisyo bize bi faydasi yok ya ben bole dusunmimde napim.sartlari gordukce eleimde.degil:-(

Ben bi senelik evliyim ama zoruma.gifiyo kaynanam 56 yasinda genc daha evde oturuyo bu cocklara yardim.edim demek ypk cocuk bak hic yoktan onuda yapmiyo rahat yasamis kayonpederim borclarini kapatiyo arada calisyo bize bi faydasi yok ya ben bole dusunmimde napim.sartlari gordukce eleimde.degil:-(
56 yaşından sonra çalışmasını mi bekliyorsun evladı varken. Evlatlık olduğunu öğrendiğin için kafanda kuruyorsun bence. İkisine maaş baglatn 3 aylık,gecinmeleri icin.sizde ayrı eve çıkın

öz be öz aileler bile bunu yapıyor hatta daha beterlerini

yetiştirmişler büyütmüşler onların öz aileden bir farkı yok

emek veren ailedir

Ben 61 yasinda ev temizligine giden gordum ne yani ihtiyac olmasin yeter insan istedikylten sonra herseyi yapar saglik ilsun ywterki bn bebek istiyorum ama madi.surmdan.hep erteliyorum ne var deatek olsa bn usutum.icin bebek dusrdum insan acir gene yapar ama.iste hazira alisinca kilini kipirtmaz:-(

İnsanin evlatlik olduğunu soylemesi kokay bisey degil. Bide sokaktan kuratrmislar esin kendini borclu hissediyomus. Ko ve kv ölene kadarda onlara bakmaya devam edecektir. Bu saatten sonra kv kp calismaz

arkadaşım kendi evinize çıkacak durumunuz yoksa o sizin probleminiz.. kv çalışıp destek olmak zorunda değil ki..
çıkarsın evine ayırırsın bütçeni bu kadar kafanda kuruyorsan..
sonra da bakarsın durumuna ona göre bebek yaparsın..

Arkadaslar merhaba siteyi takip ediyorum cok iiyi arkadaslar var o yuzden yardimci olabileceginiz dusundugun icin buraya yaziyorum benim sorunum esimin ailesi esim evlatlik ben bunu dugunume yakinken baska birinden ogrendim fakat esime kizmadim.cunku onu istemicegimi dusunmus:-(neyse konu o zaman oldunlukla ailem tarafindan da kapandi tek derdim esimin ailesi esimi okutmamislar esim madi durumdan dolayi calismamkk zorunda kalmis dugunumuzdede bi lira yardimda bulunmadilar hep fakir yasamislar ama bn esimi bu yasina kadar kulandiklarini duaunuyorum kayinpederim emeklisi bile yok kaynanam hep evde oturmus onun icin hicbisey yapmamislar ben ayni evde oturuyorum onlarla dogal olarak cok sogudum iskence geliyo bana onlarla ayni evde oturmak :-(kafam cok karisk ya gene alip buyutmusler ama nasil hep calismis esim onlara bakmis kendilerine bakma.icin mi buyutmusler hep bunlar kafamda iskence cekiyorum dusunmekten arkadaslar fikirlerinizi yazarmsiniz lutfen gercekten yorumlarinizq ihtiyacim var:-(
okumak ısteyen her turlu okurdu o bıraz sacma olmusta
kayınpederın nıye calısmıyor mesala yasları kac
baska cocuk var mı?
kımse kendıne baksın dıye oz aılesının bıraktıgı evladı alıp kendı evladı yerıne koymaz
bence sorun kayınvalıdenlerle aynı yerde yasamandır en onemlı faktor budur

Back
X