esimin ailesi bizi kullaniyormu:-(

Ayni evde yasamak dayanilmaz olursa ve esin de kabul etmezse ne yapmayi dusunuyorsun?Bosanmayi goze alicakmisin?Bosan demekten baska care gorunmuyor

Esimi seviyorum bosanamam baska bi cozum olsa keske de cok.dusndum insan kp ve kv soramiypda siz bu.niyetlemi baktinizbesime.die esimle.konusam zaten.ters tepiyo konusmam bildiginiz cikmazdayim tek aklima gelen kp kv esimle kpnusmasi yanibayri eve kendilerinin cikmak istmesi o zamn esim.ister gibime geliyo onlardavkrsinlile konusmaz cunku sen bilerek geldin diolar her fedakarligi yapmama ragmen:-(

Canım ev ev üstüne olmaz seninde kendi evinin hanımı olmak istemen gayet normal kim istemezki evinde sakin rahat yaşamayı . İlerde kv kp kötü olmamak için evinizi ayırmak herkesin hayrına olur misal benim oğlum da evlendi ne yani ömrünün sonuna kadar hem oğlum hem eşi bizim hizmetçimizmi olacaktı yok öyle dünya evladını seven mutluluğuna asla gölge olmaz ! ayrı eve çıkmış olmak demek bütün bağları kopartmak değildir bunu eşinin kafasına sok sonra kv kp insanların anlayacağı dilden konuş canım kendi ailene anlatki sana destek çıksınlar Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin amin

amin iyi dilekleriniz icin ya ben diretmiyorum kotu soz saygiszlik yapmiyorum.inanin evde ne.kp nede kv ama cokbsogudum isinamiyprum.gcmislerini hatorladikca bana.iskence gibi gelio ayni ortamda durmak.icime atiyorum.hep susuyorum konusmuyorum evde aslinda ole biri degilim ama eve geldigimde sankibduvarlar ustume.geliyo saniyorum disarda isyerinde cok mutluyum keske anlayisli olsalat benim.esimin vefa borcu var ama evlendi bu insan birakinda kendi duzenimizi kuralim bn ayri ciksakta gene.gidecem bakacam calistigimin hepsinide veririm alsiblar ama iste yetmiyomus bunlar bazen

Canım tamam eşini sahip çıkmışlar Allah razı olsun onlardan lakin artık evlenmiş kendine yeni seninle yuva kurmuş bu düzen böyle çocuklarımız doğarlar büyürler ve yuvadan uçarlar kendilerine yeni yuva kurarlar bunun ailesine vefa borcunu ödemekle ne alakası var yine arasın sorsun ama herşey yerli yerince olursa güzel senin hayatını karartmaya hakları yok

Konusam mi ya kv brn yapamiyorum.filan.guzrl bir dille yoksa herseyi dahami berbat edrim.cunku onlar krndileri istemrzler ayri ev:-(

Konuşmalısın canım , mademki iş başa düştü onların isteyip istememesi hiç önemli değil senin ne istediğin önemli hayatını onların yanında ziyan zindan ettirmeyin onların keyfine bakarsan saçına aklar düşer ...çekinme zaten neye sabır ediyorsak onlardan çekiyoruz ...

Aynen zaten eger susarsam sonumun ole olacagindan eminim cok tesekur edrum derdimi dinlendiginiz icin herkes tersledi yorunlarda ama brnim anlamak yerine bn kotu asla davranmiyorum onlara ama.sustukcda kendime.eziyet ediyorum evde cok mulayimler cok sesizler zaralari yok ama iste bize muhataclar die ole yapiolar saniyprum kendi kendime.kuruyorum

Bunları konuşmanız lazım sinekde küçük ama çorbada olursa mide bulandırır

Kullanmışlar desek ne olacak ki bizim dememizle olacak bir şey değil o yaştan sonra adam çalışıp emekli de olamaz. Evlenirken bunları konuşman lazımdı bence. Artık çok geç

Back
X