Eşimin ailesi tarafından tehdit ediliyorum

Ya öyle bise olmaz merak etme savcı "haa tamam o zaman senin mesajlarını cikarttırayım mı" diyecek. Uyduruyor. Bu kadar kafaya takacağina söylerse inkâr et sonuna kadar. Ama şu da tuhaf, sen bu kadar cekiniyorsun görümcen utanmayacak mi senin sırrını ortalığa yayarken.
Evet byebyeblackbird byebyeblackbird doğru söylüyor öyle mesaj çıkarmak kolay değil

Evet byebyeblackbird byebyeblackbird doğru söylüyor öyle mesaj çıkarmak kolay değil
Yok mesajlar cikmaz zaten. Korkum ondan degil. Insanlar nasil boyle pislik olabiliyorlar aklim almiyor. Dusunsene dert demis anlatmisim simdi onlar bana karsi kullaniyorlar. Ortada benim sucum ne diyorum esime ne yaptim bunlari hakedecek diyorum yok. Biz bosansak ne gececek ellerine.

Yok mesajlar cikmaz zaten. Korkum ondan degil. Insanlar nasil boyle pislik olabiliyorlar aklim almiyor. Dusunsene dert demis anlatmisim simdi onlar bana karsi kullaniyorlar. Ortada benim sucum ne diyorum esime ne yaptim bunlari hakedecek diyorum yok. Biz bosansak ne gececek ellerine.
Cok merak ettim nedir konu sizi bu kadar korkutan?

Vallahi zamanında anlattığınız sırrınızı abisine söylemekle tehdit eden karaktersiz bir görümce var ondan daha karaktersiz bir annesi var ki insan oğluna nasıl inş çocuğunuz olmaz diye bir beddua eder bilemedim.

Bir tanıdığım torununa inşallah çocuğun olmaz diye beddualar etti. Ne mi oldu üç tane çocuk dünyaya getirdi. Siz dualarınızı yapım, sizi nazardan kötülükten koruyacak namaz sürelerini okuyun. Allahın izniyle bir şey olmaz.

Esimin annesiyle sorunlar yaşadık. Kv çıldırmış gibi. Eşim şok olmuş durumda. Evden kovmak zorunda kaldı çünkü bize beddua etti. Kv kızına anlatmış olanları. Görümcemi zamanında kardeşim gibi görür ve dertlerimi anlatırdım. Aptal kafam. O dertlerin arasında cinsel bir problem de vardı esimle ilgili. Simdi bunu esime soylemekle tehdit ediyor beni. Esime ustu kapali bahsettim ama cok utaniyorum. Anlattigimda kucuktum daha. Simdi olsa asla konusunu acmam. Gorumcem ne oldu diye sormadi bile bize. Yargiladi. Esimin de benim de annesi mevzusunda sucumuz yok ama kv kendisini evden kovanin ben oldugumu soylemis. Bana sus köpek diye bagirdi kv. Ben de nicin hayvan gibi azarliyorsun beni dedim. Kasdettigim hayvan kendimdim. Ama gelin bana hayvan dedi diye daha da bagirdi. Aileme kufretti. Ustune insallah cocugunuz olmaz gun yuzu goremezsiniz diye beddualar etti. Esim gorusmek istemiyor. Halen arayip duruyor. Paylasmak istedim. Cok üzgünüm.
Keşke hayvan deseymişsin
Pislik karı
İnşallah eşinle aranı bozamazlar ve tez zamanda çocuğun olur

Sen duanı et gerisini Allaha bırak herkesin imtihanı farklı ama bi daha güvenme kimseye kimisi mutsuzluktan besleniyor işte Rabbim inşaAllah size hayırlı evlatlar versin güzel ve tez zamanda üzme kendini onların istediği seni üzmek

Keşke hayvan deseymişsin
Pislik karı
İnşallah eşinle aranı bozamazlar ve tez zamanda çocuğun olur
Biz sesimizi cikartmadikca hergun dogru yanlis saldiriyorlar. Biz bosansak ne gececek ellerine anlamiyorum. Bugune kadar tek bir saygisizligim olmadi onlara. Hatta gorumcem bana ne oldu demeden annesine inandi. Bana tehdit mesaji atti. Sessiz sessiz duruyordun ne bicim insanmissin diye. Dusun beni sessiz olarak biliyor bu insanlar. Bir kusurum olmadi. Bunu nasil hak reva görüp yapıyorlar aklim almiyor. Hadi bugunu de atlattim diyelim yarin neyle geleceklerini bilmiyorum. Cok yoruldum.

