Eşimin ailesi takintim :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba arkadaşlar
Sorunum eşimin ailesi ile ilgili ne zaman konu açılsa tartışıyoruz ve ikimizin de morali bozuluyor

Bazen ikimizde istemeden konu açılıyor veee mutsuz son!

Bu aksam da öyle. eşim açtı konuyu onun aldigi eşyaları bile evlendiğimizde vermediklerini söyledi(düğünü kendimiz yaptik)

Bende benim mal mülkte gözüm yok.
Baska şeyler bekledim olmadı.

Gorusmedik.
kaçan kovalanir derler o bile olmadı. Yıllardir küsüz hiç aramadilar pess dedim
Yooo beni çok aradılar dedi:sinirli: ben sinirden kudurdum yine

Son düzenleme:
Aman aramasınlar sizde kendinize dert arıyorsunuz ha.
Baktınız tartışma çıkacak bir çay koyayım hararetimizi alsın deyin çıkın odadan.

Ya aslında eşim hemen kapatmaya çalışıyor biliyor başına geleceği adam
Onların konusu açılınca atesim çıkıyor sinirden yemin ederim

Uzlaşmaya varamıyorsanız konu açıldığında yorum yapmayın ya da kavga ediyoruz bu konuyu açmayalım deyin.

Cnm aslında gorusmuyoruz
Artık güncel bir sorun da yok
Kavga konuları hep eskilerden
İkimizde acmayalim diyoruz acmayizda ama bazen çocukluğunu anlatırken fln sohbet onlara geliyor

Geçmişte yaşananlar da benim aklıma geliyor :olamaz:

Ya aslında eşim hemen kapatmaya çalışıyor biliyor başına geleceği adam
Onların konusu açılınca atesim çıkıyor sinirden yemin ederim
Valla bazen insanların kaşındığını düşünüyorum.
Kimi insanlar sorun yaşadıklarından kurtulamaz sizin taraf aramıyormuş işte eşinizle kafa rahat yaşayıp gideceğinize huzuru bozuyorsunuz.
Gün gelir adam bunalır eeh yeter be kadın ne alıp veremediğin var onlar benim ailem der kalırsınız öyle.
Adam sustukça sıkıntıdan sarıyorsunuz sanırım. Bir gün susmayabilir dikkat. Canınız sıkılıyorsa film izleyin örgü örün siniriniz varsa yere tabak fırlatın sonra onu temizleyin zaman geçer.

Valla bazen insanların kaşındığını düşünüyorum.
Kimi insanlar sorun yaşadıklarından kurtulamaz sizin taraf aramıyormuş işte eşinizle kafa rahat yaşayıp gideceğinize huzuru bozuyorsunuz.
Gün gelir adam bunalır eeh yeter be kadın ne alıp veremediğin var onlar benim ailem der kalırsınız öyle.
Adam sustukça sıkıntıdan sarıyorsunuz sanırım. Bir gün susmayabilir dikkat. Canınız sıkılıyorsa film izleyin örgü örün siniriniz varsa yere tabak fırlatın sonra onu temizleyin zaman geçer.

Yerden göğe haklısın ne deyim
Bende saplantı haline geldi
Konusu açılmadan idare ediyorum açılınca devreler yanıyor

Saol yazarken bir yanlışlık var bunda demiştim sinirden o :KK66:

Ya sinirlenmë nedenim arayan soran adam yerine koyan yok aradılar diyor !

Kardesi evlendi düğüne cagirmadilar dusun
Öyle demeyin yine de ışte ailesi sonuçta aramadılar sormadılar denmesi dokunuyordur.Boşverin açmayın konuyu durduk yere ne eşinizin canını sıkın ne kendinizin

Cnm beni anladın sen
Icimde kapanmayan öyle bir yara ki her konuda tuz basılıyor
Bir de nispet yapar gibi arar saatlerce konuşmaya çalışırdı eşimle.....Aman inan kafama taktığım günlere,o stresi boşuna yaşatmışım diye kendime kızıyorum....Geçer de biraz takıntı yapar bir süre,siz yinede hırsınızı eşinizden çıkarmayın derim....Ne de olsa annesi...Bu sözleri yazacağım günü söyleseler inanmazdım:) o derece öfkeliydim ama buna da zaman çare yine......

Back
X