Eşimin ailesi takintim :(

Ya aslında eşim hemen kapatmaya çalışıyor biliyor başına geleceği adam
Onların konusu açılınca atesim çıkıyor sinirden yemin ederim

sinirini başka yerden çıkar. git tabak çanak kır kocanla bu mevzudan kavga etme. onun anası babası yedi bin bela olsalar atmaz satmaz o kadar net bu durum. sen ne kadar çok konuşursan o kadar batmaya başlarsın. sus he de geç. hepimiz güllük gülistanlık evlenmiyoruz ama konuşmamayı öğrendiğimizde daha huzurlu evliliklerimiz oluyor.

sinirini başka yerden çıkar. git tabak çanak kır kocanla bu mevzudan kavga etme. onun anası b:KK36:abası yedi bin bela olsalar atmaz satmaz o kadar net bu durum. sen ne kadar çok konuşursan o kadar batmaya başlarsın. sus he de geç. hepimiz güllük gülistanlık evlenmiyoruz ama konuşmamayı öğrendiğimizde daha huzurlu evliliklerimiz oluyor.

Teşekkür ederim :KK36:
Kızgınlık kırgınlık tarifsiz duygular var içimde en kötüsü seviyorum da aslında onları :cry:

Konu sahibi sizin yerinizde olmayı o kadar çok isterdim ki. Ne kaynanamın ne kayınbabamın ne görümcemin ne eltimin ne kaynımın hiçbirinin yüzlerini görmek seslerini duymak istemiyorum.Onlar olmadan huzurlu yaşamak istiyorum.Senin eline fırsat geçmiş kıymetini bilsene ya.Napcan kaynana kayınbabayı kaynı falan görüpte.Onlar olmadan hayat daha güzel bence.Geçmişi tabiki unutamazsın bende unutamıyorum kimse unutamaz.Geçmişteki sorunları tekrar yaşamak istemiyorsan eşinin ailesiyle görüşmemeye konuşmamaya devam et bence. Keşke bize de küsselerde ömür boyu kurtulsam eşimin ailesinden,valla süper bir evliliğim olur o zaman.

Son düzenleme:
Back
X