Sen duanı et gerisini Allaha bırak herkesin imtihanı farklı ama bi daha güvenme kimseye kimisi mutsuzluktan besleniyor işte Rabbim inşaAllah size hayırlı evlatlar versin güzel ve tez zamanda üzme kendini onların istediği seni üzmek
Nasil canim aciyor bir bilsen. Keske insanlara bu kadar guvenmeseydim. Kimseye anlatmadigim dertlerimi anlattim ya. Dort senedir dert anlatmiyordum. Bu anlattiklarim ilk evlendigim yil olanlardi. Baktilar laf alamiyorlar esimle aram iyi fitne fesat sokmaya basladilar.

Siz elinizden geleni yapmışsınız demekki sessiz olunca olmuyor ses çıkarın ne olacak ki herkes haddini bilmeli ki anne görümce kardeş fark etmez. Fazla yüz vermişsiniz insanlara görüşmeyin siz de. Evladı gitsin gorsun

Nasil canim aciyor bir bilsen. Keske insanlara bu kadar guvenmeseydim. Kimseye anlatmadigim dertlerimi anlattim ya. Dort senedir dert anlatmiyordum. Bu anlattiklarim ilk evlendigim yil olanlardi. Baktilar laf alamiyorlar esimle aram iyi fitne fesat sokmaya basladilar.
Tahmin edebiliyorum insan dertleşmek güvenmek ister tabi ki sende sonucun böyle olacağını tahmin edemezdin

Esiniz sizin yaninizdaymis bu cok onemli..tam tersi de olabilirdi. O nedenle kv ve gorumeceye b*k yemek duser..tehditlere boyun egmeyin esinizle acik acik konusun

Şuna çok takıldım. Beni hayvan gibi azarlama cümlesindeki hayvan kim olur dışarıdan bakıldığında. Ben kendime demek istedim ama anlasilan nedir sizce bu cumleden.
Hayvanlar insanları azarlayamayacağı için, ve insanlar hayvanları ‘Yapma! Dur! Otur!’ gibi komutlarla azarladığı için bu tabir kullanılır. Yazık nasıl terbiyesiz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmışsınız. Umarım görüşmezsiniz bir daha.

Eşim annesi icin olur biterdi. Bitti benim icin diyor. Bu arada cocuk hastasiyiz esim de ben de. Ama bir senedir olmuyor ne yaptiysak. Cok kanina dokundu esimin. Sonra da annesi kivirmaya calisti. Bu gelinle olmasin bosan da baskasiyla evlen ondan olsun cocugun diye. Valizini toplayip bize yerlesmeye kalkti kiskancligindan. Bir haftadir o kadar sacma seyler yasadik ki. Gorumcem o konusmalarimizi silmis. Savciliktan alip gosterecegim diyor. E be kadin ben dert demis anlatmisim sana yillar once. O kadar canim yaniyor ki. Insanlar nasil bu kadar kötü olabiliyor aklim almiyor.
Heee heee savcının hiç işi yoktu dedikodu için delil arattıracak geçsin onu.
Ooooo o kadar zor ki o tel kaydı vırt zırt .
Savcı uğraşmaz bile🤣Kovalar yanından ne diyecek acaba 🤣
Hepsini inkar et yok öyle birşey iftira de .
Engelle gitsin yeni delil verme yeter .

