- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
10 yillik evliyiz.Esimin ailesiyle normalde sorunumuz yok.yasayis kultur farkliliklari herkes de var.ailesi icinde kendi problemlerini konusarak cozmezler.konu ustu ortulur
Sonra unuturlar..aynen devam..beni ilgilendirmez.
Benimle ilgili ya da bana dokunan birsey oldugunda ben kendimi savunuyorum ama bozuluyorlar bana.
esim benimle evde konusurken gayet net bana hak veriyor.ya da sakinlestiriyor.
Daha buyuk olay oldu.taraflar bi taraf ben karsi taraf oldum.cikis sebebi bem degilim
Sanki.hep.benden sorun cikiyor gibi gosteriyorlar.kendileri.sutten cikmis ak kasik
Konusarak sorun cozmuyorlar benim d e yapim konusarak cozmek
Bugun olay oldu eski sorunlar da var
Ustune gittim.konus ailenle beni karistirma diye.bana yuksek.sesle bagirdi.bana niye bunu soyluyorsun.ailemle karsi.karsiya getirttiyorsun.
Ama kendine cok dokunan olay olsa agzini aciyor bana yapilan ufak buyuk ne ilursa olsun arkamda durmuyor.ne yapmaliyim diye soruyorum
Sonra unuturlar..aynen devam..beni ilgilendirmez.
Benimle ilgili ya da bana dokunan birsey oldugunda ben kendimi savunuyorum ama bozuluyorlar bana.
esim benimle evde konusurken gayet net bana hak veriyor.ya da sakinlestiriyor.
Daha buyuk olay oldu.taraflar bi taraf ben karsi taraf oldum.cikis sebebi bem degilim
Sanki.hep.benden sorun cikiyor gibi gosteriyorlar.kendileri.sutten cikmis ak kasik
Konusarak sorun cozmuyorlar benim d e yapim konusarak cozmek
Bugun olay oldu eski sorunlar da var
Ustune gittim.konus ailenle beni karistirma diye.bana yuksek.sesle bagirdi.bana niye bunu soyluyorsun.ailemle karsi.karsiya getirttiyorsun.
Ama kendine cok dokunan olay olsa agzini aciyor bana yapilan ufak buyuk ne ilursa olsun arkamda durmuyor.ne yapmaliyim diye soruyorum
Son düzenleme: