- 14 Aralık 2017
- 42
- 35
- 38
- Konu Sahibi Gurultuluyalnizlik
-
Ayrılın evden buradan başlayın mesela,Aynı yerde yaşıyorsanız çıkın oradan.
Ayri evde yasiyoruz ama annesi baskin olmaya calisiyor 2 gunde bir yok su yemegi yaptim bu yemegi yaptim gelin bahanesiyle bizi baskisi altinda tutmaya calsiyor
Eşimle paylastim bu durumu cocugumuzun boyle yetismesini istemedigimi o da abartma ben birsey soylersem alinir kuserler dedi.Eşinizin mudehale etmesi lazım bu durumu, siz belkide birşey yapamazsınız ne yazıkki.
Benim eşimin aileside az çok böyledir, yeğenlerinin hepsi çocukken el hareketi küfür öğrendi ve komik gibi eğlendiler.
Biz birazda uzakta yaşadığımızdan beli çocuğumuz pek maruz kalmadı. beraber olduğumuz sürelerde de zaten öyle birşey yapmazlar eşimin tepkisini tahmin ederler.
Eşimle paylastim bu durumu cocugumuzun boyle yetismesini istemedigimi o da abartma ben birsey soylersem alinir kuserler dedi.
Sirf onlar yuzunden hep kavga ediyoruz.
Ailesinden korkuyor
benim de kp cok pis agızlıMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 1 yıllık evliyim ve yaklaşık 10 gundur hamile oldugumu ogrendim.
Cok duygusalim icime ata ata dert ettim biraz olsun buraya icimi dokmek, care aramak sizleri de dinlemek istedim.
Eşim evin tek erkek cocugu 5te gorumcem var.
Sorunum şu ki eşimin ailesinin agzi cok bozuk kufur, argo, kotu soz, yuksek sesle konusma kabalik ve daha nicesi esim onlarin tersine erkek olmasina ragmen kotu soz kullanmaz, daha ince davranir fakat ailesi bizi artik cok etkilemeye basladi. Hamileligimi ogrendikten sonra kaygi ve korkularim olusmaya basladi cunku bebegim dunyaya geldikten sonra onu cok etkileyeceklerini biliyorum kendi yegenlerine cok komikmis gibi el hareketleri ogretmisler ve buna guluyorlar cocuklarin yaninda rahatca cok agir kufurler kullaniyorlar ben onlarla basa cikamiyorum onlar gibi fena ve baskin karakterde biri degilim.
Ama cocugumun boyle yetismesini asla istemiyorum bu yuzden cok stres yapiyorum uzuyorum kendimi lutfen bana yardim edin ne yapabilirim
benim eşim de ben birsey diyemem ayıp olur derEşimle paylastim bu durumu cocugumuzun boyle yetismesini istemedigimi o da abartma ben birsey soylersem alinir kuserler dedi.
Sirf onlar yuzunden hep kavga ediyoruz.
Ailesinden korkuyor
Sorunsal ne demek ? Valla gıcık oluyorum artık bu sorunsal lafına.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 1 yıllık evliyim ve yaklaşık 10 gundur hamile oldugumu ogrendim.
Cok duygusalim icime ata ata dert ettim biraz olsun buraya icimi dokmek, care aramak sizleri de dinlemek istedim.
Sorunum şu ki eşimin ailesinin agzi cok bozuk kufur, argo, kotu soz, yuksek sesle konusma kabalik ve daha nicesi esim onlarin tersine erkek olmasina ragmen kotu soz kullanmaz, daha ince davranir fakat ailesi bizi artik cok etkilemeye basladi. Hamileligimi ogrendikten sonra kaygi ve korkularim olusmaya basladi cunku bebegim dunyaya geldikten sonra onu cok etkileyeceklerini biliyorum kendi yegenlerine cok komikmis gibi el hareketleri ogretmisler ve buna guluyorlar cocuklarin yaninda rahatca cok agir kufurler kullaniyorlar ben onlarla basa cikamiyorum onlar gibi fena ve baskin karakterde biri degilim.
Ama cocugumun boyle yetismesini asla istemiyorum bu yuzden cok stres yapiyorum uzuyorum kendimi lutfen bana yardim edin ne yapabilirim
Ayri evde yasiyoruz ama annesi baskin olmaya calisiyor 2 gunde bir yok su yemegi yaptim bu yemegi yaptim gelin bahanesiyle bizi baskisi altinda tutmaya calsiyor
3 kere cagırıyosa birinde gidin yavas yavas mesafe koyun dicem ama cocuk olunca zor olur o daAyri evde yasiyoruz ama annesi baskin olmaya calisiyor 2 gunde bir yok su yemegi yaptim bu yemegi yaptim gelin bahanesiyle bizi baskisi altinda tutmaya calsiyor
Ahh oyle icim yaniyor ki bilemezsiniz.Aynı dertten muzdarip arkadaşım.
Aynı aile mi diye düşünmeden edemedim
Görümceler ve kayınvalide inanılmaz küfürbaz,bel altı,kaba,çok terbiyesizler.
Oğulları da aksine bu pislik içinde büyümesine rağmen nefret etmiş,sıyrılmış içlerinden.
Arkadaşımı tercih etme nedenlerinden biri de buymuş hatta,kibar olması,küfür,pislik bilmemesi...
Yeni bebekleri oldu.aynı düşünceleri yaşadılar.
Çözüm basit aslında,şimdi sizin gözünüzde büyüyor,ne yapacağınızı bilemiyorsunuz ama uzak tutmak,tavır koymak sizin elinizde.Özellikle eşinizin.
Onlar sizin kurallarınızı,isteklerinizi bildikten sonra hâlâ o tutumları devam ederse tepkinizi koyar görüşmezsiniz.
Ben hayatımda o ailenin kadınları kadar terbiyesiz insan görmedim diyordum varmış benzerleri.
sozde 2 defa hacca gitmisler hepsi kapali cok tuhaf geliyor bana yaptiklari sozde neseli olduklarİndan boylelermis. Babasina sakadan kufur ediyormusAynı dertten muzdarip arkadaşım.
Aynı aile mi diye düşünmeden edemedim
Görümceler ve kayınvalide inanılmaz küfürbaz,bel altı,kaba,çok terbiyesizler.
Oğulları da aksine bu pislik içinde büyümesine rağmen nefret etmiş,sıyrılmış içlerinden.
Arkadaşımı tercih etme nedenlerinden biri de buymuş hatta,kibar olması,küfür,pislik bilmemesi...
Yeni bebekleri oldu.aynı düşünceleri yaşadılar.
Çözüm basit aslında,şimdi sizin gözünüzde büyüyor,ne yapacağınızı bilemiyorsunuz ama uzak tutmak,tavır koymak sizin elinizde.Özellikle eşinizin.
Onlar sizin kurallarınızı,isteklerinizi bildikten sonra hâlâ o tutumları devam ederse tepkinizi koyar görüşmezsiniz.
Ben hayatımda o ailenin kadınları kadar terbiyesiz insan görmedim diyordum varmış benzerleri.
Baska baslik bulamadim yahuSorunsal ne demek ? Valla gıcık oluyorum artık bu sorunsal lafına.
Neyse konuya dönelim :) şimdi birincisi bunu bu kadar kendine sorun etme. Neden? Çünkü ailesini atmaz satmaz mecbursan kabulleneceksin. İkincisi bunun için ne yapabilirsin emin ol zaten öyle sürekli görüşülmüyor sen evde çocuğuna temelini iyi verirsen öğrenmez. Hatta onlar öğretirken söylersin ortamda hayır çocuğum bunlar çok ayıp ve yanlış şeyler sen akıllı ve terbiyeli bi çocuksun diye. Oldu bitti rahat ol hamileliğin tadını çıkar mutlu ol :)
Evet onlar da anaya babaya küfür eder,yüzlerine.Yanlarında kim olduğu da önemli değildir.Ahh oyle icim yaniyor ki bilemezsiniz.
sozde 2 defa hacca gitmisler hepsi kapali cok tuhaf geliyor bana yaptiklari sozde neseli olduklarİndan boylelermis. Babasina sakadan kufur ediyormus
Hic agiza alinmayacak sozler bazen oyle oluyor ki abartisiz kulaklarimi tikayip o ortami terk etmek istiyorum. Onlara goreyse bu durum komik ve eglenceli(
Benim kocamda tek erkek hatta sülalenin tek erkeği nasıl gen varsa hep kız doğurmuşlar:) koca sülalede tek gelin benim düşün :) benim eşimin ailesiyle aram çok iyi ama ona rağmen az görüşüyoruz artık çocukla çık gel git zor oluyor siz bide mesafe koymak isterseniz çok rahat koyarsınız. Birde tavsiye eşine ailesini kötüleme savunacağı tutar haklı olarak. Bırak kendi görsünBaska baslik bulamadim yahu
Tek erkek oldugu icin surekli dibinde olalim istiyor cocuk olursa tam yatagini sericekyine de siylediklerin icimi biraz rahatlatti :)
evden ayrılarak %85 çözüme ulaşabilirsin mesela.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. 1 yıllık evliyim ve yaklaşık 10 gundur hamile oldugumu ogrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?