Cinsel problemin ne olduğunu tahmin edebiliyorum. Özellikle cinsellikle ilgili eşinizin ailesine hiç bir şey anlatmayın. Tehdit edileceğinizden değil, uygunsuz olduğu için yapmayın bunu. Sizin görümce tabi neyin kafasını yaşıyorsa sizi tehdit ediyor. İnsanlara bir haller olmuş. İzledikleri entrika dizilerinden mi etkileniyorlar yoksa hep mi böyle kötülüğe meyilliler acaba. Allah yardımcınız olsun. İnkar etseniz de gerçek bir şey olduğu için kocanıza söylerse inkar etmeniz çok saçma olur. Eşinizin bilmediği bir şeyi söyleseydi inkar edin derdim belki ama sizin olayınızda inkar etmeniz ne kadar iyi olur bilemedim.

Yerinizde olsam konuyu eşime aktarırım hemen.zaten yıllar önce olmuş siz küçükmüşsünüz hem de yaymış nasıl olsa öğrenecek önceden bilmesi daha iyi olur.kendi anneme bile anlatamadım ablana anlattım seni en çok seven insanlar diye düşündüm dersiniz.tehdit ettiklerini de söyleyip durumu lehinize çeviresiniz.zor durumda onlar kalsın.eşiniz sizi affeder diye düşünüyorum daha masumsunuz çünkü.ayrıca konu ne olabilir ki isteksizlik mi ereksiyon problemi mi yeni evli her erkekte olabilecek şeyler bunlar çok açık bir konuysa bile yardım istedim dersiniz

Esimin annesiyle sorunlar yaşadık. Kv çıldırmış gibi. Eşim şok olmuş durumda. Evden kovmak zorunda kaldı çünkü bize beddua etti. Kv kızına anlatmış olanları. Görümcemi zamanında kardeşim gibi görür ve dertlerimi anlatırdım. Aptal kafam. O dertlerin arasında cinsel bir problem de vardı esimle ilgili. Simdi bunu esime soylemekle tehdit ediyor beni. Esime ustu kapali bahsettim ama cok utaniyorum. Anlattigimda kucuktum daha. Simdi olsa asla konusunu acmam. Gorumcem ne oldu diye sormadi bile bize. Yargiladi. Esimin de benim de annesi mevzusunda sucumuz yok ama kv kendisini evden kovanin ben oldugumu soylemis. Bana sus köpek diye bagirdi kv. Ben de nicin hayvan gibi azarliyorsun beni dedim. Kasdettigim hayvan kendimdim. Ama gelin bana hayvan dedi diye daha da bagirdi. Aileme kufretti. Ustune insallah cocugunuz olmaz gun yuzu goremezsiniz diye beddualar etti. Esim gorusmek istemiyor. Halen arayip duruyor. Paylasmak istedim. Cok üzgünüm.
bu kadr hayvan itin kullanildigi kavgada bu soylenir itin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi. boswerrr

Aynı benim eşimin ailesi, yalnız ben eşimden ayrılıyorum zamanla onunda onlardan olduğunu anladım ,siz eşinizden emin misiniz?çocuk düşünmeden önce hayırlısı olsun demelisiniz..

Eşim annesi icin olur biterdi. Bitti benim icin diyor. Bu arada cocuk hastasiyiz esim de ben de. Ama bir senedir olmuyor ne yaptiysak. Cok kanina dokundu esimin. Sonra da annesi kivirmaya calisti. Bu gelinle olmasin bosan da baskasiyla evlen ondan olsun cocugun diye. Valizini toplayip bize yerlesmeye kalkti kiskancligindan. Bir haftadir o kadar sacma seyler yasadik ki. Gorumcem o konusmalarimizi silmis. Savciliktan alip gosterecegim diyor. E be kadin ben dert demis anlatmisim sana yillar once. O kadar canim yaniyor ki. Insanlar nasil bu kadar kötü olabiliyor aklim almiyor.
bi b.k yapamaz nasıl alacakmış. savcinin da işi gücü yok böyle salak saçma şeylerle uğraşacak.

Back
X