• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi dışlamaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HAhahahhahahahahahaha neden çağırmadıkları belli işte asıl sorun neden kaynanam ne yaptı da BEN konuşmuyorum artık ve çevremizdekiler kocam dahil beni destekliyor kendini sorgula dedim diye mi yağdırmış oldum
Yazık sana aşkım kaynanası bıle sevmeyen boyle kocası napsın hadi defollll az ötede kudur çok sesin gelmesin önce insan ol

ne meraklısınız gelincilik oynamaya ya. çağırmasınlar ne güzel uzak durun bitti gitti. görüp napcaksınız eşin akrabalarını çok mu meraklısınız?

Yazık sana aşkım kaynanası bıle sevmeyen boyle kocası napsın hadi defollll az ötede kudur çok sesin gelmesin önce insan ol
ahhahahaha kimin kudurduğu belli gerçekten akrabaların haklıymış ya baban dahil seni niye kimse istemiyo? Mesela senin eşin seni napıyo küfür desen var arkadaşlarını senden fazla saymak var kendi derdine bak

Son düzenleme:
Burada istediğiniz cevaplar gelmeyince saldırı moduna geçmenizden de belli aslında, belki yakınlarınıza da böyle çemkiriyorsunuzdur o yüzden insanlar da uzak duruyordur sizden olamaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X