Esimin ailesi hakkinda ne iyi ne kotu yuzlerine birsey soylememesi.normal mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin ailesiyle bir problem yasadigim zaman sorunu ben cozerim.esimden arkamda olmasini ailesine karsi beni savunmasini falan beklemem.kendimi savunabilirim cunku.gerekeni soylerim altta kalmam cevaplarini veririm.cogu zaman esimin haberi bile olmaz bundan.cunku ona ailen sunu dedi bu yapti demem.allah icin aileside demez karin sunu bunu dedi diye.haberi olmaz yani birseyden.es kaza haberi olurda aileme boyle boyle demissin derse sanane bu benimle ailen arasinda bir problem seni ilgilendirmez derim o da susar zaten.esinizden sizi ailesine karsi savunmasini beklemeyin ailesini esinize sikayet etmeyin
her zaman benle ilgili degil kendi aralarinda da olsa karismiyor.kardesi ona terbiyesizlik yapsa yaptigi ile kaliyor.geri cekiyor kendini.eee ben ortada kaliyorum.ailesi de sorun duymayi sevmiyor.bu duzen boyle gitsin
Ama ben rahatsiz oluyorum.

Madem konuşarak çözme yanlısısınız, o zaman probleminiz kimleyse onunla konuşun. Adamı ortaya sokmayın. Şu adamlara da acıyorum. Evde ailen aşağı, ailen yukarı biri sürekli size dırdır yapsa ne yapardınız? Adam patlamakta haklı yani. Ailesi size iftira filan mı attı, kocanızı doldurup üzerinize mi saldı, nedir yani bu " beni savun, ailene sert çık" hırsı? Erkek veya kadın farketmez, kim olsa ikide bir ailesi kötülensin, şikayet edilsin hoşlanmaz. Biraz ölçüp tartın hareketlerinizi. Ottan çöpten meseleri aile davasına çevirmeyin.
ben demiyorum ki kanli bicakli olsunlar.mesela ben oglan kardesime devamli emir.kipi ile birseyler diyormusun ama farkinda degilim.bir gun dedi abla oyle konusmandan rahatsz oluyorum dedi.ozur diledim bir daha yapmadim
Aynen boyle basit konularda bile konusmuyorlar.saygisizlik.dizboyu ben tahammul edemiyorum
Ailesini benden iyi tanimali benim sozum kirici olabilir sen nasihat et diyorum
Guzel dille..yok yapmiyor bunu
Davranislar devam yasi da 24 mesela.sinir olan taraf ben.
Aman dedigim cok oldu
Artik yeter o zman.kimse benim kuyriguma basmayacak
Ben halleettim cogu zaman bana donuo boyle yapmasaydin diyor .yag gibi uste cikiyor.

Benimde bir kez cocuklara karismalari yuzunden sinir krizleri gecirip tencere tava firlattigim bir olay oldu.annesi aaa bu delirdi dedi esimde anne sen sus dedi:))bir daha da agzini acmadi zaten.bunun disinda dedigim gibidir hep biz de kimse kimseyi ese ogula sikayet etmez.aramizda didiserek hallediyoruz:))yinede severim kaynanami
ayni yerde oluyor olaylar..arkadan durumu yok.orada yokmus gibi davraniyor.eve gelince konu acilmiyor.olayda sinir olan ben.

Ben de sikayet huyu var galiba.ya da ustunu ortmeme.sunu da denedim.yuttum yuttum sonu gelmiyor ama yutunca da sinir oldugumun farkima vardim.ben psikologa gideyim ozaman milletin derdi beni gerdigine gore ben de sorun var:KK49:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back